» »

Volitve 2018, drugič

Volitve 2018, drugič

Temo vidijo: vsi
««
57 / 121
»»

scipascapa ::

Muslimani in šiptarji SO problem.

nekikr ::

Levičarji pravijo, da ni tako. Nisem pa še srečal takega, ki bi jim nudil streho nad glavo, dal kaj denarja ali jih hotel imeti za soseda.

ftzj ::

macrotreno je izjavil:

ftzj je izjavil:

Ce pridejo sem jih bo nasa sola ze posolala. V 5 do 6 generacijah. Ce nas seveda prisleki ne bodo prej spreobrnili.

Ja, npr. črnci v ameriki so po 400 letih bivanja tamkaj ravno prispeli na nivo belcev in se ne spuščajo nazaj na nivo njihovih prednikov ki dandanes bivajo v afriki.

Ko bojo ti migranti stopili na magično evropsko zemljo bojo nemudoma poskočili na IQ nemcev, avstrijcev in pa tudi slovencev, zato mislim da je najbolje da grejo vsi na švedsko, ker tam ima magična zemlja najvišji doprirast IQja!

Afroamericani niso vec crnci ampak vecinoma mesani. Od 70-90 afriskega in 10-30% evropske krvi.

pegasus ::

nekikr je izjavil:

Nisem pa še srečal takega, ki bi jim nudil streho nad glavo, dal kaj denarja ali jih hotel imeti za soseda.
Premalo se giblješ v civilizirani družbi.

T-h-o-r ::

nekikr je izjavil:

Levičarji pravijo, da ni tako. Nisem pa še srečal takega, ki bi jim nudil streho nad glavo, dal kaj denarja ali jih hotel imeti za soseda.

smo jim želeli, pa je prišla policija in nabila kazni, ljudi, ki so imeli streho nad glavo, pa odpeljala
tudi zdaj jim želimo nuditi streho nad glavo, pa jim je onemogočeno priti sem
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Ne, narobe si razumel. Ti jim ponujaš moj denar in mojo streho. Koliko si že osebno prispeval in koliko osebno jih imaš doma pod steho?

scipascapa je izjavil:

A niso siptarji muslimani? Vsaj vecina?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

pegasus je izjavil:

nekikr je izjavil:

Nisem pa še srečal takega, ki bi jim nudil streho nad glavo, dal kaj denarja ali jih hotel imeti za soseda.
Premalo se giblješ v civilizirani družbi.

Najbrž res. In koliko njih imaš ti doma? Koliko denarja si jim namenil? Kar s številko oboije, prosim.

pegasus ::

Osebno sem prispeval prek 35k, pod streho jih imam 6.

To ni nič, jaz jih imam 20 in sem prispeval milijon. Kot vsak povprečni Slo-tech levičar.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nekikr ()

nekikr je izjavil:

Ne, narobe si razumel. Ti jim ponujaš moj denar in mojo streho. Koliko si že osebno prispeval in koliko osebno jih imaš doma pod steho?

Saj ti pravim, da nimam doma pod streho nobenega, ker JIM NI DOVOLJENO VSTOPITI V DRŽAVO in jih takoj prejme policija. Naj se meje odprejo, pa jih bom vzel, kolikor pač situacija dopušča.
Osebno sem pa prispeval že veliko €€ za plačevanje najemnine osebam s statusom begunca.

nekikr je izjavil:

To ni nič, jaz jih imam 20 in sem prispeval milijon. Kot vsak povprečni Slo-tech levičar.

Tudi to ni nic. Jaz sem prispeval vec kot soros za uvoz migrantov.

SimplyMiha ::

Največ glasov je dobil poslanec, ki je v zadnjem mandatu imel najmanj prisotnosti. V razmislek.

T-h-o-r je izjavil:

nekikr je izjavil:

Saj ti pravim, da nimam doma pod streho nobenega, ker JIM NI DOVOLJENO VSTOPITI V DRŽAVO in jih takoj prejme policija. Naj se meje odprejo, pa jih bom vzel, kolikor pač situacija dopušča.
Osebno sem pa prispeval že veliko €€ za plačevanje najemnine osebam s statusom begunca.

Pa si dal predlog podobno mislečim, da bi državi predlagali, da vi vzamete tiste migrante, ki jih moramo sprejeti po kvotah? In jih seveda plačevali? Mislim, da to ne bi bil problem?

Truga ::

nekikr je izjavil:

False equivalence @ Wikipedia, Ad hominem @ Wikipedia in Straw man @ Wikipedia v treh stavkih? A to postavljas rekord za ginesa?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

Samo postavljam ogledalo levičarjem, ki bi brezpogojno sprejeli vse, sami niso prispevali pa nič. Ker ravno nimajo, drugače bi...majke mi.

nekikr je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

nekikr je izjavil:

Pa si dal predlog podobno mislečim, da bi državi predlagali, da vi vzamete tiste migrante, ki jih moramo sprejeti po kvotah? In jih seveda plačevali? Mislim, da to ne bi bil problem?

Ja, celo cel protest smo organizirali na Kotnikovi. Ampak vlada je imela gluha ušesa in je še naprej ostro zaprla mejo za te ljudi. Tako da trenutno ne morem vzeti nobenega, ker jih na meji takoj prime policija. Če bi lepo odprli meje, ne bi bilo panike.

Ok, pošteno. Ampak, koliko bi jih pa sprejeli?

Kolikor imam pač prostora (1 sobo za 2 človeka in še 1 kavč, torej za 3 ljudi). Prav tako je v Sloveniji na tisoče praznih stanovanj, kjer smo bili lastnikom pripravljeni plačevati najemnino, pa so se raje odločili, da pustijo stanovanja prazna, kakor da sprejmejo (v 1 2 fanta iz Eritreje, v 2. enga fotra in sina iz Afganistana v 3 npr. 2 gej Libanonca in 1 gej Afganistanca itd.) Sam ti so med postopkom čakanja na odobritev/zavrnitev azila že zdavnaj odšli in so zdaj menda v Nemčiji.

Zgodovina sprememb…

nekikr je izjavil:

Ok, pošteno. Ampak, koliko bi jih pa sprejeli?

Toliko, da bomo imeli vsi dovolj hrane. Ko bo hrane zmanjkal pa ne vem. Mogoce kaksna nova tehnologija, ki omogoca neomejeno produkcijo hrane. Potem pa sibamo, dokler ne zmanjka prostora k se bomo namnozili do 50 milijard. Potem pa najbrz selitev na Mars.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

Mato989 ::

T-h-o-r je izjavil:

nekikr je izjavil:

Prestavi hišo dol k njim in pojdi živet tja če ti je toliko do njih... meje navzven so odrpte!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

T-h-o-r je izjavil:

Kolikor imam pač prostora (1 sobo za 2 človeka in še 1 kavč, torej za 3 ljudi). Prav tako je v Sloveniji na tisoče praznih stanovanj, kjer smo bili lastnikom pripravljeni plačevati najemnino, pa so se raje odločili, da pustijo stanovanja prazna, kakor da sprejmejo (v 1 2 fanta iz Eritreje, v 2. enga fotra in sina iz Afganistana v 3 npr. 2 gej Libanonca in 1 gej Afganistanca itd.) Sam ti so med postopkom čakanja na odobritev/zavrnitev azila že zdavnaj odšli in so zdaj menda v Nemčiji.

Pa vidiš kje je problem? Meje ne moreš "odpreti", če odprtje pomeni, da jih boš sprejel 5. Dvomim, da imate dovolj denarja za tisoče najemnin vsak mesec in vse stroške migrantov.
Je ravno to poanta, da bi prazna stanovanja "nacionaliziral", ker so itak prazna?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nekikr ()

Mato989 je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

nekikr je izjavil:

Prestavi hišo dol k njim in pojdi živet tja če ti je toliko do njih... meje navzven so odrpte!

Poanta je ravno v tem, da dol ni za živet, zato pa hodijo sem. Če bi bilo dol moč živeti, ne bi nihče zapuščal doma.

nekikr je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

Pa vidiš kje je problem? Meje ne moreš "odpreti", če odprtje pomeni, da jih boš sprejel 5. Dvomim, da imate dovolj denarja za tisoče najemnin vsak mesec in vse stroške migrantov.

Vse se da.

Zgodovina sprememb…

pero50 ::

če bi živel s kakim pakistancem skoraj 1 leto bi videl, da ni problem v tem, da se ne da živet ampak so z glavo na paši in mislijo, da se tukaj cedita med in mleko, za domovino pa jim je vseeno.

Verjamem. Bi te pa prosil za izračun. Torej koliko denarja imate mesečno na razpolago za najemnine in koliko za ostale stroške, da lahko izračunava, koliko jih lahko sprejmete. Če ste tako dobro organizirani, da ste imeli celo protest, potem najbrž tak izračun imate?

Ok ce uvezemo milijon beguncev bomo moral povecat proizvodnjo hrane. Ce ne se bo podrazila. Pa zgradit 10 novih fuzin za nove prebivalce. Ce ne bodo cene stanovanj sle gor. Da se ne bomo stiskal.

Z denarjem za eno najemnino tu bi komot lahko plačali dvajset ali celo več najemnin tam doli. Naj ostanejo doma in pomagajo graditi, pa jim bo kaj bolje, pa rade volje odprem denarnico.

Ker sami niso zmožni nesebičnosti, si je tudi ne zaslužijo. S tem je zgodba zame zaključena.

T-h-o-r je izjavil:

Mato989 je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

nekikr je izjavil:

Poanta je ravno v tem, da dol ni za živet, zato pa hodijo sem. Če bi bilo dol moč živeti, ne bi nihče zapuščal doma.

Poanta je v tem, da smo v EVROPI ljudje ustvarili skozi generacije deželo v kateri je za živet, medtem ko doli ni za živet, ker bi Afričani večinoma radi bližnjice do Evropskega načina... in zdaj bi po vašem morali mi dat svoje sposobnosti in dosežke zadnjih nekaj sto let, prosto delit drugim ki si tega zaenkrat niso zaslužili samo zato ker so kao ljudje?

Nak... njihovi starši niso zgradili nič, naši starši so pomagali gradit to deželo... oni požanjejo to kar so sejali predniki mi pa enako... to je vse. Če kdorkoli hoče pomagat njim jim naj gre dol postavit bajto in se borit za boljši svet

Mato ti ne razumes. Mi jiih tukaj potrebujemo. Drugac nikol vec ne bomo sestavili vecinske leve vlade.

Cervantes ::

Dajte že mir s temi migranti.
Tema je o volitvah.
IMHO Šarec bo lahko sestavil vlado, bo pa moral skleniti toliko kompromisov, da na koncu spet ne bo narejeno nič.
Dvokrožni sistem je dobra ideja, ampak kako boš za to dobil 2/3 sko večino?
Mission impossible.

Zgodovina sprememb…

Ko je tema o teh kao beguncih se zmeraj spomnim Zimbabveja oz. nekoč cvetoče Rodezije... rekli so ji tudi košara kruha Afrike... če pomislite kaj je to pomenilo...

Dokler so belci ki so prišli iz Evrope oz. bivši držav Commonwealtha je Rodezija bila ena bolj organizirah držav... ko so prevzeli črnci se je pogreznila v kaos in bedo ki traja že od 80tih... In nekateri bi radi sprejeli to v Evropo, tak kaos.

Inženirji in rokodelci iz Afrike pa lahko zaprosijo za vizo in pridejo sem kot ekonomski migranti... neukih pač ne rabimo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

dronyx ::

scipascapa je izjavil:

Pa ateisti z diagnosticirano resno duševno motnjo (shizofrenija, akutna depresija, bipolarna motnja, socialna averzija).

Cervantes je izjavil:

IMHO Šarec bo lahko sestavil vlado, bo pa moral skleniti toliko kompromisov, da na koncu spet ne bo narejeno nič.

IMHO Šarec dela navaden publicity stunt. Ta stranka bo razpadla še preden bodo dobro sedli v poslanske klopi in v bifeju pred Maximarketom popili kavico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

[D]emon ::

Vi vsi skupaj ste poster case za lokalno psihiatrijo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

[D]emon je izjavil:

Vi vsi skupaj ste poster case za lokalno psihiatrijo.

Ne bodi žaljiv in netoleranten do drugih!

jype ::

macrotreno je izjavil:

Misliš da islam dopušča ateizem?
Ne le to - islam spodbuja svobodo izražanja in sprejema možnost, da se moti: Verski teksti islama se lahko nadomestijo, verski teksti nekaterih drugih, bolj štorastih religij, pa ne.

Islamstvo je zakon. To je pokazala zgodovina; Kar poglejte narode, ki so deloma prevzeli muslimansko vero, del naroda pa ne. Bosanci, crnogorci, albanci. Vsi trije narodi so deloma pokristranjeni, deloma islamizirani. Katerim gre bolje? Muslimanskem delu naroda seveda. Ce nic druzga jim alah pokloni nafto v muslimanskem delu drzave.

Mi zna kdo razložit zakaj če vpišem v google iskalnik sds vidim tole med zadetki:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

xmetallic ::

jype je izjavil:

Nihče ne pravi, da moraš biti ateist, ker ateizem ni vera, islamiziranje se pa ne dogaja. V zadnjih 100 letih so na vrata Slovencev trkali izključno kristjani, musliman pa ni še noben.

Ker v zadnjih 100 letih nismo imeli še tako neumnih politikov, ki bi to dopustili. Zadnja generacija politikov nastavi rit za vsak evro.

ftzj je izjavil:

Islamstvo je zakon. To je pokazala zgodovina
Drži, izjemen nosilec kulture je, v primerjavi z mnogimi drugimi religijami. Brez krščanstva Evropa nikdar ne bi padla v temačni srednji vek, ko se je zažigalo knjige in pobijalo vse, ki so si drznili razmišljat - po drugi strani pa brez islama ne bi bilo nikogar, ki bi znanje ohranjal, razvijal in sestavljal, ter ga eventuelno prinesel nazaj v Evropo.

Všeč mi je tudi, da zagovorniki zahodne civilizacije ne vedo, da je krščanski Britanski imperij tisti, ki je v islam prinesel reči kakršna je na primer znameniti zakoni glede bogokletja.

ftzj je izjavil:

Katerim gre bolje?
Nacistom gre vedno slabo.

xmetallic je izjavil:

Ker v zadnjih 100 letih nismo imeli še tako neumnih politikov, ki bi to dopustili.
Aja? Kateri poltik je pa dopustil, da kristjani trkajo na zasebna vrata po moji državi? Takoj povej ime, da mu grem povedat, kaj si mislim o njem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Drži, v kulturnem islamu imajo ženske res poseben položaj, da ne omenjam otrok.

SimplyMiha je izjavil:

Drži, v kulturnem islamu imajo ženske res poseben položaj, da ne omenjam otrok.
To je le ena od črnih pik islama. Enake pravice veljajo le za moške, tako kot v krščanstvu in judaizmu. Poleg slabih strani velja omeniti še popolno nesposobnost ločevanja države in religije, odnos do živali in telesno kaznovanje. Po drugi strani svoboda govora, napredek znanosti in dvom v avtoriteto niso nezdružljivi z islamom, so pa nezdružljivi s krščanstvom in judaizmom. V tem pogledu se tega dobrega pol tisočletja močno pozna: Islam je znatno modernejši od ostalih religij knjige.

T-h-o-r je izjavil:

2 milijardi lahko živita tam, 1.5 milijona posebnežev pa ne more? Doli ni za živet ker si sami ne želijo ustvariti okolja za živet. Ne rabiš it daleč, da bi videl razlike v kulturi in mentaliteti. Pojdi v Egipt. Sprehodi se čez krščanske dele mesta, in nato čez muslimanske. Že na ulici boš opazil, da se higiena in čistoča razlikujeta kot dan in noč.

Pri nas je za živeti, ker smo si tako v zadnjih 70 letih uredili. Če ulice preplavijo migrantje, ki bodo živeli pod mostovi (ker denarja za vse futrat in preživljat nimamo), se ukvarjali s kriminalom, tudi pri nas ne bo več tak raj kot je bil do zdaj. Če bi rad videl v živo kako to zgleda pojdi v Srbijo ali BiH. V parkih jih imaš kolikor hočeš.

Zgodovina sprememb…

xmetallic je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

2 milijardi lahko živita tam, 1.5 milijona posebnežev pa ne morezdaj.

2 milijardi ne moreta, ampak zgolj manjšina jih ima jajca in zmožnost, da si kaj takšnega sploh privošči

xmetallic je izjavil:

2 milijardi lahko živita tam, 1.5 milijona posebnežev pa ne more?
Tako je.

xmetallic je izjavil:

Doli ni za živet ker si sami ne želijo ustvariti okolja za živet.
Tudi pri nas marsikdo dolgo časa ni mogel živeti tukaj (po zaslugi verskih skrajnežev v teh krajih), zato je odšel kam, kjer lahko živi (ker je tam verskih skrajnežev manj ali nič).

xmetallic je izjavil:

Sprehodi se čez krščanske dele mesta, in nato čez muslimanske. Že na ulici boš opazil, da se higiena in čistoča razlikujeta kot dan in noč.
Ja, kristjani kar po tleh ščijejo in serjejo, muslimani so pa znani po tem, da iz pekla znajo narediti raj.

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r je izjavil:

2 milijardi ne moreta, ampak zgolj manjšina jih ima jajca in zmožnost, da si kaj takšnega sploh privošči

O zmožnosti težko govorimo, ker gre v resnici za nasilno invazijo. Le redki so taki, ki se do Nemčije skušajo prebiti z lastnimi sredstvi. Večina, ki je ilegalno vstopila v EU je imela brezplačen prevoz od Grčije do Nemčije, zastonj hrano. Jajca imajo, ker jim nihče ne stopi na prste. Potem pa gledamo spopade s policijo na mejah. Če bi se takoj uporabila ustrezna sila, bi tudi tem z jajci postalo jasno, da obstajajo zakoni in pravila, ki jih je potrebno upoštevat.

Nasilno invazijo? Kje?

jype je izjavil:

Nasilno invazijo? Kje?

xmetallic je izjavil:

Ne vidim nobene nasilne invazije, zgolj neoborožene civiliste, ki bi iz nevzdržnih razmer radi prišli do vzdržnih razmer, kjer bodo lahko v miru iskali službe in ustvarjali prihodke, s katerimi bodo lahko preselili svoje ranljive družine.

Vidim zgolj nasilje policistov nad temi ljudmi, kar ti praviš, da je tisto, česar ni. Dvakrat si se zlagal v enem stavku.

Zgodovina sprememb…

Uporabnix ::

jype je izjavil:

...kjer bodo lahko v miru iskali službe in ustvarjali prihodke...

Sure.

Navduši z imitacijo Franja Tuđmana, odigrati pa mora tudi improvizirani prizor, v katerem ga ugrabijo in zvežejo bolivijski gverilci, teliček pa ga oralno zadovoljuje.

Mladina o Marjanu Šarcu

Carsko.
««
57 / 121
»»