Forum » Izdelava spletišč » Prodaja izdelkov
Prodaja izdelkov
seba12 ::
Pozdravljeni
Mogoče veste kakšno "platformo" za izdelavo spletne strani, predvsem, da bi mi delovalo plačilo z VISO, moneto, ipd.?
Mogoče še to, da ko se klikne po predračunu, da se na e-mail avtomatično pošlje predračun?
Sam znam izdelovati spletne strani v HTML (download template in ga urejati) vendar ne znam kako bi lahko ta "vtičnik" glede plačila inštaliral?
Hvala za pomoč
Mogoče veste kakšno "platformo" za izdelavo spletne strani, predvsem, da bi mi delovalo plačilo z VISO, moneto, ipd.?
Mogoče še to, da ko se klikne po predračunu, da se na e-mail avtomatično pošlje predračun?
Sam znam izdelovati spletne strani v HTML (download template in ga urejati) vendar ne znam kako bi lahko ta "vtičnik" glede plačila inštaliral?
Hvala za pomoč
Stari89 ::
Če rabiš celotno spletno trgovino, vrzi uč na Magento.
Če rabiš samo plačilo, sem prepričan, da obstaja bolj preprosta zadeva za tvoj primer.
LP
Če rabiš samo plačilo, sem prepričan, da obstaja bolj preprosta zadeva za tvoj primer.
LP
seba12 ::
Gre se za en izdelek, vendar v 6 barvah... hvala, bom naštudiral meni najlažjega in če bom potreboval pomoč upam da boste pomagali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojPaket spletna trgovina Pošte SlovenijeOddelek: Kaj kupiti | 6091 (2822) | _Denny_ |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 75893 (16879) | scipascapa |
» | Vračilo denarja - storitevOddelek: Loža | 5636 (4123) | Mare2 |
» | Jacob direkt izkusnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12187 (8051) | kobal4 |
» | Prosim še meni svetujte pri izbiri prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 2839 (2007) | Tim Burton |