Forum » Igre » Mercedes-Benz World Racing
Mercedes-Benz World Racing
boris22 ::
Kaj ve kdo mogoče kdaj izide ta igra in kdaj izide tisti dodatek za igro f1 2002,ki igraš z ful starimi formulami letnik nekje okoli 70 ime sem že pozabil.
gappee ::
A kdo ve, al majo tisti grafi (za obnašanje, za mesta in ostalo) kakšno vlogo pr tem, da igro obrneš?
K se mi res ne da tolkrat probat, da končam na 1. mestu, pa da ne bom pršov na sredino igre, potem mi bo pa napisal, da zaradi neprimernga obnašanja na cesti(zaletavanja) ne morm nadaljevat igre.
Pa mogoče še, a obstajajo kode?
K se mi res ne da tolkrat probat, da končam na 1. mestu, pa da ne bom pršov na sredino igre, potem mi bo pa napisal, da zaradi neprimernga obnašanja na cesti(zaletavanja) ne morm nadaljevat igre.
Pa mogoče še, a obstajajo kode?
Thanatos ::
gappee upam da nimas vozniskega dovoljenja te se pa moras res FAJN zabijat da ti spil to rece
Klemenn ::
a ve kdo....
homepage te strani? bi si neke popravke snel, sm ne vem iz kje
google vrže ene par strani vn, najdu sem tut neko uradno stran TDK INTERACTIVe pa je sm tko...predstavitev, nobenih popravkov
pa rad bi si ogledal uradno stran igrce
homepage te strani? bi si neke popravke snel, sm ne vem iz kje
google vrže ene par strani vn, najdu sem tut neko uradno stran TDK INTERACTIVe pa je sm tko...predstavitev, nobenih popravkov
pa rad bi si ogledal uradno stran igrce
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10498 (1723) | opeter |
» | F1 igra .... katera trenutno najboljsa ....Oddelek: Igre | 2491 (2136) | PrimozR |
» | GTR 2002Oddelek: Igre | 1044 (946) | Tattoo- |
» | Fizika avtomobilov v igrah!?!?Oddelek: Igre | 2229 (1598) | Microsoft |
» | gp4Oddelek: Igre | 1274 (983) | MI_KO |