Forum » Strojna oprema » Intel plate
Intel plate
nograjac ::
Kake so kaj intelove plate?
Neka Rock lake al neki takega. kaj je to uredu stvar? Alo da vidim %=?
Neka Rock lake al neki takega. kaj je to uredu stvar? Alo da vidim %=?
TribesMan ::
Kvalitetne, zanesljive, dokaj drage, pa ne da se jih navijat. Torej kupi nešto drugo.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
pingo76 ::
Izredno stabilne, vrhunsko izdelane, ne da se jih navit, 3 letna garancija, srednji cenovni razred, bios updejtajo tako dobro da morebitnih težav pri kaki združjivosti skorajda ni.
Če ne boš najvijal ti jo toplo priporočam. Model D865PERLL (ROCK LAKE)
Sam sem si lastil:
Billings 845EBG2
Brownsville 845GBV
SIlver Reef 845PESV
Bayfield 865GBFL (zdaj jo ima punca)
in trenutno imam Rock Lake 865PERLL
Prodal sem najmanj 100 plat (v sistemih) med zgoraj naštetimi in lahko mirno rečem da težav ni bilo sploh. Ene mašine še nisem videl nazaj in nobeden se ni kakorkoli pritoževal. Od tistih 20 ali več ki pa sem dobil feedback nazaj pa so prav zadovoljni. No saj ni da bi skakli od veselja ampak že to j dovolj, da sem vesel.
Edino kar manjka intelovim platam je možnost navijanja a mene osebno to sploh ne moti. Rock Lake sicer ponuje neko minimalno overclockanje (underclockanje) od -2% do +3% ampak je bolj za okras...
To je to. Če te zanima še kaj kar sporoči. Sem naredil skoraj doktorat na intelovih boardih.
P.S. No ja Zvočne kartice na intel platah pa so mi vedno šle malo na živce (tako kot na drugih platah...) zato sem vedno (če je budget dovoljeval) tlačil zraven kak creative Live! 5.1...
Če ne boš najvijal ti jo toplo priporočam. Model D865PERLL (ROCK LAKE)
Sam sem si lastil:
Billings 845EBG2
Brownsville 845GBV
SIlver Reef 845PESV
Bayfield 865GBFL (zdaj jo ima punca)
in trenutno imam Rock Lake 865PERLL
Prodal sem najmanj 100 plat (v sistemih) med zgoraj naštetimi in lahko mirno rečem da težav ni bilo sploh. Ene mašine še nisem videl nazaj in nobeden se ni kakorkoli pritoževal. Od tistih 20 ali več ki pa sem dobil feedback nazaj pa so prav zadovoljni. No saj ni da bi skakli od veselja ampak že to j dovolj, da sem vesel.
Edino kar manjka intelovim platam je možnost navijanja a mene osebno to sploh ne moti. Rock Lake sicer ponuje neko minimalno overclockanje (underclockanje) od -2% do +3% ampak je bolj za okras...
To je to. Če te zanima še kaj kar sporoči. Sem naredil skoraj doktorat na intelovih boardih.
P.S. No ja Zvočne kartice na intel platah pa so mi vedno šle malo na živce (tako kot na drugih platah...) zato sem vedno (če je budget dovoljeval) tlačil zraven kak creative Live! 5.1...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morm navitOddelek: Navijanje | 1094 (840) | Dzuro10 |
» | Računalnik za arhitekturo in dizajnOddelek: Kaj kupiti | 1808 (1375) | Keyser Soze |
» | Matične za P4Oddelek: Kaj kupiti | 1185 (969) | OwcA |
» | 533 vs. 800 FSB P4Oddelek: Strojna oprema | 1297 (920) | Boki_ |
» | Katero ploščo z Intel 865G (Intel, Asus, Abit?)?Oddelek: Kaj kupiti | 1197 (1026) | lukap |