» »

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Temo vidijo: vsi
««
11 / 100
»»

GRT ::

Kurzweil je izjavil:

@GRT, no ko pa toliko ljudi predlaga izbris, pa bo že dober razlog ane? Torej če nekdo napiše hard neumnost ali žalitev,... potem je idiot tisti, ki predlaga izbris. Saj nisi normalen a? Pač če vidim, da je nakaj hudo narobe, to prijavim, zato je tisti gumb! Vse to pa z namenom, da bi bil na forumu nek nivo... da sem jokica? :)) Aja zakaj že? Daj raje zraven prilepi še sporočilo, zakaj je bilo toliko prijav! Torej smo vsi, ki smo prijavili obupen komentar budale oz. zakaj bi se naj počutil krivega oz. karkoli? Kot sem rekel, in še naprej vztajam, to naredim parkrat letno, ko je nekdo res šel čez mejo... največkrat je to zaradi tistega Shinara oz. njegovih tisočerih accountov.

Lepo smo se vrnili nazaj na topic, vse se je umirilo, dokler nisi ti objavil tega sranja ;(( Kjer sam dokazuješ, kdo je tu... saj bo, upam!

Ne gre se zame jaz vem zakaj sem tukaj. Ti pa si en velik LAŽNIVEC!
Takih ljudi videt ne morem.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Greg91 ()

IL_DIAVOLO ::

perci@ prosim če odstraniš uporabnika @GRT iz te teme, če nočeš da se spremeni v greznico. In ne, ne bom jezen če pobrišeš tudi moj post, just freaking do it.

Hvala in lp.

Kurzweil ::

@GRT pravi da sem jokica, ker reportam odpadke od komentarjev. Glede na to, da imam nekam suhe oči, sem spet reportal komentar GRTja, da mi priteže kakšna solza.

harvey ::

Samael je izjavil:

Škoda Primož, bravo Tadej - dajmo ostati pri temu, a?

Roglič, zelo realno in točno:

"Seveda sem razočaran. Prvo mesto sem si želel, drugo sem si zaslužiil. "

Bravo oba fanta.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Gogyto ::

TamauPogi je kralj!

Žal mi je Rogle, ampak, če se spomnim, koliko težav je letos na touru imel pogi in se vrnil na -57 sekund pred današnjo etapo... In danes tako vesoljsko odpeljat kronometer.... vau!!

Rogla ni vozil slabo. Nenazadnje je zaostal samo pol minute za drugim in tretjim. KAr nekako še bolj izpostavi nezemeljskost Pogija..

Rogla in JV pa so Tour izgubili prej. Zanimivi komentarji so se med tourom dali prebrat s strani nepristranskih spremljevalcev. Par jih je omenjalo preveliko kalkulantstvo Jumob Visme na parih etapah, ko bi morali iti še po kakšno zmago. Pogi je z današnjo zmagal tri, enkrat pa bil drugi. Rogla je zmagal eno...

Pod črto pa - imamo dvojno zmago na Touru!

harvey ::

Gogyto je izjavil:

TamauPogi je kralj!

Še Lancea A. je vrgel po tleh :D

Lance Armstrong
@lancearmstrong
That was one of the single best performances we’ve ever seen in cycling. Absolutely unbelievable win by
@tamaupogi
Stage 20 on #THEMOVE - coming soon
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Kurzweil ::

Gogyto je izjavil:

TamauPogi je kralj!

Žal mi je Rogle, ampak, če se spomnim, koliko težav je letos na touru imel pogi in se vrnil na -57 sekund pred današnjo etapo... In danes tako vesoljsko odpeljat kronometer.... vau!!

Rogla ni vozil slabo. Nenazadnje je zaostal samo pol minute za drugim in tretjim. KAr nekako še bolj izpostavi nezemeljskost Pogija..

Rogla in JV pa so Tour izgubili prej. Zanimivi komentarji so se med tourom dali prebrat s strani nepristranskih spremljevalcev. Par jih je omenjalo preveliko kalkulantstvo Jumob Visme na parih etapah, ko bi morali iti še po kakšno zmago. Pogi je z današnjo zmagal tri, enkrat pa bil drugi. Rogla je zmagal eno...

Pod črto pa - imamo dvojno zmago na Touru!

Sem ravno to prej razmišljal... Pogačarju je že v samem začetku Toura... mislim, da 4 kolo nagajalo.. na takšen ali drugače način...

endelin ::

harvey je izjavil:

Gogyto je izjavil:

TamauPogi je kralj!

Lance Armstrong
@lancearmstrong
That was one of the single best performances we’ve ever seen in cycling. Absolutely unbelievable win by
@tamaupogi

Da ne bo v stilu Armstronga še kaj drugega dol vrglo čez leta. To danes je bila ponovitev tiste brutalno nore vožnje Landisa - individualno gledano. Upam, da je poba čist. Je blo pa to danes čisto svoj level. To danes je bil rape konkurence. 7w kg

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

BorutO ::

Zanimiv pogovor med Lanceom Armstrongom, Georgom Hincapieom in še enim.

https://www.facebook.com/watch/?v=24077...

Vsi so navijali za Rogliča. Sem kar jezen, da je tamali tako uničil rogliča, ko mu je roglič "spodnašal rit", med tem, ko je UAE team odpovedal in se je šlepal ob Jumbo-Visma in mu pomagali v določenih kritičnih trenutkih ... potem pa to.

Upam, da bo Pogačar še imel eno šanso, da bo kapetan svoje ekipe in bo naslednje leto uničil Pogačarja in njegov UAE. Problem je samo, da je s to zmago UAE pobral ogromno denarja, da bodo pokupili odlične pomočnike za pogačarja za naslednji tour, če ga bo sploh dočakal, ker se mi zdi, da tu nekaj ne štima. Konec koncev, UAE nima ravno lepega slovesa, kar se tiče čistih kolesarjev, Pa še vemo s kom je bil vpleten naš bivši kolesar oz. športni direktor UAE ... Čas bo pokazal svoje čez par mesecev ali leto, ko bomo dobili "dokončno" potrditev glede Pogačarjeve zmage, če je bil naspidiran ali ne.

Problem pri športu je ta, da v športu nikoli ne moreš vedeti kako se bo odvijal boj. Problem pri kolesarjenju je pa ta, da če na gorski etapi padeš v krizo, si oplel.

FoxKnox ::

Jaz pa samo upam, iskreno upam pa me spluvite kolikor hočete :
Upam, da se ni danes ekipa UAE kaj igrala z bidoni.
Gledal sem Pantanija, gledal sem Armstronga, gledal Landisa in se čudil od kje imajo tako moč in danes sem se sprt čudil.

Samael ::

Mislim, da gremo zdaj čisto predaleč in gredo zdaj že očitki v smeri Nibalijevih očitkov Primožu na lanskem Giru. Pač zmagal je tisti, ki je bil letos boljši. Osebno je bil moj favorit, kot sem že pred dnevi poudaril, Primož, ampak Tadej je bil pač tokrat boljši.
Nobenega razloga ni, da bi Tadeju očitali karkoli.
Samael != Samuel

mikhaair ::

V kolesarstvu je ogromno zgodovinskih razlogov za ocitke. Minuta in pol da mislit marsikomu. Povedano gor o zgodovini moštva. Tako da normalno da se porodijo takšna vprašanja.

endelin ::

Normalno je, da po takšnem deklasiranju konkurence pride do vprašanj. Vsaj v preteklosti so se već ali manj vse godlike voznje pokazale, da niso bili samo žganci v igri. Upam seveda, da bo vse ok in gre samo za vprašanja pač

Kakorkoli, skoda da imamo v istem obdobju dva takšna kolesarja. Veliko bolje bi bilo gledati najprej zmagovanje enega in potem drugega. Res sta bila neverjetna ;)

Samo še Alp d huez je manjkal

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

SeMiNeSanja ::

Ko malo bolj trezno razmisliš....

glede komentarjev, da se je Pogačar "ves čas šlepal za Rogličem"...

si mislim "ali se niso VSI ostali šlepali zadaj za ekipo JV?".... in.... KJE pa naj bi se vozil tisti, ki je eden najmočnejših? Najbrž ne na koncu kolone?

Tudi drugi favoriti so se 'lepili' zadaj za ekipo JV, pa so eden po eden omagovali. Torej le ni tako preprosto, kot si to eni predstavljajo, da se 'prilepiš' in te šlepajo, da moraš biti enako dober, da lahko držiš korak.

Tudi nimaš 'rezervacije mest', kvazi "tukaj mi vozimo, drugi držite razdaljo".
Prav enako pravico do zmage imajo vsi sodelujoči.. a le enemu je na koncu usojena. Najboljšemu.

Morda bi se vse skupaj drugače izšlo, če bi bil kronometer nekje na začetku, pa bi Roglič z ekipo lahko v treh tednih taktično nadoknadil tak zaostanek, kot si ga je danes pridelal na kronometru.

Mislim, da problem sploh ni v tem, da je Pogačar premagal Rogliča. Problem je v tem, da se je ves čas 'prodajalo' Rogliča kot edinega možnega zmagovalca, Pogačarja pa kar malo krivično deklasiralo kot nekakšnega 'vajenca', ki bo mogoča kdaj v prihodnosti dosegel 'nekaj velikega'.

A kot je nekdo rekel: "kronometer bo ura resnice". Tu se je potem zares pokazalo, kdo si je zaslužil zmago.

Edino, kar človeka skrbi, je dvomljivi sloves ekipe. Najmanj, kar komurkoli želim, bi bilo, da se čez x let izkaže, da nekaj ni bilo 'čisto'. Tudi če so ekipo 'prečistili', tista senca dvoma bo vedno prisotna. Ob taki odmevni zmagi pa še posebej hitro priplava na površje. Želel bi mu, da bi zmagal pod okriljem ekipe z manj problematično preteklostjo, da takih dvomov nebi bilo. A kaj češ...najboljše bodo verjetno tako ali tako vedno spremljali taki dvomi.
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

FoxKnox ::

Ekipa JV je narekovala brutalni tempo vsako etapo, tudi v klance, redki so lahko držali.Morda so s tem malo preveč utrudili tudi Rogliča.
Kar se pa tiče Pogija, ni samo Roglo nesel za 2 minuti. Tudi Demoulena je premagal za minuto dvajset, ok v klanec ampak v 17. etapi ni mogel slediti Lopezu v tak klanec niti ujet Rogliča, danes pa out of this world. Čestitke obema in upam da pri tem ostane.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FoxKnox ()

FoxKnox je izjavil:

Tudi Demoulena je premagal za minuto dvajset, ok v klanec ...

Ampak Dumoulin za razliko Primoža in Tadeja ni menjal kolesa, je šel v klanec s cca 2kg težjim TT kolesom :p
Samael != Samuel

Massacra ::

Samael je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Tudi Demoulena je premagal za minuto dvajset, ok v klanec ...

Ampak Dumoulin za razliko Primoža in Tadeja ni menjal kolesa, je šel v klanec s cca 2kg težjim TT kolesom :p

Za koliko pa je premagal Rogliča že na ravnini in koliko v klancu?

Ne vem točno kakšne so bile časovne razlike neposredno med Primožem in Dumoulinom, ampak če se prav spomnim, sta Tadej in Dumoulin precej podobno vozila po ravnini, na klancu pa ga je Tadej nažgal, tako, da imaš neko predstavo po ravnini glede na sekunde (tam nekih 25?) ki jih je Tadej pridobil napram Primožu.
(nisem šel gledati še enkrat, tako da pišem na pamet)
Samael != Samuel

Bauc ::

FoxKnox je izjavil:

Jaz pa samo upam, iskreno upam pa me spluvite kolikor hočete :
Upam, da se ni danes ekipa UAE kaj igrala z bidoni.
Gledal sem Pantanija, gledal sem Armstronga, gledal Landisa in se čudil od kje imajo tako moč in danes sem se sprt čudil.

Po Contadorju mislim, da niso nikomur drugemu odvzeli zmage. Ali športniki uporabljajo kakšno drugo poživilo, ki ga testi še ne morejo odkriti? EPO je verjetno preveč lahko odkriti na testih, da bi se ga kdo upal uporabljat.Mogoče se je pa kolesarstvo res uspelo znebiti poživil po aferi z Armstrongom, ki mu je skoraj uspelo uničiti ugled velikih tekem.
Vem, da je pred parimi olimpijskimi igrami en bivši tekač na 100 metrov rekel, da v finalu osmih ni niti eden športnik, ki ni na poživilih. Vem , da do danes niso še nobenemu odvzeli medalje. Mogoče so nedovoljena poživila že na taki ravni, da jih na testih ni mogoče odkriti.

endelin je izjavil:

harvey je izjavil:

Gogyto je izjavil:

TamauPogi je kralj!

Lance Armstrong
@lancearmstrong
@tamaupogi

Da ne bo v stilu Armstronga še kaj drugega dol vrglo čez leta. To danes je bila ponovitev tiste brutalno nore vožnje Landisa - individualno gledano. Upam, da je poba čist. Je blo pa to danes čisto svoj level. To danes je bil rape konkurence. 7w kg

V cilju je Pogačar napram ostalim izgledal kot, da lahko takoj odpelje še en kronometer. Ostali so bili večinoma v dosti slabšem stanju. Res upam ,da je bilo vse v redu ampak me nekaj črviči,nekje daleč odzadaj:)

Scaramouche1 ::

Imam občutek da je pri Pogačarju situacija obratna kot pri Dončiću.

Vsi v Sloveniji bi radi da je zdaj v finalu Luka, medtem pa da je zmagal na Touru Primož.

Invictus ::

Ekipa TJV je pač zafrknila. Morala bi Rogliču privoziti par minut prednosti pred drugo uverščenim. Minuta na kronometru ni veliko. Čeprav Rglič sploh ni slabo peljal.

Sam Pogačarju se je čisto utrgalo. Je dobro jedel prejšnji večer...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

sunshine403 ::

BorutO je izjavil:

Konec koncev, UAE nima ravno lepega slovesa, kar se tiče čistih kolesarjev, Pa še vemo s kom je bil vpleten naš bivši kolesar oz. športni direktor UAE ... Čas bo pokazal svoje čez par mesecev ali leto, ko bomo dobili "dokončno" potrditev glede Pogačarjeve zmage, če je bil naspidiran ali ne.

Realno tudi Jumbo nima ravno hudo ciste zgodovine.... Rabobank rings any bells? ;) Drugace pa so cifre ze zunaj.... 6.9W/kg, pa verjetno v realnost se malenkost vec, ker je v to vkljucena tudi menjava kolesa, pa verjetno trenutna teza tudi ni ista kot je bila pred par meseci, tako da je blizje 7+W/kg. Kaj pomeni 6.9W/kg (ce smo konzervativni) za 20min na 30min podlage si pa lahko vsak predstavlja sam.

globoko grlo ::

Se strinjam, da je Jumbo vozil prevec rezervirano. So samo pokrival napade in "kontroliral" dirko, nikol pa naredil enga safe bufferja za Roglo.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

sunshine403 je izjavil:

BorutO je izjavil:

Konec koncev, UAE nima ravno lepega slovesa, kar se tiče čistih kolesarjev, Pa še vemo s kom je bil vpleten naš bivši kolesar oz. športni direktor UAE ... Čas bo pokazal svoje čez par mesecev ali leto, ko bomo dobili "dokončno" potrditev glede Pogačarjeve zmage, če je bil naspidiran ali ne.

Realno tudi Jumbo nima ravno hudo ciste zgodovine.... Rabobank rings any bells? ;) Drugace pa so cifre ze zunaj.... 6.9W/kg, pa verjetno v realnost se malenkost vec, ker je v to vkljucena tudi menjava kolesa, pa verjetno trenutna teza tudi ni ista kot je bila pred par meseci, tako da je blizje 7+W/kg. Kaj pomeni 6.9W/kg (ce smo konzervativni) za 20min na 30min podlage si pa lahko vsak predstavlja sam.

Mislim da je 6+ W/kg oziroma malo čez zgornja meja, ki jo dosegajo najboljši kolesarji.

Groot ::

dope1337 je izjavil:

Nora misel ...

Mislite, da bo sla jutri TJV na Elizjanskih poljanah vseeno po zmago v stilu TTT? xD Vprasanje, ce bi jih lovil celoten peloton ... Imajo res neverjetno ekipo v obliki Tony Martina, Wout Van Aerta, Tom Domulina in Primoza Rolgica ter ostale ...

To bi bila sele scena xD

Ta misel ni samo noro ampak popolnoma brezvezna. Kdorkoli je kdaj prej pogledal vsaj en grad tour ve da je zadnja etapa vedno namenjena slikanju, šampanjcu in sponzorjem. Na zadnji etapi se napada zgolj in le še razvrstitev v šprinterski razvrstitvi.

P.s. še dobro da ni Pogi še malo mlajši, da bi mu moral pripravit otroški šampanjec XD

kow ::

Roglic res ni odvozil odlicno, je bila njegova voznja solidna. Dalec od katastrofalne.
Ce izvzamemo Pogacarja. Zaostal je 35s za drugouvrcenim. V skupnem bi vse ostale nabil za 2min30s. In govorili bi o rutinirani zmagi na TDF.

Enostavno je Pogacar vozil izvenserijsko in prikazal eno najboljsih predstav vseh casov.

Telbanc ::

kow je izjavil:

Roglic res ni odvozil odlicno, je bila njegova voznja solidna. Dalec od katastrofalne.
Ce izvzamemo Pogacarja. Zaostal je 35s za drugouvrcenim. V skupnem bi vse ostale nabil za 2min30s. In govorili bi o rutinirani zmagi na TDF.

Enostavno je Pogacar vozil izvenserijsko in prikazal eno najboljsih predstav vseh casov.

Rogljič je vozil odlično.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Okapi ::

globoko grlo je izjavil:

Se strinjam, da je Jumbo vozil prevec rezervirano. So samo pokrival napade in "kontroliral" dirko, nikol pa naredil enga safe bufferja za Roglo.
Samo ne vemo, ali bi ga sploh lahko. Če je bil Roglič sposoben jurišati v kakšen klanec in pridobiti nekaj minut, pa ni, si je čisto sam kriv. Če pa ni bil sposoben, je bila to pač najboljša možna taktike, brez katere mogoče niti drugi ne bi bil.

Kar se moštva tiče, ti pa dobri pomočniki lahko pomagajo, da ujameš nekoga, ki ga sam ne bi mogel. Težko ti pa pomaga, da nekomu (dobremu) uideš, ker se ti pač vedno lahko prilepi zadaj in te sledi.

Groot je izjavil:

Kdorkoli je kdaj prej pogledal vsaj en grad tour ve da je zadnja etapa vedno namenjena slikanju, šampanjcu in sponzorjem. Na zadnji etapi se napada zgolj in le še razvrstitev v šprinterski razvrstitvi.

Seveda, najbrž ne, se je pa že zgodilo dvakrat (1979 in 1989) za rumeno majico in 2005 napad za peto mesto :P
Samael != Samuel

Okapi je izjavil:

Kar se moštva tiče, ti pa dobri pomočniki lahko pomagajo, da ujameš nekoga, ki ga sam ne bi mogel. Težko ti pa pomaga, da nekomu (dobremu) uideš, ker se ti pač vedno lahko prilepi zadaj in te sledi.

Ni povsem tako. Tu so trije tedni etap, kjer ne delajo sleherni moment zgolj noge ampak tudi glava.
Dominantna ekipa lahko s prilagajanjem tempa, pogostimi napadi, pa provizoričnimi poskusi napadov, komolci nad prilimane šleperje (se dogaja) itd na tritedenskih dirkah povsem konkretno izčrpava tudi močnega kolesarja, če je ta primarna tarča ekipe, ki se ga želi otresti.
Primož je pa še v deveti etapi izjavil, da ne bo preganjal slovenca, se nato skozi tedne dirke zanašal na tisto nekaj časovne prednosti in kronometer, ter se z ekipo zadovoljil s, kot se moderno reče "nadzorovanjem" dirke, brez da bi izvedli en sam samcat napad. Če bi Tadeja vzeli vsaj pol tako resno, kot so Ineos z Bernalom, bi mu lahko zagrenili marsikateri moment, tako pa je kot je in to je povsem na Primožu in JV.
Samael != Samuel

kow ::

Telbanc je izjavil:

Mislil sem na kronometer. Za svoje sposobnosti ga ni odvozil odlicno.

kow je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Mislil sem na kronometer. Za svoje sposobnosti ga ni odvozil odlicno.

Tud kronometer je vozil odlično, skoz je vozil na polno. Mnogi drugi tik za njim so vozili precej slabše. Morda so le kolo zamenjali prepozno, na klancu. Mislim na Rogljiča.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

genesiss ::

Zakaj so pa menjali kolo na klancu?

genesiss je izjavil:

Zaradi klanca samega. Bil je do 20%. Nekateri so šli čez z kolesom za kronometer, nekateri so ga zamenjali za cestnega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

genesiss je izjavil:

Kolo za kronometer je težje in oblikovano tako, da na njem "ležiš". Za v klanec je oboje manj primerno.

jocoj ::

Bauc je izjavil:

V cilju je Pogačar napram ostalim izgledal kot, da lahko takoj odpelje še en kronometer. Ostali so bili večinoma v dosti slabšem stanju. Res upam ,da je bilo vse v redu ampak me nekaj črviči,nekje daleč odzadaj:)
Ne vem, katero etapo si ti gledal, ampak včeraj je bil v cilju Pogačar mrtev. Kar zanašalo ga je in sem mislil, da bo padel s kolesa.

IL_DIAVOLO ::

Pač hoce prepričat doloceno skupino ljudi, da je bil na poživilih.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

genesiss ::

Telbanc je izjavil:

genesiss je izjavil:

Zaradi klanca samega. Bil je do 20%. Nekateri so šli čez z kolesom za kronometer, nekateri so ga zamenjali za cestnega.

To že, ampak zakaj ga niso zamenjali pred klancem?

genesiss je izjavil:

Telbanc je izjavil:

genesiss je izjavil:

To je stvar taktike, dogovora. Teža cestnega tud igra vlogo.

;-) ::

Privoscim obema enako, je pa res da je bilo moje srce z Roglo.

Bo se pa še govorilo o tem :)

@Slonic-tonic slej ko prej te bo nekdo opomnil, pa te lahko tudi jaz. Roglic ne rogljic :P
Samael != Samuel

Zimonem ::

genesiss je izjavil:

Telbanc je izjavil:

genesiss je izjavil:

Ker pospeševanje zahteva vložek energije. Na klancu pa hitrost pade sama po sebi. Ne izplača se zavirat ko imaš še moment in potem pospeševati nazaj. So izbrali kar optimalno točko.

Samael je izjavil:

@Slonic-tonic slej ko prej te bo nekdo opomnil, pa te lahko tudi jaz. Roglic ne rogljic :P

Hvala za opozorilo.

Hypathia ::

Katerikoli bi zmagal, bi spisal edinstveno športno zgodbo.

Tadej, with a face of a choir boy and mindset of an assassin, kot so ga opisali na ES, debitant, najmlajši zmagovalec, underdog, brez močne podpore teama, v zadnji etapi izvede zgodovinski preobrat in ne vzame samo zmage ampak kar 3 majice.

Primož, late bloomer, z vgrajeno ferrari mašino, bivši smučarski skakalec, ki mu uspe velika transformacija v vrhunskega kolesarja. Ob včerajšnjem porazu (prisrčno čestital kolegu, ni kuhal mule in bil dostopen za medije..) je pokazal ne samo športno ampak tudi človeško veličino in si pridobil še več simpatij, zato in ker je pričakovati, da ne bo imel več veliko takšnih priložnosti, ostaja ob sladki dvojni zmagi tudi grenak priokus.

Oba fanta sta iz pravega testa, eden hrustljavi rogljič, drugi okusna pogača, očitno tudi prijetna karakterja, ki nas res lepo predstavljata pred svetom, čeprav imamo pri njunih uspehih bore malo zaslug. Vrhunski šport je brutalen zato se vseskozi hodi po robu, upajmo, da so pri obeh ekipah ostali v okviru dovoljenega in da je Tadejeva zmaga res posledica gorenjske trme in neverjetne sposobnosti regeneracije, kot posledice mladosti in dobrih genov. Danes so dovoljene sanje.

Gagarin ::

"Danes so dovoljene sanje."

Janšev Hipi citira Kučana, neprecenljivo ;)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Samael ()

Hypathia ::

Brez ideološkega sr*nja očitno ne gre, tudi TDF so na zadnji dan morali posiliti s politiko in jo vriniti tja kamor ne sodi.#odvratno

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

PacificBlue ::

Danes pa še Lukec zmaga, a ne:)Držimo pesti!
I’m out.
:3

Cruz ::

Super, ni kaj. Letos sem prvič spremljal TDF in mi je postalo zanimivo. Ne vem pa, če mogoče zaradi tega, ker je bil favorit Slovenec(ki ni zmagal).

Hypathia je izjavil:

tudi TDF so na zadnji dan morali posiliti s politiko in jo vriniti tja kamor ne sodi.#odvratno
Brez politike ne gre, je vsepovsod okoli nas.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
««
11 / 100
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Olimpijske igre Francija 2024 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šport
21913307 (6144) Hypathia
»

Doping v vrhunskem športu

Oddelek: Loža
434595 (2287) nokken
»

Tour de France 2017 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5411797 (9499) harvey
»

tour de france