» »

Stave - registracija in konto

Stave - registracija in konto

GammeR ::

Lep pozdrav!

Pravkar sem se registriral na e-stave.com. Rad bi igral tiste njihove igre na srečo: www.e-stave.com/eIgre/Default.aspx, ampak ne vem kakšen je sistem teh iger.
Sem bral navodila na njihovi strani, ampak ne razumem čisto. Mi lahko prosim kdo razloži kako se dobitki od iger položijo na moj račun?, pa kaj pomenijo tiste številke gor, npr. piše stanje na kontu 1.000 e, so to moji dobitki ali?.. pa še prebral sem da za igranje teh iger moram neko aktivacijo na prodajnih mestih naredit, apmak pri petrolu so mi dejali da nič ne vejo o tem :S

Hvala...

Zeberdee ::

Roke stran.

martincek1 ::

Pri teh igrah imaš minimalne možnosti za uspeh. Raje vplačaj srečko/loto listek na pošti/trafiki...
Edina stvar, ki se na e-stave splača, so športne stave, seveda če imaš kar precej pojma o stavah oziroma dober sistem in dobre vire...

Glede tvojega vprašanja: teh 1000e je brezpredmetnih, ker gre za DEMO verzijo. Na račun si denar najlažje naložiš preko monete oziroma vplačilnega listka, ki ga dobiš na vsakem petrolu/trafiki/pošti itd. Seveda tudi napišeš svoj bančni račun in vse to, da ti lahko preko bančnega nakazila nakažejo denar, ko kaj zadaneš. Gelde aktivacije: pojdi (spet) na petro/pošto/whatever in reči da bi rad aktiviral račun na e-stave, povedati boš moral mislim da davčno številko in to je to. Če nimajo pojma zakaj se gre, reči če lahko pride na blagajno drug uslužbenec, ki se na to spozna.

GammeR ::

Aha, hvala za pomoč...minimalne možnosti?..upam da ni tak težko igrat za pravi denar, ker tisti demo sem večkrat igral in sem razvil sistem, kako v tej igri dobim najmanj 100 e, največ pa sem do zdaj dobil nekaj malo čez 5000 e, pa še nikoli nisem ostal brez dobitka.. :S

black ice ::

Demo in cash game se popolnoma razlikujeta. Govorim iz lastnih izkušenj, ker smo zadnje leto gimnazije zaradi dolgčasa več ali manj preživeli na avtomatu za e-stave.
Demo je namenjen temu, da te potegne v cash game, kjer si upaš staviti nekaj več samo zato, ker si preigral demo in 'razvil' sistem.

GammeR ::

Res?..ufff, če bo res tako, bom jaz to kar hitro prenehu igrat :)

martincek1 ::

GammeR še preden začneš s tem odnehaj! To je definitivno tako, brezzveze da izgubljaš denar, sploh po tem kar si povedal ga boš definitivno izgubil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sportne stave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5410827 (6460) Mitjaa24
»

športne stave(estave) vprašanje

Oddelek: Loža
153975 (2725) BivšiUser2
»

Nateg s spletnimi igrami na eLoterija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6615820 (13459) msjr
»

športne stave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8618089 (8997) GregiB

Več podobnih tem