Forum » Strojna oprema » Uničen usb ključek
Uničen usb ključek
simnov ::
Najprej sem na ključek dal restore image od os x dmg datoteko. Potem sem pa v upravljanje diskov izbrisal obe particiji iz usb ključka in naredil eno ena particija je bila Efi. In zdaj kokor koli brišem formatiram ključek na tv napiše , da je z njim nekaj narobe.
Jst ::
Meni je od leta 2000, ko so bili UBS ključki 8 MegaBytov, do danes, ko je 128GB standard, crknilo toliko USB "storage" ključkov, da jih več ne štejem. USB in SD micro so najcenejši flash, kontrolerji tudi niso na nivoju "SSD", tako, da se mi je že večkrat zgodilo, da ko sem nov SD micro ali USB 3+ ključek priklopil na telefon ali prenosnik, če-ta postal vroč in umrl v roku parih minut, ko je bilo kaj "activity-ja".
Le zakaj so tako poceni?
Le zakaj so tako poceni?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Riff ::
mogoče je pa usb šel, men pa crknir USb ko sem narobe zvezal usb od matične ba sprednjem delu ohišja drugače pa men ne crknejo kot po tekočem traku kar delajo :)
Thx Han za ImageUsb sem v njemu izbral Zero usb drive in potem formatiral pa zdaj spet deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključek USB 3.1 se obnaša skoraj kot USB 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1741) | MrStein |
» | Incompatible USB DeviceOddelek: Strojna oprema | 1087 (975) | miraldi |
» | USB ključ po namestitvi OS nanjOddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (796) | Redorange |
» | podatki iz disketeOddelek: Pomoč in nasveti | 3250 (2564) | Invictus |
» | USB KLJUČEK-TEŽAVAOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1069) | Han |