» »

Volitve 2018, drugič

Volitve 2018, drugič

Temo vidijo: vsi
««
56 / 121
»»

KAVINSKY ::

jype je izjavil:

Kako da ne, če pa že gradite koncentracijska taborišča

Te so namenjena bližnjevzhodnim znanstvenikom, da se bodo lažje koncentrirali pri reševanju svetovnih problemov. Baje smo blizu izgradnje Stargate sistema.

xmetallic ::

Smrekar1 je izjavil:

Stranka Levica je enako problematična kot SDS. Edina omembe vredna razlika je, da pro-svojih medijev nimajo v svoji lasti in da so ti mediji neprimerno kvalitetnejši od greznic v lasti SDS. Oboje je plus, ampak to jih dela dolgoročno nevarne. SDS bo brez PTTM izumrl, Levica brez Meseca ne bo.

Kateri mediji? Tisti, ki že od leta 2015 zavajajo javnost s prirejenimi podatki? Večina slovenskih medijev so levičarska trobila. Ne poznam nobenega, ki to ni, razen novatv.

jype ::

KAVINSKY je izjavil:

Te so namenjena bližnjevzhodnim znanstvenikom, da se bodo lažje koncentrirali pri reševanju svetovnih problemov. Baje smo blizu izgradnje Stargate sistema.
Ja, saj. "Vogeldreck", kot temu reče šef vaše izpostave v Nemčiji.

xmetallic je izjavil:

prirejenimi podatki?
"Deep state" je mentalna bolezen, za katero trpite mnogi desničarji.

xmetallic je izjavil:

Večina slovenskih medijev so levičarska trobila.
Resnica je liberalna.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: sirotka ()

bajker ::

sirotka je izjavil:

Seveda jih imajo, že mladina je ena zmed njih. Večer, rtv, vse konkretno levičarski. SDS bi bil precej močnejši brez JJ, levica pa bi jasno bila precej na slabšem, kdo pa bi jih zastopal? Tomička?

RTV levičarski??
Takoj, ko so jajotu dokazali, da je (svoj) denar dobil preko Republike Srbske, ga je Rozika poklicala na zagovor, kjer sta potem skupaj pretakala solzice, kako je svet pokvarjen, da še do svojega denarja ne moreš :D.
Da o Možini ne bi izgubljal besed.
RTV je jajotov največji fen.

Smrekar1 ::

MadIggy je izjavil:

Jebeno bo:

Optimalno po moje bi bilo:

SDS + SD + SMC + NSI = 52

S tem se znebijo problematičnega Desus, ekstremistov Levice in trola Jelinčiča. LMŠ so prezeleni, SAB pa potem sploh ne potrebujejo.

BTW, kakšna se vam zdi verjetnost da po par mesecih kupčkanja ne dobimo vlade zato vodilne stranke z ustavno večino dvignejo vstopni prag na 6%?

SDS v vladi se mi zdi previsoka cena za DeSUS iz vlade.

ftzj ::

Razdeli ljudstvo na levicarje in desnicarje in vladaj obem.

Saj razlika med načelnostjo levičarjev in desničarjev je jasno vidna: Levičarji niso izvolili kriminalca, ki mu ni bilo do zdaj še nič pravnomočno dokazano, desničarji so pa izvolili takšnega, ki mu je že bilo (in mu nedvomno še bo).

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jazjaz52 ()

Wrop je izjavil:

NSi ne bo šel v levo vlado. Tam nimajo kaj početi, ker imajo precej malo skupnega programa z ostalimi.

Bomo videli. Alternativa je vlada z SDS, SNS in še dvema drugima strankama, kar je še precej težje.

Koalicija iz zgoraj naštetih strank je pa tudi vprašljiva, saj se Levica baje ne misli deradikalizirati. Še SDS ima več možnosti, da sestavi vlado.

Tisto je koalicija za eno leto, ne dvomim, da nas čakajo ponovne volitve. Isto velja če vlado dejansko formira SDS, v roku pol leta se bodo koalicijski partnerji spraševali kaj jim je bilo tega treba, v roku kakega leta bodo iz vlade izstopili in tako poskušali rešiti svoj ugled.

jype je izjavil:

Saj razlika med načelnostjo levičarjev in desničarjev je jasno vidna: Levičarji niso izvolili kriminalca, ki mu ni bilo do zdaj še nič pravnomočno dokazano, desničarji so pa ga.

Ti si ujet na politiko razdeljevanja. Ne deli drugih na levicarje in desnicarje. Poskusi jih povezovat na skupnih tockah.

xmetallic ::

jype je izjavil:

Resnica je liberalna.

Zato pa imamo take medije. Namesto objektivnega poročanja liberalna propaganda. In potem se jim tresejo hlače, ko ljudje izvolijo desnico.

ftzj je izjavil:

Ti si ujet na politiko razdeljevanja. Ne deli drugih na levicarje in desnicarje. Poskusi jih povezovat na skupnih tockah.

Skupnih točk z levičarji ni. Oni znajo samo s tujim po koprivah.

Zgodovina sprememb…

ftzj je izjavil:

Ne deli drugih na levicarje in desnicarje.
Ja zakaj ne, če pa odlično deluje? Če pravijo, da nas bodo "muslimani" posilili in preplavili, čeprav se jim niti sanja ne, kakšna absurdna trditev je to? Če pravijo, da je "komunizem" in "globoka država" tisto, zaradi česar ne morejo novega avtomobila kupiti vsako leto, ampak le vsakih pet let? Če trdijo, da "je vsak odgovoren zase", ampak hkrati "naj država registrira potico" in "zaščiti slovensko zemljo" in "izbori dostop do odprtega morja". Ja hudiča, če je Jelinčič tak desničar naj preprosto gre in kupi vse parcele na Hrvaškem 20 kilometrov od državne meje, Janša pa lahko na lastne stroške kupi vojno mornarico in se brez nas špila junaka na Jadranu, ker nas v resnici ne brigajo te idiotizmi.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: sirotka ()

vostok_1 ::

To se bo zgodilo točno takrat ko boste marksisti dejansko upoštevali lastna načela in razdelili svoje premoženje med ostale.

Je pa smešno govorit o Janši in Zmagotu kot o desničarjih.
Lol.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Ganon ::

Stranka Alenke Bratušek brez Alenke Bratušek. Komična situacija. Me zanima, kako se počuti. :))

dronyx ::

Bom še enkrat ponovil zmagovito taktiko za SDS (učimo se od LDS press). Pustite, da Šarec sestavi svojo vlado, odkrite kdo so šibki členi med njihovimi poslanci in potem jih prepričate, da prestopijo med "neodvisne". Če želite vam brezplačno spišem taktiko, ki bo Murgle zavila v črnino za dogo vrsto let. Potem pa ukinitev državne RTV SLO. :))

Vazelin ::

Če JJ uspe tole sestavit bom potihem verjel, da levica ne mara več vladat in bi rada pavzo:))

Wrop ::

Mogoče mu res pustijo, potem bodo imeli dežurnega krivca še za slabo vreme vsaj tja do 2030.

showsover ::

tole bi se itak izplačalo izogniti za kakšno leto, sploh glede na javnosektorsko plačno jesen... pač Only Nixon/Syriza/LMŠ+...

dronyx je izjavil:

Bom še enkrat ponovil zmagovito taktiko za SDS (učimo se od LDS press). Pustite, da Šarec sestavi svojo vlado, odkrite kdo so šibki členi med njihovimi poslanci in potem jih prepričate, da prestopijo med "neodvisne". Če želite vam brezplačno spišem taktiko, ki bo Murgle zavila v črnino za dogo vrsto let. Potem pa ukinitev državne RTV SLO. :))

Za SDS je sestavljanje vlade manjši od obeh problemov.

Večji problem je obdržati vlado, kjer je vsakemu od koalicijskih partnerjev jasno, da bo koalicija s tabo kmalu poguba za kariero in je za njih in za državo bolje, da se čim bolj distancirajo od tebe.

Tonin je naredil napako, da ni izključil paktiranja s SDS. S tem bi res znal priti do tistih 10%, ki si jih je tako želel.

macrotreno ::

jype je izjavil:

Če pravijo, da nas bodo "muslimani" posilili in preplavili, čeprav se jim niti sanja ne, kakšna absurdna trditev je to?

Zakaj islamofili ne pokažete kakšne dokaze o temu kako populacija muslimanov v evropi ne narašča v vseh mogočih primerih?

Zeitgeist ::

Alenka ministrica za zdravje, karel minister za zunanje zadeve, Jelincic minister za kulturo
=
SDS+NSi+Desus+ZAB+SNS
=
46

Kdo vse mi bo dal za pir? :P

T-h-o-r ::

kr carsko, da je alenka (ki sicer sama ni bila izvoljena na svoji lastni listi) uspela lastnoročno pripeljati stranko v parlament, medtem ko sta luzerčka vilfan in jani m. ostala s prstkom v ritki
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Smrekar1 je izjavil:

Tonin je naredil napako, da ni izključil paktiranja s SDS. S tem bi res znal priti do tistih 10%, ki si jih je tako želel.

Tonin je preprosto antipatičen mnogim. NSi bi morala za predsednico izbrati nekakšen ženski tip Luke Meseca, staro med 30 in 40 let (pa ni nujno da vozi Marcedesa). Dosti žensk je volilo bratuškovo samo zato, ker je ženska in nimajo pojma o njenem programu. Če bi stvar pravilno izpeljali bi šli lahko do 15%. Lahko jim pa jaz pridem izbrat precednico, če me povabijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

dronyx je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Tonin je preprosto antipatičen mnogim. NSi bi morala za predsednico izbrati nekakšen ženski tip Luke Meseca, staro med 30 in 40 let (pa ni nujno da vozi Marcedesa). Če bi stvar pravilno izpeljali bi šli lahko do 15%. Lahko jim pa jaz pridem izbrat precednico, če me povabijo.

takih oseb v NSI pač ni
ker so preveč normalne_i

macrotreno je izjavil:

Zakaj islamofili ne pokažete kakšne dokaze o temu kako populacija muslimanov v evropi ne narašča v vseh mogočih primerih?
Ravnokar si prilepil graf, kjer "high migration" pravi, da se bo populacija muslimanov v Evropi podvojila v naslednjih _30 letih_.

Tebe je tega strah?

Kje spiš, da te ne ukradejo?

T-h-o-r je izjavil:

takih oseb v NSI pač ni ker so preveč normalne_i

Sigurno so. Samo komolčarji jim ne dajo da bi bile predsednice. Večina ljudi ne gleda sploh programa. Važna je karizma, nastop na TV...

kingsix ::

Včeraj sem šel v park...Tam so bili 4je muslimani. Edenga sem videl z kijem, drug jei mel v roki neko žogo. Očitno so nekaj načrtovali, na srečo smo z otrokom hitro pobegnili. Izgleda, da je kar hitro potem prišla policija, saj ni bilo nobenih novic, da bi kaj storili. Morda pa jih je levica spet zakrila. Čakam na novico na Nova.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Verjetno so oblekli burke in jih niso več našli.

kingsix je izjavil:

Včeraj sem šel v park...Tam so bili 4je muslimani. Edenga sem videl z kijem, drug jei mel v roki neko žogo. Očitno so nekaj načrtovali, na srečo smo z otrokom hitro pobegnili. Izgleda, da je kar hitro potem prišla policija, saj ni bilo nobenih novic, da bi kaj storili. Morda pa jih je levica spet zakrila. Čakam na novico na Nova.

hahahaha

Muslimani niso problem. Najvecji problem so tisti, ki glumijo vernike in so verniki le zarad tradicije ali obcutka pripadnosti. Tako kot vidva.

zmaugy ::

jype je izjavil:

Verjetno so oblekli burke in jih niso več našli.

:))>:D

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name...

Preziveli smo nacrtno pokristjanjevanje. Bomo preziveli tudi ateist-jevanje in islamiziranje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

ftzj je izjavil:

Preziveli smo nacrtno pokristjanjevanje.
Ne, niste ga. Tiste, ki se niso želeli pokristjanit, so pobili.

ftzj je izjavil:

Bomo preziveli tudi ateist-jevanje in islamiziranje.
Nihče ne pravi, da moraš biti ateist, ker ateizem ni vera, islamiziranje se pa ne dogaja. V zadnjih 100 letih so na vrata Slovencev trkali izključno kristjani, musliman pa ni še noben.

DeeJay ::

ADIJOOO1 je izjavil:

Leta 2014 udeležba 885,860
Leta 2018 udeležba 889,142

Če pride, do predčasnih volite3v se bo številka še zmanjšala saj so ljudje siti politike.

Letos je največ pridobila stranka SMC največ pa ozgubila stranka SMC glede na leto 2014

LMŠ + 111,299 novih glasov
SDS + 38,363 novih glasov
SD + 34,985 novih glasov
Levica + 29,500 novih glasov
SNS +7,686 novih glasov
NSI + 13,836 novih glasov
Alenka + 6,707 novih glasov

Desus izgubili 45,839 glasov
SMC izgubili 215,858 glasov

In lih to je najbolj smešno, ko je Janša leta 2014 govoril, da je izgubil zarad tega, ker so mu podtikal kazenske ovadbe. Zdej je pa zmetal miljone v volilno kampanijo in je dobil slabih 40k volilcev več. Kaj je blo pa zdej krivo?

ftzj je izjavil:

Muslimani niso problem. Najvecji problem so tisti, ki glumijo vernike in so verniki le zarad tradicije ali obcutka pripadnosti. Tako kot vidva.

To je večina Slovencev. Praktično vsem se zdi čudno, da z mojo hčere nisva dala krstit. V trenutku, ko povema, da ni krščena že vidim judging faces. Krst je pri nas pač nekaj kar narediš, folk se mi zdi več tega niti ne povezuje z vero..je tradicija.

kingsix je izjavil:

Krst je pri nas pač nekaj kar narediš
Ne, ni. To počnejo samo desničarji. Če nisi krstil, si levičar, žal mi je.

DeeJay ::

kingsix je izjavil:

ftzj je izjavil:

To je večina Slovencev. Praktično vsem se zdi čudno, da z mojo hčere nisva dala krstit. V trenutku, ko povema, da ni krščena že vidim judging faces. Krst je pri nas pač nekaj kar narediš, folk se mi zdi več tega niti ne povezuje z vero..je tradicija.

Men se to ne zdi nič čudno, ampak normalno.
Ko bo otrok odrasel, se bo sam odločal o veri.

jype je izjavil:

kingsix je izjavil:

Saj nisem desničar. Sem mešanec. Na žalost to pri nas ne gre..kot da bi bil mešanec med dobermanom in pudlom.

jype je izjavil:

Ravnokar si prilepil graf, kjer "high migration" pravi, da se bo populacija muslimanov v Evropi podvojila v naslednjih _30 letih_.

Tebe je tega strah?

Kje spiš, da te ne ukradejo?

Ja, že 5 let nazaj, ko jih je bilo še manj, so imeli industrijsko poslijevanje mladih belih deklet, kaj bo šele potem, ko jih bo vedno več?

UK Pakistanis raped, pimped white girls

Right-wing activist Tommy Robinson reportedly jailed after filming outside child grooming trial

Danes o temu ne smeš niti govoriti, zapor če ne podpiraš sledenju korana o mohamedu in 9 letni aiši. Konec koncev je to del njihove kulture.

kingsix je izjavil:

jype je izjavil:

kingsix je izjavil:

Saj nisem desničar. Sem mešanec. Na žalost to pri nas ne gre..kot da bi bil mešanec med dobermanom in pudlom.

hitler ni bil mešanec, tako da si lahko samo hitler, če si domišljaš, da si "mešanec"

jype je izjavil:

ftzj je izjavil:

ftzj je izjavil:

Nihče ne pravi, da moraš biti ateist, ker ateizem ni vera, islamiziranje se pa ne dogaja. V zadnjih 100 letih so na vrata Slovencev trkali izključno kristjani, musliman pa ni še noben.

Ja in? So se pokristjanili in preziveli. Zdaj ce nisi ateist te zasmehujejo. V filmih se norcujejo. Sola ni dalec od tega. Sistem tudi.
Tudi v komunizmu te ni nihce silil. Je bilo pa bolj koristno da nisi bil vernik. Vcasih je bil koristno biti pripadnik dolocene vere. Vcasih clan partije.

ftzj je izjavil:

jype je izjavil:

ftzj je izjavil:

ftzj je izjavil:

Ja in? So se pokristjanili in preziveli. Zdaj ce nisi ateist te zasmehujejo. V filmih se norcujejo. Sola ni dalec od tega. Sistem tudi.
Tudi v komunizmu te ni nihce silil. Je bilo pa bolj koristno da nisi bil vernik. Vcasih je bil koristno biti pripadnik dolocene vere. Vcasih clan partije.

Tvojo trolanje ni smiselno. Najprej rečeš, da so te čudno gledali, ker nisi dal krstit. Zdaj pa praviš, da te zasmehujejo če si ateist ...

DeeJay je izjavil:

Sem prepričan da bo isto tudi dopustil Abdul vsem svojim 9 otrokom v angliji :D

macrotreno je izjavil:

Ja, že 5 let nazaj, ko jih je bilo še manj, so imeli industrijsko poslijevanje mladih belih deklet, kaj bo šele potem, ko jih bo vedno več?
Ma, to laž ponavljate že od pamtiveka, pa še kar nič od vaših napovedi.

macrotreno je izjavil:

UK Pakistanis raped, pimped white girls
To je drugače: V državah, kjer vladajo konzervativci, je to vsakdanji pojav. Pakistanci so zgolj štorasti, da so jih pri tem ujeli, staroselskih konzervativnih posiljevalskih skupin pa pač ne ujamejo, ker poznajo policiste.

macrotreno je izjavil:

Right-wing activist Tommy Robinson reportedly jailed after filming outside child grooming trial
Hvala bogu. Ne moreš kar pustit, da desničarski aktivisti prosto maširajo po državi. Lahko se komu kaj zgodi!

macrotreno je izjavil:

Sem prepričan da bo isto tudi dopustil Abdul vsem svojim 9 otrokom v angliji :D
Kot da ima kaj besede pri tem.

macrotreno je izjavil:

Danes o temu ne smeš niti govoriti, zapor če ne podpiraš sledenju korana o mohamedu in 9 letni aiši. Konec koncev je to del njihove kulture.
Zapor, če si nacist, kar je seveda pravilno. Ni vsak musliman nacist, ste pa vsi nacisti definitivno nacisti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Thor jaz to ne govorim osebno ampak na splosno.

jype je izjavil:

macrotreno je izjavil:

Ma, to laž ponavljate že od pamtiveka, pa še kar nič od vaših napovedi.

Saj Švedi ste se sedaj odločili da boste naredili raziskavo kdo več posiljuje, genetski švedi, ali tisti ta novi, boljši švedi :D

Sicer se mi zdi to močno rasistično ker smo ja vsi enaki. Dna don't real madrid!

DeeJay je izjavil:

kingsix je izjavil:

ftzj je izjavil:

Men se to ne zdi nič čudno, ampak normalno.

Otrok se bo sam odlocil. Logicno za ateista v soli in v druzbi. In za gorecega vernika pred babico in dedkom. Tako se jim najbolj izide.

::

kingsix je izjavil:

ftzj je izjavil:

Mogoče pri vas na kmetih. Mi meščani se ne krstimo.

ftzj je izjavil:

Otrok se bo sam odlocil. Logicno za ateista v soli in v druzbi. In za gorecega vernika pred babico in dedkom. Tako se jim najbolj izide.

Misliš da islam dopušča ateizem?

Ce pridejo sem jih bo nasa sola ze posolala. V 5 do 6 generacijah. Ce nas seveda prisleki ne bodo prej spreobrnili.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: rdecaluc ()

ftzj je izjavil:

Ce pridejo sem jih bo nasa sola ze posolala. V 5 do 6 generacijah. Ce nas seveda prisleki ne bodo prej spreobrnili.

Ja, npr. črnci v ameriki so po 400 letih bivanja tamkaj ravno prispeli na nivo belcev in se ne spuščajo nazaj na nivo njihovih prednikov ki dandanes bivajo v afriki.

Ko bojo ti migranti stopili na magično evropsko zemljo bojo nemudoma poskočili na IQ nemcev, avstrijcev in pa tudi slovencev, zato mislim da je najbolje da grejo vsi na švedsko, ker tam ima magična zemlja najvišji doprirast IQja!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: T-h-o-r ()
««
56 / 121
»»