Forum » Omrežja in internet » TP-Link TL-WA850RE ojačevalnik WLAN omrežja
TP-Link TL-WA850RE ojačevalnik WLAN omrežja
seatleon ::
Živijo!
1) Kupil sem ojačevalnik WLAN omrežja TP-Link TL-WA850RE in bi ga rad priklopil na javno Wi-Fi omrežje v našem kampu. Je to sploh možno? Dostopa do gumba WPS na usmerjevalniku nimam.
2) Poleg tega sem ga želel priklopiti tudi doma na TS-jev modem (Sinope), pa mi prav tako ne uspe. Pravzaprav povezava do modema doma uspe, a ni internetne povezave, zakaj?
Kakršna koli pomoč dobrodošla.
Hvala vsem že v naprej.
Lp,
Roman
1) Kupil sem ojačevalnik WLAN omrežja TP-Link TL-WA850RE in bi ga rad priklopil na javno Wi-Fi omrežje v našem kampu. Je to sploh možno? Dostopa do gumba WPS na usmerjevalniku nimam.
2) Poleg tega sem ga želel priklopiti tudi doma na TS-jev modem (Sinope), pa mi prav tako ne uspe. Pravzaprav povezava do modema doma uspe, a ni internetne povezave, zakaj?
Kakršna koli pomoč dobrodošla.
Hvala vsem že v naprej.
Lp,
Roman
seatleon ::
Pod točko 2. sem uspel rešiti problem, ostaja pa še vedno vprašanje pod točko 1. Ve morda kdo?
Hvala in lp,
Roman
Hvala in lp,
Roman
Zgodovina sprememb…
- spremenil: seatleon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik 15.6" ločljivosti 1600*900Oddelek: Kaj kupiti | 1184 (991) | Zvezdica27 |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 53094 (45478) | vrossi46 |
» | Jonasov žnevnik (splevnik) na T-2?Oddelek: Loža | 2657 (1801) | dela |
» | Dobre pustolovščine.Oddelek: Igre | 1841 (1471) | romci |
» | Sapphire Radeon 9000 Atlantis pro ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (852) | VASkO |