» »

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Temo vidijo: vsi
««
65 / 75
»»

blink ::

wcpapir je izjavil:

nokken je izjavil:

Zigerion je izjavil:

Ineos prvi v vrsti snubcev za Rogliča; odločitev že do nedelje?

Po moje dobro tako za Roglo in njegove Tour ambicije, kot za nas gledalce - da se malo prekine dominacijo TJV.

Ineos pravi da naj bi Roglic ze imel podpisano pogodbo ampak ne z njimi. Lidl pravi da naj bi bili out, Bora je zgolj omenjena, Movistar naj bi bili favoriti, Bahrain in Jayco sta zanikala da bi podpisal z njimi. Sicer je tu veliko PR dima ampak karkoli bo, pa magari Adria Mobil, bo boljse kot Movistar. Ker ce podpise za Movistar potem je vseeno ce zakljuci danes to sekundo.

Glede lidla lahko potrdim, sem vprasal ce pride drug teden Primož delat k njim pa nič ne ve o tem prodajalka.


Ce se to zgodi, ze kar vidim kako Roglic dela reklamo za lidlove rogljicke :D

PacificBlue ::

Ja, zdaj bosta Švarci in Primož sodelavca. Eden v orodjarni, drugi v pekarni.
I’m out.
:3

Samael ::

wcpapir je izjavil:


Remco who???


wcpapir je izjavil:

Remcota je zadela mušica danes. Baje so krivi organizatorji vuelte.


Samael je izjavil:


Po mojem nas je večina tu vseeno navijačev Primoža in Tadeja. In sta nam, roko na srce, TJV in UAE toliko pomembna, kot sta nam pomembna kolesarja v teh ekipah.
S tem ni nič narobe, a?
Povsem prepričan sem, da svoj čas nisi navijal za Rabobank in ko bo nekega dne Jumbo-Visma postala Shauma-Nærbutikken, v kateri bodo povsem drugi športni direktorji, povsem drugi kolesarji brez Slovenca med njimi, dvomim, da boš imel še vedno interes za to ekipo. Ali pač - zakaj že? :)
Samo povem, da boš razumel zakaj se kdaj ne razumemo (čeprav mi sama po sebi TJV kljub občasnem biksanju ni tako napačna - sploh mi je všeč, da imajo zadaj kolesarsko šolo, svojo lastno valilnico talentov).


Samo par tednov nazaj, kar sem zapisal tisto zgoraj (ko še ni bilo nič znano o tem) in evo ...
@wcpapir, tole bo pa zdajle ena takšna hudo šizofrena situacija zate, če pride do zružitve, a? :) Za koga boš pa zdaj navijal? Remca & Soudal Vismo? :D
Samael != Samuel

wcpapir ::

Navijal bom za Vismo, ce bo ostalo nekaj akterjev skupaj.

Samael ::

Ugibanje se pa res stopnjuje. V vsakem delu dneva pade novo ime :) Movistar je za GCN zanikal, da so dali ponudbo za Primoža (hvala bogu..., kot da Primož ni imel že dovolj smole v profesionalni karieri) in da pričakujejo, da bo podpisal za drugi team.
Jaz mislim, da tudi Bora ne bi bila slaba opcija. Se mi zdi, da je od vseh ekip še najbližje temu, česar je Primož vajen pri TJV, pa tudi nekaj prav simpatičnih solidnih kolesarjev je tam.
Samael != Samuel

val46 ::

Ja, Bora ni slaba izbira, sam bojim se, da se mu tam zna zgodit novi Vingegard v imenu Cian Uijtdebroeks.

Po eni strani bi si ga mogoče celo želel v Bahrainu. Če zaradi drugega ne, ker bi bil po vsej verjetnosti nesporen kapetan na 3tedenskih dirkah in če smo čisto pošteni, so na kar nekaj dirkah letos prikazali kar dobre predstave ti "pomagači", sam Landa pač ni Roglič ali Pogačar, ki bi na koncu naredil piko na i. Pa še največja verjetnost bi bila pri njih, da bi nastopil na dirki po Sloveniji.

Glede ostalih pa...Movistar, upam da ni tolk "fuknjen", da bi zaradi Mass-a, s katerim se menda kar dobro zastopi, šel k njim, Lidl-Trek, morda...čeprav, so od vseh zgoraj napisanih še najmanj izkušeni na dirkah, sam ok, denarja jim pa verjetno ne bo zmanjkalo. Sam kaj ti nuca denar, če pol nimaš znanja/taktike/izkušenj. Verjamem pa, da bi Primož za njih bil perfekten, ker bi s svojimi izkušnjami iz TJV jih znal vzdignit. Ampak, bolj bi Primož njim pomagal, kot pa oni Primožu. Jayco tudi upam da ne, ker do sedaj jih tudi še nisem nikdar videl kot neko ekipo, ki bi bila sposobna 3 tedne držati ritem z najboljšimi ekipami. Tako da, če se mene vpraša, v luči 3tedenskih dirk, bi bil še najbolj primeren Ineos. Niso najbolj simpatični, to vem, ampak glede zmožnosti narediti rezultat, bi bili po mojem mnenju še najboljša opcija.

Samael ::

Jaz okoli Lidl-Treka razmišljam podobno. Sliši se fino, super ambiciozni načrti, denar, vendar ne vem, če je to prava ekipa za Rogliča.
Za TJV pogosto pravijo, da ima od vseh ekip najbolj znanstveni pristop do tega športa, prehrane, najboljše višinske priprave in podobno. S tega stališča bi bil Primož s svojim know-how izkušnjami zlata vreden.
Problem pa je, da na na novo postavljati stvari, dvigovati standarde, spreminjati pristop, zahtevati izboljšave, itd ... terja čas in energijo, česar pa Primož, ki želi pri 33-ih najbrž samo še tekmovati in zmagovati, nima.
S stališča ekipe je prava zlata jama dobiti takšnega šampiona z znanjem in izkušnjami, ki jih sami nimajo, da jih dvigne na višji nivo, vendar bi vse to pomenili postavljanje temeljev predvsem za tiste, ki pridejo za Primožem ne pa toliko njega samega.

Glede Movistara se mi Mas, ki je lahko nekje blizu, se pa vedno znova izkaže da ni na nivoju zmagovalcev grand tourov, ne zdi neki zadržek. Bolj je vprašanje denarja, kjer je Movistar nekoliko zaspal (čeprav se omenja nove vlagatatelje z bližnjega vzhoda) in pa če bi ta pretežno latinska ekipa spet s povsem drugačno športno kulturo (čeprav so imeli vedno odlične climberje) sploh ustrezala Primožu. Trenutno so tudi precej precej kadrovsko podhranjeni. Mislim, da nimajo zapolnjenega niti pol rosterja. Jaz upam, da se jim Primož izogne.

Tako da ja, moja favorita sta Ineos in Bora.
Samael != Samuel

nokken ::

Ce sem prav videl naj bi trenutno imel Movistar podpisanih 7 pogodb za naslednje leto... 7 od 30 ni ravno neko hudo veliko stevilo, sploh s tem, da je casa se ravno slaba 2 tedna.
Kar se upov na TdF zmago tice bi rekel da je edina realna in najboljsa opcija Ineos (ne glede na to, kako mi gredo na k**), ter mogoce Bora. Vse ostalo, vkljucno z Lidlom je po moje bolj no go kot pa kaksna realna sansa. Bomo pa v vsakem primeru precej kmalu videli kje bo koncal, zares pa ne bi bil tako hudo presenecen, ce bi na koncu ostal pri TJV. Ker ce so govorice o 5mio odkupnini zares prave, potem ni prav veliko ekip, ki bi bile sploh sposobne vreci v to 10+mio za leto ali dve. Konec koncev kaksni "hudi denarji" se vrtijo okrog tega je jasno ze iz tega, da je Jumbo kot dalec najvecji sponzor placal dobrih 20mio/leto... za celoten TJV ne samo za mosko protour ekipo.

Samael ::

Ja, kakšna je/bo odškodnina je tudi vprašanje.
Precej se piše naokoli, da je odškodnina za Primoža 5 milijonov, po drugi strani pa precej virov navaja (ali povzema?) da v tovrstnih primerih ne gre zgolj za združitev dveh ekip, ampak ustanovitev nove ekipe, ki ji UCI podeli novo licenco in da se v tem primeru pogodbeno razmerje med ekipo in kolesarji spremeni oz. da UCI ne bo dovolil tako visokih odškodnin.

Tudi danes na 24ur piše (ja vem, da je vse skupaj za vzeti z rezervo):

Bi lahko ena od ekip plačala visoko odškodnino za Rogliča? Kot pravi odvetnik, je vse stvar dogovora, saj se Primož nahaja na trgu. "Vprašanje pa je, ali bo do bajne odškodnine prišlo. Pravila mednarodne kolesarske zveze določajo, da v primeru nove pogodbe stara ne velja več, tako da do odškodnine tukaj niti ne pride. Gre verjetno za neko igro pogajanj med ekipama."

Flajšman pravi, da se za Rogliča verjetno zanimajo celo štiri ekipe, a da so resni kandidati trije: Ineos, Movistar in Lidl-trek. "Če bi ena od ekip želela Rogliča odpeljati, bi morala do konca poplačati to pogodbo do izteka in mu zagotoviti še plačo. Kar pa je v denarju, ki se vrti v kolesarskem svetu, nekaj skoraj nemogočega." Flajšman Rogliča najbolj vidi v ekipi Lidl-treka. "Osebno bi si želel, da se odloči za ekipo, ki bi mu sledila v njegovih željah. Lidl-trek je ekipa, ki bi mu to lahko omogočila. Movistar pa je ekipa, kjer bi imel zaledje, potrebno za zmago na tritedenski dirki. V Ineosu so svojevrstni bogovi kolesarji z otoka."

Tomažin Bolcar se je dotaknil pravnega pomena združitve ekip Jumbo Visma in Quickstep. "To v pravnem smislu pomeni novo ekipo. Ta se ne more kar ustanoviti, brez da ji mednarodna kolesarska zveza podeli licenco. Dvomim, da bi zveza bivšim ekipam dovolila postavljanje visokih odškodnin."


Offtopic: tale Flajšman nima pojma kaj govori. Trenuten Movistar mu žal ne more ponuditi prav nobenega konkretnega "zaledja", o Lidl-Treku smo pa tudi zgoraj povedali par besed.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

nokken ::

To o tem koliko novinarji vedo o teh stvareh sem napisal ze kaksno stran nazaj :) Najvecji strokovnjaki o vsem in mi naj bi taksnim novicam celo verjeli, v resnici pa se jim niti malo ne sanja o tem kako stvari v resnici stojijo. Pa niti ni treba imeti kaksnih bolj poglobljenih informacij da kmalu ugotovis da so te "novice" zgolj povzetek 100 bolj ali manj resnicnih twitter objav.

Kawhi ::

Dobr pol da imamo keyboard warrior forum eksperte. Nam tako lepo vse razjasnite.

Samael ::

Ampak saj se verjetno strinjaš, da Movistar v trenutnem položaju žal ni ekipa, ki lahko Primožu skozi sezono zagotovi dovolj pomoči - sploh če ob omejenim financam konkretno in kvalitetno na hitro ne zapolnejo roster - okno za prestope se počasi zapira. Konec koncev tudi če Primožu zagotovijo samo eno tri-tedensko dirko, bo nekaj pomočnikov najbrž kuril tudi Mas na tedenskih in podobno.
Po drugi strani se pa verjetno tudi strinjaš, da se ex Trek-Segafredo, sicer z vstopom Lidla z velikim ambicijami, šele postavlja na noge in da bo treba še kar nekaj dela, da bodo imeli zaledje (treninge, prehrano, materiale, taktiko, izkušnje...) na nivoju TJV, Ineosa, Bore ... kjer bi jim nek Primož krvavo prav prišel - bolj kot oni njemu.

Btw. pa sem res lepo razjasnil :P
Samael != Samuel

PacificBlue ::

Primož potrdil, da zapusca JV!
https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo...
I’m out.
:3

Samael ::

Damn, zdaj je torej resnično :) Zanima me tudi, kaj se bo v tej godlji masovnih prestopov zgodilo s Tratnikom.
Samael != Samuel

LeQuack ::

Najbolj bodo na slabšem nedeljski kolesarji z Jumbo dresi, ker bodo sedaj mogli nabavit novega.
Quack !

val46 ::

Ja, to se tudi sam sprašujem. Verjetno je vsem, ali vsaj večini jasno, da je Tratnik v prvi vrsti prišel v TJV zaradi Primoža in je verjetno tudi Primož imel kar nekaj besede pri temu, da so podpisali pogodbo z njim. Ne me razumet narobe, Tratnik je pri temu kar počne odličen kolesar in kapo dol pred njim, ampak ne vem če ima TJV ali kakorkoli se bodo v bodoče že imenovali, nek hud interes podaljšat pogodbo z njim. Morda ga pa Primož vzame s sabo, kamor bo že šel.

Glede ostalih ekip sem pa že jaz lepo povedal, da Lidl-Trek bi bolj rabila Primoža, kot pa bi mel Primož karkoli od njih. No, razen morda največ denarja od vseh možnih izbir. Morda ga pa ravno zato hočejo, da jim pokaže kako se v pravi ekipi dela...od prehrane, treningov, pač vsega. Sam to mislim da Primožu ni v interesu...da on bi raje še vsaj ene 4 leta dirkal in zmagoval, kot pa "mladce učil", kako se pravilno dela. Pri Bori sm pa tudi napisal, da imajo par mladih, ki bi znali v kratkem postati novi Jonasi. In tam se potem bojim, da bi bil spet v "nemilosti" svojih let v primerjavi s kom drugim.

Glede Movistarja ne bi izgubljal besed, ker če gre tja, si je zakopal zadnji žebelj v krsto pomoje. Tako da zame kot pravim ostaja najboljša varianta Ineos ali morda Bahrain. Vsaj v luči 3tedenskih dirk, predvsem Toura, ki mu še edini manjka.

IL_DIAVOLO ::

Za njegova leta je ZELO presenetljivo. Nisem pričakoval.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

nokken ::

LeQuack je izjavil:

Najbolj bodo na slabšem nedeljski kolesarji z Jumbo dresi, ker bodo sedaj mogli nabavit novega.

Razen seveda tistih, ki niso fani Roglica ampak ze od vekomaj (ze celih 5 let) navijajo za Jumbo :)) Ceprav ce se bo zares zgodila zdruzitev potem bodo tudi ti morali menjati drese za nove :))

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Badwolff ()

Utk ::

Poznavalci so rekli, da Kuus ne more dobit 3 tedenske dirke, in da Roglič ne more kar zapustit TJV, ker ima pogodbo. Ostali nismo imeli pojma. Bomo dobili kako opravičilo?

Samael ::

Jaz še vedno menim, da Kuss (saj si mislil Kuss, aneda? :p) ni GC material in da je bila tisto anomalija odločena za mizo v škodo dveh močnejših kolesarjev, ki se ne bo ponovila :p
Samael != Samuel

T440 ::

Saj Kuss ne more 'dobiti' tritedenske dirke. Lahko pa mu jo dva moštvena kolega 'podarita'.
Glede na to, kaj je Rogla ravnokar na Giro d' Emilia naredil Pogiju, res misliš, da bi bilo na Vuelti kaj drugače, če bi se dirkalo do konca...

Samael ::

Saj se ne bo dal. Nima veze :p
Samael != Samuel

blink ::

Utk je izjavil:

Poznavalci so rekli, da Kuus ne more dobit 3 tedenske dirke, in da Roglič ne more kar zapustit TJV, ker ima pogodbo. Ostali nismo imeli pojma. Bomo dobili kako opravičilo?


Vedno je mozno odstopiti od pogodbe, vprasanje je vedno odskodnina/odkupnina.

aerof ::

val46 je izjavil:



Glede Movistarja ne bi izgubljal besed, ker če gre tja, si je zakopal zadnji žebelj v krsto pomoje. Tako da zame kot pravim ostaja najboljša varianta Ineos ali morda Bahrain. Vsaj v luči 3tedenskih dirk, predvsem Toura, ki mu še edini manjka.

Ne mislim, da je Movistar najboljša možnost, vendar ni tudi tako slaba. Imajo najmanj zapolnjeno ekipo za naslednje leto, kar pomeni, da jo lahko povsem prilagodijo Primožu. Na GT so vedno nekje zraven, manjka jim le pika na i, kar bi lahko bil Primož. Poleg z njim lahko podpišejo še z lepim delom ekipe JV, ki bo višek, predvsem Tratnik, morda celo Kuss, njegova žena je Španka in on živi v Španiji ;).
Imajo sicer manj znanstven način dela, kot ga je vajen Primož, ampak nekaj znanja bo prinesel s sabo.
Tudi jaz pa mislim, da bi bila Bora boljša možnost.

Samael ::

aerof je izjavil:


Ne mislim, da je Movistar najboljša možnost, vendar ni tudi tako slaba. Imajo najmanj zapolnjeno ekipo za naslednje leto, kar pomeni, da jo lahko povsem prilagodijo Primožu.

Prilagodijo s čim? V tednu pa pol, ko se zaključuje deadline prestopov? Ekipe ne sestaviš in prilagodiš določenemu kolesarju čez noč, medtem ko Primož ni več najmlajši.

Ok, kar nekaj kolesarjev dveh moštev bo zdaj iskalo novi klub, vprašanje koliko bo tu "uporabnega" pa hkrati voljnega podpisati ravno z Movistarom. Pobrali bodo tisto, kar bo ostalo. Tudi budget imajo bolj v spodnji polovici, ter ekipo, delovno okolje sestavljeno iz skorajda izključno latinsko govorečih kolesarjev/support moštva na katerih trg cilja njihov veliki sponzor. Movistar je zgolj senca tistega, kar je bil in tega tudi prihod Rogliča (po moje) ne more spremeniti.
Lahko da se motim, ampak sam ne vidim ene same pozitivne stvari, zakaj bi bil Movistar kakršen je, relativno solidna možnost napram ostalim petim ali šestim snubcem in iskreno upam, da se ne bo zapletal s tem.

Še malce offtopic. Nekje sem bral, pa zdaj ne najdem, da je Lidl prvo poskušal z Boro, pa se Hansgrohe ni dal in namesto, da bi se umaknil, še globje segel v žep, tako da bi znala imeti ta ekipa za 2024 zagotovljen solidnejši budget, kot ga je imela doslej.
Samael != Samuel

wcpapir ::

Najmlajsi ni je pa 70% pelotona starega nad 35 let.

Vzdržljivost pridobivaš z leti, ultramaratonci in ostali ultraši so v večini stari nad 40 let...

Komot bi lahko rekli, da bi še vozil 10 let.

Floxi ::

Ekipe se že celo sezono dogovarjajo kod bo šu kam za nasljednjo sezono, ni to vse tazadn tedn. To samo mi gledalci tako vidimo, da se to vse na hitr zgodi. Roglič že dolgo časa ve kam bo šu in kdo gre z njim in kaj ga čaka. Mediji pa pač pišejo svoje, da se govori o tem.

wcpapir ::

To seveda ne drži dogovarjalo se je te dni.

nokken ::

Movistar je bil lani na tem da izgubi World Teams licenco in da gre med Pro Teams. Predvsem zaradi ne tako zelo vrhunskih dosezkov (tista ekipna razvrstitev na GT-jih steje precej manj kot si kdo misli). Tako da Movistar ze lep cas ni ravno top ekipa in ce tisto da naj bi imel do danes podpisanih celih 7 pogodb za 2024, potem ne pomeni da ima full placa, ampak da mu bo ostalo precej malo dobrih kolesarjev, ker vecina ne caka na zadnjo minuto.
@wcpapir ja in ne. Ultra maratoni in podobno ne steje, ker je to v najboljsem primeru rekreacija ne vrhunski sport. Vse ostalo je pa meja nekje med 30 in 35. Vzdrzljivost je ena stvar, sposobnost regeneracije, ki je vecinoma bolj pomembna kot sama vzdrzljivost pa z leti hudo upada.

Invictus ::

wcpapir je izjavil:

Najmlajsi ni je pa 70% pelotona starega nad 35 let.

Vzdržljivost pridobivaš z leti, ultramaratonci in ostali ultraši so v večini stari nad 40 let...

Komot bi lahko rekli, da bi še vozil 10 let.

No ja, vozi lahko, zmaguje pa najbrž ne...

Regeneracija je preprosto z leti slabša...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Floxi ::

Tudi na eksplozivnosti izgubiš, lahko pa bolj z glavo voziš, da ne narediš preveč napak in porabiš manj energije. Danes se je Roglič lepo držal v ozadju in taprav trenutek napadel. Pogačar je tudi na koncu reku, da je prehitr napadu da je bla to njegova napaka.

Invictus ::

Kje so pa dirkali?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Kawhi ::

V Mozambiku

IL_DIAVOLO ::

Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

aerof ::

Samael je izjavil:



Ok, kar nekaj kolesarjev dveh moštev bo zdaj iskalo novi klub, vprašanje koliko bo tu "uporabnega" pa hkrati voljnega podpisati ravno z Movistarom. Pobrali bodo tisto, kar bo ostalo. Tudi budget imajo bolj v spodnji polovici, ter ekipo, delovno okolje sestavljeno iz skorajda izključno latinsko govorečih kolesarjev/support moštva na katerih trg cilja njihov veliki sponzor. Movistar je zgolj senca tistega, kar je bil in tega tudi prihod Rogliča (po moje) ne more spremeniti.
Lahko da se motim, ampak sam ne vidim ene same pozitivne stvari, zakaj bi bil Movistar kakršen je, relativno solidna možnost napram ostalim petim ali šestim snubcem in iskreno upam, da se ne bo zapletal s tem.

Še malce offtopic. Nekje sem bral, pa zdaj ne najdem, da je Lidl prvo poskušal z Boro, pa se Hansgrohe ni dal in namesto, da bi se umaknil, še globje segel v žep, tako da bi znala imeti ta ekipa za 2024 zagotovljen solidnejši budget, kot ga je imela doslej.


Ja, cca. 20 kolesarjev samo iz dveh vpletenih ekip bo viška, glede na kvaliteto ekip, je od teh bolj malo "brezzveznikov" ;)
Nisem rekel, da je Movistar najboljša možnost, zgolj da ni to nobena katastrofa, sploh ker bi bilo v paketu lahko precej kolesarjev in drugega osebja.
Kaže pa, da je dogovorjen z Boro, vmešal se je še Red Bull in dobil je zelo dobro ponudbo :)

Samael ::

Vem, kaj si rekel, le strinjam se ne s tem, ter argumentiram svoj vidik zakaj ne :)
Sicer bova pa čez dober teden videla, kako zelo si je opomogel Movistar s temi dvajsetimi kolesarji in maserji viška :)

IL_DIAVOLO je izjavil:

https://www.zurnal24.si/sport/kolesarst...

Indici kazejo na Boro.

Opa... med vsemi opcijami tudi moja prva izbira :)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

mikhaair ::

Jaz nekako verjamem, da Primož izbira, je izbral, v smeri kot je vedno omenjal. Kjer se bo lahko enakovredno boril za Tdf.

Utk ::

T440 je izjavil:

Saj Kuss ne more 'dobiti' tritedenske dirke. Lahko pa mu jo dva moštvena kolega 'podarita'.
Glede na to, kaj je Rogla ravnokar na Giro d' Emilia naredil Pogiju, res misliš, da bi bilo na Vuelti kaj drugače, če bi se dirkalo do konca...

Če če...če bi kaj vedeli o tem, bi vedeli, da ekipa posluša šefa.

blink je izjavil:


Vedno je mozno odstopiti od pogodbe, vprasanje je vedno odskodnina/odkupnina.

Nekateri "poznavalci" so rekli, da nihče ne bo tolk plačal za Rogliča, ki ni več konkurenčen za tdf (tudi o tem bomo še drugo leto debatirali).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Floxi ::

wcpapir je izjavil:

To seveda ne drži dogovarjalo se je te dni.


Šefi ekip so potrdil, da so se začel dogovarjat o zdrožitvi dveh ekip med TDFjem. Tako da se že dolgo vedeli, da se bo nekaj zgodilo. Ni to vse na hitr, to more it vse po prailih in držat se morjo pogodb. Če bi to nardil na hitr bi ble na koncu tožbe in podobno, saj nič nebi štimalo.

nokken ::

Utk je izjavil:

Nekateri "poznavalci" so rekli, da nihče ne bo tolk plačal za Rogliča, ki ni več konkurenčen za tdf (tudi o tem bomo še drugo leto debatirali).

Tu je bolj problem tvoje nesposobnosti branja in razumevanja ne tega kaj so "nekateri poznavalci" napisali. Poskusi se enkrat prebrati tisto kar je bilo napisano in predvsem razumeti, pa ceprav je to zate bolj kot ne mission impossible. In ne za tvojo nezmoznost branja in razumevanja se ti nihce ne bo opraviceval.

Utk ::

nokken je izjavil:

Utk je izjavil:

Nekateri "poznavalci" so rekli, da nihče ne bo tolk plačal za Rogliča, ki ni več konkurenčen za tdf (tudi o tem bomo še drugo leto debatirali).

Tu je bolj problem tvoje nesposobnosti branja in razumevanja ne tega kaj so "nekateri poznavalci" napisali. Poskusi se enkrat prebrati tisto kar je bilo napisano in predvsem razumeti, pa ceprav je to zate bolj kot ne mission impossible. In ne za tvojo nezmoznost branja in razumevanja se ti nihce ne bo opraviceval.

Ne vem kdo si, ampak za nekoga, ki ima en mesec račun, me to niti ne zanima. Taki, ki rabijo vsak mesec nov račun, so znani po tehtnih argumentih.

MadMen ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

https://www.zurnal24.si/sport/kolesarst...

Indici kazejo na Boro.

V bistvu je samo vprašanje med INEOS-om in Boro, glede na to pa da prihajajo informacije da bo šel Evenepoel v INEOS, bi rekel da je Bora končni cilj Rogle. Movistar je že par dni nazaj dal informacijo da ni dal ponudbe za Rogliča, Bahrain pa ni bil nikoli v ozkem izboru, tudi niso finančno najmnočnejši. Jaz sicer upam na INEOS, da bi videli ponovni "Sky" vlakec, ampak sedaj na čelu z Roglo.

Kawhi ::

Zadnje info so spet Ineos, prava soap opera. Meji je ali ineos ali bora oboje dobro.

mikhaair ::

Nekje je pisalo, da naj bi PG imel neke osebne zamere do Bahrain. Nakladanje?, ali je bilo res kdaj kaj?

val46 ::

PG? Ne vem kdo naj bi to bil. :))

No, če misliš Rogliča, ne bi vedel za kaj takega. Je pa čisto mogoče, ker Eržen je bil v Adriji, ko je tam še tekmoval Primož. Morda je že kdaj prej hotel k Bahrainu, pa ga niso takrat resno jemali. Nenazadnje, je treba vedet, da ko je prišel k Jumbu, je šele slabe 3 leta tekmoval in so oni kar "riskirali" z njim, ko so mu dali prvo pogodbo. To je sam Primož neštetokrat povdarjal, da jim bo hvaležen celo življenje za ponujeno priložnost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: val46 ()

mikhaair ::

Mislil Primoža seveda.

Zigerion ::

mikhaair je izjavil:

Nekje je pisalo, da naj bi PG imel neke osebne zamere do Bahrain. Nakladanje?, ali je bilo res kdaj kaj?

Mogoče je bila mišljena tista situacija iz Vuelta 2022, ko se je zapletel s Fredom Wrightom iz Bahrain Victorious.

Zigerion ::

Zabaven finiš na današnji tekmi v Belgiji:D.

Samael ::

Kot se danes bere naokoli, so stvari okoli Soudal-Quickstepa precej bolj brutalne, kot se je skušalo prikazati zadnje dni glede združitve. V principu Visma pobere glavnega sponzorja, pa kakšno malenkost, ki jim ustreza, medtem ko so zaposledni vključno s kolesarji Soudal-Quickstepa ze dobili priporocilo, da naj si poiscejo novega delodajalca.
Soudal-Quickstep naj bi bil preprosto razpuščen / propadel ali nekaj v tem smislu.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

val46 ::

Ja, to sm tudi jst nekje prebral...In da Lefevere je postavil edini pogoj takrat, da gre Evenpool z njim v to novo ekipo. Sam če je to res, je en kup dobrih kolesarjev na tržnici...Asgreen, Alaphilippe, Declerrq, Cavagna, Jakobsen, pa še jih je enih par, ki so že nekaj naredili in pokazali v kolesarstvu...me resnično zanima koga od teh misli ta nova ekipa obdržat in komu je že bila izročena odpoved.
««
65 / 75
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Doping v vrhunskem športu

Oddelek: Loža
433671 (1363) nokken
»

Tour de France 2017 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5410736 (8438) harvey

Jani Brajkovič

Oddelek: Loža
364032 (817) ZLOky
»

tour de france

Oddelek: Loža
333405 (2696) IČA

Več podobnih tem