» »

rešitev kot video on demand, le da narediš playlisto ?

rešitev kot video on demand, le da narediš playlisto ?

#000000 ::

Ali obstaja kaj takega da bi recimo, izbral katere oddaje, filme ipd. naj mi predvaja TV, pa ne za nazaj ali pa tudi, pač bi poklikal kaj hočem gledat kot neka playlista in zadeva bi obšla programsko shemo kabelskega providerja še vedno pa bi predvajala njegovo vsebino a le tisto kar bi bilo izbrano vnaprej.

Bi se to dalo nekako izvest morda celo s kakim android tvjem ali morda kodijem ipd. ?

Hvala za predloge.

odgovornost ::

netflix? amazon prime?

Piratske rešitve so oK?

Ne ne, nisi razumel, jest bi gledal real tv ob dejanskem času, recimo si naštimam za cel teden da mi prikazuje samo tv dnevnik, pred dnevnuikom recimo cel dan rola izbrane oddaje ali filme ki jih tako ali tako lahko zavrtim nazaj timeshift, le da bi to vse upravljal preko PCja predvaja pa mi kak android tv box na televizorju.

Tko nekako kot netflix ali video na zahtevo, le da nebi tega izbiral sproti ampak kr vnaprej, kot neka playlista po dejanskem sporedu, recimo novice na Rai uno, zatem film na ORFm, spet kasneje neki na kino ipd, tega se na tv ali na tv ali na D3 od telemachane da naštimat kok vem ?

matobeli ::

Ti hočeš iz 1000 neuporabnih programov naredit enega dobrega? Pomožnosti bi še namesto reklam hitro zarolal en komad iz youtuba? >:D Poredne misli!

Prek PCja bi lahko "snemal" vse kar želiš in potem razvrstil v playlisto, sam bo precej enega dela.

profii ::

Ali pa IR oddajnik vezan na PC in preklaplja med kanali glede na tvojo playlisto :)

matobeli je izjavil:

Ti hočeš iz 1000 neuporabnih programov naredit enega dobrega? Pomožnosti bi še namesto reklam hitro zarolal en komad iz youtuba? >:D Poredne misli!

Prek PCja bi lahko "snemal" vse kar želiš in potem razvrstil v playlisto, sam bo precej enega dela.

ja tko nekak reklame pa itak sam off

profii je izjavil:

Ali pa IR oddajnik vezan na PC in preklaplja med kanali glede na tvojo playlisto :)

tole niti ni slaba ideja, daljinca predelat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

matobeli ::

Sej dobiš univerzalne "ir blaster" nadzorne sisteme ki bi jih lahko nahecal da menjajo programe.

Ampak odpade potem časovni zamik ker se mi zdi da ni ravno točno definiran kot "kanal št. 138"

Baja ::

mogoče kaj takega: https://obsproject.com/

fajle mas na masini, tv potegnes na mašino preko mreze (iptv) ali tv kartice. sestaviš PL in streamas na tv.

poglej še vMix, sam ni zastonj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaše Spotify playliste?

Oddelek: Sedem umetnosti
51078 (780) Alien_Device

Siol Box "odklep" (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5024489 (16365) OmegaBlue
»