Forum » Programska oprema » prenosnik driverji
prenosnik driverji
krefi ::
pozdravljeni
na prenosniku mi je crknil trdi disk katerga sem zamenjal z ssdjm ter nato nasnel windows sedaj pa imam problem z driverji na spletu sem jih nasel na uradni strani a ko jih namestim sevedno ne dela tko kot bi moglo zato me zanima ce obstaja kaksrn program ki samodejno najde in nasneme driverje ki mankajo?
gre se za prenosnik asus k53sd
na prenosniku mi je crknil trdi disk katerga sem zamenjal z ssdjm ter nato nasnel windows sedaj pa imam problem z driverji na spletu sem jih nasel na uradni strani a ko jih namestim sevedno ne dela tko kot bi moglo zato me zanima ce obstaja kaksrn program ki samodejno najde in nasneme driverje ki mankajo?
gre se za prenosnik asus k53sd
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
TheBlueOne ::
Si pogledal na:
https://www.asus.com/us/Laptops/K53SD/H...
Neke aplikacije, ki bi vse naredila namesto tebe zal ne vidim na seznamu...
https://www.asus.com/us/Laptops/K53SD/H...
Neke aplikacije, ki bi vse naredila namesto tebe zal ne vidim na seznamu...
krefi ::
iz tukej sem snel use driverje a se vedno ne dela wifi saj pise da niso nasneti gonilniki
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
bobby ::
Pejt na drp.su, potegni dol klienta, zazeni, pocakaj. KO ti ponudi njegovo resitev, ne takoj sprejet ampak imas cisto spdaj expert mode.
Klikni.
Potem pa na levi strani imas opcije in razen v zavihku pod drivers odkljukaj vse razen cisto sapodaj ko ti ponudi neke programe, odkljukaj stran. Potem pa pod drugimi zavihki, kjer ti ponudi antivirus firefox in podobno, odkljukaj vse stran, torej da ne bo klkukice.
Ko si vse to naredil, pa izberes, da naj ti namesti.
Po prvem rebootu se ti bo vseeno pokazalo nekaj, da ocenis driverpack z oceno. Lahko narediš to, potem pa odstrani ta program.
Klikni.
Potem pa na levi strani imas opcije in razen v zavihku pod drivers odkljukaj vse razen cisto sapodaj ko ti ponudi neke programe, odkljukaj stran. Potem pa pod drugimi zavihki, kjer ti ponudi antivirus firefox in podobno, odkljukaj vse stran, torej da ne bo klkukice.
Ko si vse to naredil, pa izberes, da naj ti namesti.
Po prvem rebootu se ti bo vseeno pokazalo nekaj, da ocenis driverpack z oceno. Lahko narediš to, potem pa odstrani ta program.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika za obdobje faksaOddelek: Kaj kupiti | 2144 (1790) | roze211 |
» | Kupujem laptopOddelek: Kaj kupiti | 930 (761) | 5er--> |
» | Kako na računalniku preveriti če ima USB3Oddelek: Pomoč in nasveti | 5079 (4512) | guererro |
» | Kateri procesor predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 3292 (2777) | Mesar |
» | Kje je "administrator" ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1613 (1613) | detroit |