» »

Partis je dol?

Partis je dol?

Temo vidijo: vsi
««
25 / 28
»»

OutOfTheBox ::

"This page isn't working" ko se loginaš. Another one bites the dust.

guano ::

Mojblink osebje napada infire

mungo2890 ::

guano je izjavil:

da in to z šibicami..haha

2dark ::

guano je izjavil:

Glede, da je infire pridobil v 6 mesecih 86.000 uporabnikov, Kakec jih pa v 9-ih letih ( ker je vmes zadeva crknila do konca) dobil 22.458 je povsem logično, da jim to ne paše.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

V-i-p ::

Ena prošnja za Infire, če kdo od njih bere tole temo: dajte uvedit plačljivo verzijo za nas na mobilnem internetu, ki si ne moremo dovolit nonstop sejat. Hvala.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

donvito ::

V-i-p je izjavil:

Ena prošnja za Infire, če kdo od njih bere tole temo: dajte uvedit plačljivo verzijo za nas na mobilnem internetu, ki si ne moremo dovolit nonstop sejat. Hvala.

Ti bi še plačeval nekaj, kar sploh ne dela. ;)

Tudi meni ne šteje čas sejanja. Imam qBittorrent 4.5.5, nastavljen imam čas sejanja na 96 ur, ker mi upload skoraj nikoli ne dela in sem danes po vseh uporabniških ugotovitvah, šel tudi jaz preveriti moj upload čas in lej ga zlomka, z izjemo enega torrenta, je bil čas sejanja pri vseh ostalih nula...tako, da sem računalnik imel zastonj prižgan cel teden. Dajte že enkrat to porihtat, saj drugače sejanje nima smisla, če ne dosežeš ratia...

Men nic ne kaze prav...delam pa vse iz android telefona...ne vem kaj in kk si naj nalozim odjemalca,da bo prav...

DonDiego ::

tole zal ni posledica ddos napada ampak posledica zanič serverja ker vidim da deluje na impulse enakot kot partis pred colapsom 80k userjev met je zalogaj za zanic server in bo crashal sploh ce je pri nekomu v kleti

in pa zakaj bi kdo hodu na stran kjer ni robe in prepoteno egoistično osebje ki misli samo na greed :) i love when karma is working

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DonDiego ()

Skyman ::

Take kot je VIP je se partis rad imel:)) zato pa so prosjacili kot sredi amsterdama

V-i-p ::

No ja, še nisem nič kopiral. Potem pa mogoče ideja za druge ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

DonDiego je izjavil:

in pa zakaj bi kdo hodu na stran kjer ni robe in prepoteno egoistično osebje ki misli samo na greed :) i love when karma is working

Da ni robe je malo neumno pisat. Številka 7000 se sliši malo, ampak dejansko se naloži dnevno čez 38 torrentov.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark blink.si pa 100 do 50 dnevno plus scenski bot torej ja kaplja v morje

DonDiego je izjavil:

2dark blink.si pa 100 do 50 dnevno plus scenski bot torej ja kaplja v morje

To je zdaj malo poskočilo. Par mesecev nazaj se je nalagalo na blink povprečno 30 torrentov.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark ze od 2016 se jih toliko nalozi nevem kje ti to gledas lol

DonDiego je izjavil:

2dark ze od 2016 se jih toliko nalozi nevem kje ti to gledas lol

Mogoče statistiko, ki je dostopna?

Tudi, če bi se jih od 2016 dnenvo nalagalo minimlano 50 torrentov , kot ti pišeš, bi sedaj imela stran 127.750 torrentov.

Tako pa jih ima ta trenutek 36.059 torrentov, maja 2023 pa malo čez 33.000 torrentov

Če delimo teh ubožanih 36.059, pridemo do številke, da se je povprečno nalagalo 14 torrentov na dan.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Jarno ::

Kaj torrente brez sejalcev pa puščajo v bazi?
#65W!

Jarno je izjavil:

Kaj torrente brez sejalcev pa puščajo v bazi?

Seveda. Vse za statistiko.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

neaktivne torrente sistem avtomatsko cez cas sam odstrani tako kot uporabnike, kar pa ne bi bilo potrebno ce bi folk sejal na slo sceni kot drugje in ja cifra bi bila vecja kot si omenil
nevem od kod ti dobivas te informacije pa ne prodajaj buck, 2015 naprej sem jih osebno sam nalozil okrog 100 na dan statistika se pa osvezuje na 1h for your information tako, da je tvoja izjava FALSE! mogoce ko se je popravljalo kaj je bilo malo nalozenega potem pa nic vec hehe ti moj seedbox log posljem sedaj ko je scenski bot uren in skodiran je pa druga muska :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DonDiego ()

pa dodi repacks vas pozdravlja iz blinka in kaoskrew :)

somethingnew ::

vrnemo se 1.1.2024 00:00

ziher bo nek streaming bs

Tody ::

Dokler ne vidim ne vrjamem

clio24v ::

Mogoče se pa Partis vrne :)

https://siol.net/digisvet/novice/po-tra...
Lexus Style

Horas ::

bomo videli, več ko je torrent strani boljše za nas.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

zlobnica ::

clio24v je izjavil:

Upam, da bodo stari torrenti gor.

donvito ::

Se bojim, da bo ostalo samo pri govoricah. >:D

Meiniken ::

Zanimivo 8-) (Slika je bila nalepljena nekje na infire discord strežniku, konteksta okrog te slike ne vem.)

infire:

Pozdravljeni,

V osebju smo se odločili da bomo uporabnike ki niso aktivni (bili vsaj prijavleni) v zadnjih 90ih dneh izbrisali, zaenkrat se bo preverjalo ročno enkrat mesečno sledi pa avtomatiziran sistem ki bo izbris neaktivnih uporabnikov opravljal sam.

Lp, Staff

this is an automated system please do not reply!!!

lol

Horas ::

zlobnica je izjavil:

clio24v je izjavil:

Upam, da bodo stari torrenti gor.

eh kje, tega že zdavni ni več.

OutOfTheBox je izjavil:

infire:

Pozdravljeni,

V osebju smo se odločili da bomo uporabnike ki niso aktivni (bili vsaj prijavleni) v zadnjih 90ih dneh izbrisali, zaenkrat se bo preverjalo ročno enkrat mesečno sledi pa avtomatiziran sistem ki bo izbris neaktivnih uporabnikov opravljal sam.

Lp, Staff

this is an automated system please do not reply!!!

lol

ubistvu je to super.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Seveda je. Ampak če že hočejo narediti portal boljši, je to zadnja stvar v katero vložiš čas, ker je tisoč drugih prioritet. Izgleda da jim ni jasno kam najprej vložit svoj čas (oni to mislijo delat ročno na začetku), če vlagajo čas v nekaj kar dejansko sploh ne škodi oz. končnemu uporabniku ne nosi dodatne vrednosti.

kow ::

Taksne poteze so neumne, ce ni mogoce hkrati "parkirati" racuna.

tomlin ::

Infire lahko samo pohvalim, dobim vse možne BBC nanizanke z D. Attenborough, Agata Christie, v slovenščini!! etc. Bravo!
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

Likalnik ::

sem se registriral na Infire....pa hočem DL film pa mi napiše, da nisem pooblaščen ali nekaj v tem smislu za to....kaj to pomeni? oziroma je potrebno kaj počakati ali narediti poleg osnovne registracije?

Likalnik je izjavil:

sem se registriral na Infire....pa hočem DL film pa mi napiše, da nisem pooblaščen ali nekaj v tem smislu za to....kaj to pomeni? oziroma je potrebno kaj počakati ali narediti poleg osnovne registracije?

Če nisi potrditvenega maila dobil piši osebju, da ti spremenijo status.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Nikonja ::

Infire je kr ok, nima vse ampak s časom raste tko da je kar fajn zamenjava za Partis

2dark je izjavil:

Likalnik je izjavil:

Če nisi potrditvenega maila dobil piši osebju, da ti spremenijo status.

sem dobil email in tudi uspešno prišel na stran....ampak filma ne morem dol potegniti...

sem našel na njihovi spletni strani na forumu, da te morajo potrditi iz novinca v uporabnika....sem jim pisal

tomlin ::

Nikonja je izjavil:

Infire je kr ok, nima vse ampak s časom raste tko da je kar fajn zamenjava za Partis

+1
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

JA23 ::

Meni pa se noče povezati v klientu (Vuze) na trackerje od infire.si. Vedno mi javlja "Connection Error (SSL HandshakeException: Received fatal alert: handsake_failure)".

Ima kdo kakšne nasvet, kako to rešiti?

Skyman ::

Vrzi ta Sh*** dol od odjemalca.

JA23 ::

Katerega pa priporočaš?

Sicer mi trackerje z drugih strani lepo pobira.

JA23 je izjavil:

Meni pa se noče povezati v klientu (Vuze) na trackerje od infire.si. Vedno mi javlja "Connection Error (SSL HandshakeException: Received fatal alert: handsake_failure)".

Ima kdo kakšne nasvet, kako to rešiti?

Na infire forumu maš napisnoo, katere verzije vuze delujejo in katere ne delujejo z infire.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

libreus ::

kaj pa tole?

NejcSSD ::

@libreus

PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

libreus ::

hvala za info, @NejcSSD.
P.s. koliko traja, da pride potrditveni mail na infire? čakam že od zjutraj ...

Sam zanimivo je da registracija partis.si domene poteče 8 marca 2024. Torej ni noben pretečene domene prevzel, ampak nekdo ki je domeno imel v lasti , dal naprej drugemu (ali sam dela zadeve naprej).

Sprva sem mislil da bi lahko nekdo partis.si domeno nekdo kupil pretečeno, ampak očitno to ni the case. Kaj se kuha zadaj :) ? Lastnik vstal od mrtvih?

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox je izjavil:

Sprva sem mislil da bi lahko nekdo partis.si domeno nekdo kupil pretečeno, ampak očitno to ni the case. Kaj se kuha zadaj :) ? Lastnik vstal od mrtvih?

Kje pa piše, da je lastnik imel domeno?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

kloko ::

2dark je izjavil:

Kje pa piše, da je lastnik imel domeno?

Seveda je imel. Pa na njegovem serverju je bila vsa piratska roba shranjena. In sam jo je z veliko muko gor naložil. Zato ga pa pogrešamo hudo...

bigbada ::

Ima kdo prosim kaki invite za mojblink? Lahko na ZS.

s1ck ::

OutOfTheBox je izjavil:

Sam zanimivo je da registracija partis.si domene poteče 8 marca 2024. Torej ni noben pretečene domene prevzel, ampak nekdo ki je domeno imel v lasti , dal naprej drugemu (ali sam dela zadeve naprej).

Domeno je prevzel lastnik registrarja, kjer je bila registrirana. Idk how much legal is that, but ok

midiboss ::

Pozdrav. Če bi kdo bil prijazen in mi poslal mojblink povabilo na ZS, bi bil zelo vesel.
Hvala!

yogy ::

Pošlji mi email na ZS in dobiš
««
25 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
20943962 (1223) OutOfTheBox
»

mojblink.si je dol!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6312537 (2191) sfaljk

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456261696 (110899) metalcamp1

Več podobnih tem