Forum » Navijanje » Navijanje Celerona 1.0Ghz
Navijanje Celerona 1.0Ghz
Psycho4ever ::
Nekje sm našu neki delov za comp in jih sestavu (PROCESOR: Intel celeron 1.0 Ghz, Plata: SOYO TISU, GRAFIČNA: WinFast A170 DDR (GeForce 4 MX440), 1X 128 & 1X 256 SDRAM). ZAnima me pa naslednje:
Kolk bi se dal ta procesor s to plato navit in kje bi za to našu informacije ( čene pa nej mi en opiše te postopek). Aja pa še to slišu sm da so procesorji kot je ta zaklenjeni, a se ga bi dal kako odklent (Kako???).
Pomagajte mi
Kolk bi se dal ta procesor s to plato navit in kje bi za to našu informacije ( čene pa nej mi en opiše te postopek). Aja pa še to slišu sm da so procesorji kot je ta zaklenjeni, a se ga bi dal kako odklent (Kako???).
Pomagajte mi
c3R4R ::
1. smrdi po zaklenitvi teme
2. Intel je ZAKLENJEN proc in ga NE morš odklenit
3. KLIK!
4. KLIK!!
5. KLIK!!!
Kolk bi se dal ta procesor s to plato navit
2. Intel je ZAKLENJEN proc in ga NE morš odklenit
3. KLIK!
4. KLIK!!
5. KLIK!!!
Kolk bi se dal ta procesor s to plato navit
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
Psycho4ever ::
No uglavnem kar sm probu narest v biosu sm probu frekvenco iz 100 dvign na 133 (1,33Ghz) in ko sm nastavitve shranu in resetiru comp je use zmrznlo (comp ni dau nobenga znaka od sebe - samo črn zaslon).[ Pol ko sm ga eneparkrat resetiru se je spet prižgal in nastavitve so se spet povrnile na stare (Cpu freq na 100) - kva bi biu uzrik za to??? Pol sm spet mal sepremenu nastavitve in po resetu je use delal OK, pol ko sm pa comp ugasnu in ga drugič pržgau so se spet nasttavitve povrnile na stare! Mislu sm de je kaj narobe z biosom zato sm hitr z neta potegnu dol čist tanovejšga pa ni blo neč boli (a je možn da je plata zaneč)
No če ni druge možnosti a kdo ve katero plato bi blo dobr kupt de bi se dal ta procesor overclokat čim bolj !(al se ga bi dal sprevt usaj na ene 1.5 Ghz?)
No če ni druge možnosti a kdo ve katero plato bi blo dobr kupt de bi se dal ta procesor overclokat čim bolj !(al se ga bi dal sprevt usaj na ene 1.5 Ghz?)
c3R4R ::
No če ni druge možnosti a kdo ve katero plato bi blo dobr kupt de bi se dal ta procesor overclokat čim bolj
Za tak starejši proc kot je tvoj (pa še celeron je povrhu) se ti ne splača menjat plate... To je moje menje...
Ko si dal na 133MHz FSB se ti comp ni zbudil (pomoje) zarad velikega preskoka v frekvenci... Svetujem ti, da FSB višaš postopoma, po korakih po 1 MHz... In vedno paziš na stabilnost proca (prime95, pc mark 2002- zgolj en na hitr test) in pazi tudi na temperaturo...
Right?
Za tak starejši proc kot je tvoj (pa še celeron je povrhu) se ti ne splača menjat plate... To je moje menje...
Ko si dal na 133MHz FSB se ti comp ni zbudil (pomoje) zarad velikega preskoka v frekvenci... Svetujem ti, da FSB višaš postopoma, po korakih po 1 MHz... In vedno paziš na stabilnost proca (prime95, pc mark 2002- zgolj en na hitr test) in pazi tudi na temperaturo...
Right?
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje procesorjaOddelek: Navijanje | 3396 (1720) | nuclear |
» | par vprašanjOddelek: Navijanje | 945 (833) | Hux |
» | Navijanje pentiuma 3Oddelek: Navijanje | 2889 (2345) | @ljash |
» | Kdo bi mi navil Tbred-B AMD 1800+xp..?Oddelek: Navijanje | 1568 (1406) | mile |
» | NavijanjeOddelek: Navijanje | 1346 (1286) | frenk |