Forum » Kaj kupiti » PC do 1000e
PC do 1000e
care20 ::
Zdravo...odlocil sem se da si kupim NOV racunalnik samo za igranje iger za naslednjih par let...igral bom samo 1080p saj je taksna resolucija mojega tv-ja
Je pa obvezno da igre delalo na 60fps...Kupil bi to ohisje ki je v linku,saj se bo lepo prilegal na omaro,ki ima iste lucke pa tudi zaradi same visine ker ni veliko prostora...
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/o...
Prosil bi vas ce bi mi lahko kdo dal linke od komponent kaj bi blo najboljse...lahko tudi rabljeno z bolhe ce se splaca kaj kupiti...
Nevem pa a v to ohisje pasejo enake komponente kot v recimo tistega vecjega itd...
Napajalnik tudi nevem ce je dost mocan saj je ze vgrajen(420w)
Je pa obvezno da igre delalo na 60fps...Kupil bi to ohisje ki je v linku,saj se bo lepo prilegal na omaro,ki ima iste lucke pa tudi zaradi same visine ker ni veliko prostora...
Prosil bi vas ce bi mi lahko kdo dal linke od komponent kaj bi blo najboljse...lahko tudi rabljeno z bolhe ce se splaca kaj kupiti...
Nevem pa a v to ohisje pasejo enake komponente kot v recimo tistega vecjega itd...
Napajalnik tudi nevem ce je dost mocan saj je ze vgrajen(420w)
DarwiN ::
Agt so goljufi, in tega ohišja več ni v prodaji, tko da boš težko našel. Poleg tega so ti 420W no-name napajalniki povsem zanič.
Tule imaš eno sestavo iz ComputerUniverse:
Tule imaš eno sestavo iz ComputerUniverse:
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
hvala za hiter odgovor...kaj pa v primeru da ga se lahko dobijo...bi te komponente pasale v njega in ali bi bil 420w dost mocan za te komponente?
tikitoki ::
Sej ti je napisal, da so ceneni napajalniki najverjetneje vprasljive kakovosti. Meni je enkrat cel racunalnik skuril (prezivel je le CPU).
Komponente pašejo vanj ja, ampak po hitrem pregledu trga tega ohišja ni nikjer več za dobit..
kaj pa ce tega kupim ki je brez napajalnika,saj potem tudi pase ta napajalnik noter ki si ga ti priporocal?
kaj pa ce tega kupim ki je brez napajalnika,saj potem tudi pase ta napajalnik noter ki si ga ti priporocal?
Lahko ja.. Ampak pri AGT je čakalna doba za naročeno blago nekje med 6 meseci in do infinituma.
a se splaca doplacati 30€ za procesor da dobim tisti boljsi hladilnik ali ne?
bom kar danes narocil na mimovrste
ce mislis da je kaksen bolj primeren proc za 1080p igranje za naslednjih par let,mi kar napisi preden narocim ryzen 2600
bom kar danes narocil na mimovrste
ce mislis da je kaksen bolj primeren proc za 1080p igranje za naslednjih par let,mi kar napisi preden narocim ryzen 2600
Ryzen 2600X. Razen, ce bos od INTELa CPU. Osebno bi raje vec jeder za minimalno razliko v ceni.
Seveda. Ryzen 1700 za 249€ s poštnino.
Sicer ga imaš tudi za 220EUR, skupaj s hladilnikom Thermalright ARO-M14, ki je vreden 45EUR in precej boljši od vseh box različic, ampak tujina te očitno ne zanima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
kaj pa kaksen intel?
raj dam mal vec da mi ne bo kasneje zal
samo v slo bi narocil zaradi garancije
raj dam mal vec da mi ne bo kasneje zal
samo v slo bi narocil zaradi garancije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming PC za 1400evrov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13559 (10732) | bojsi |
» | Namizni računalnik za delo arhitektaOddelek: Kaj kupiti | 6681 (5182) | jb_j |
» | napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 3633 (3255) | onitam |
» | nakup PCOddelek: Kaj kupiti | 3946 (3434) | thebaloh |
» | nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2638 (1771) | janezek67 |