» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
113 / 181
»»

gregor ::

to pa ni dobra novica, jaz pa čakam kot pes na kost ;) na global verzijo

bo potrebno nabavit mi8 oz kaj podobnega :D

ti si že prejel mix 3, si zadovoljen?

LP

Tomson ::

Nope, še čakam ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zoro3 ::

@jopar isto je bilo pri oneplus 6, ampak zgleda, da tisti, ki smo prej naročili so bili telefoni prej odposlani. Najboljše da vprašaš na live chat.

Danes dobil oneplus 6, telefon je vrhunski :) ... hvala Tomson

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zoro3 ()

NikolormousB ::

Tomson, a tvoj link za Jimmy JV51 iz prejšnje strani še velja? Bi naročil še enega za mamo.

Motion ::

A če izbereš pri nakupu določeno skladišče še ne pomeni da ga dejansko odpošljejo iz tega skladišča? Zdaj gledam da so telefon ki sem ga naročil iz HK skladišča odposlali iz nemčije al je to kakka fora EU priority line.

Zoro3 ::

Pri mojem je bilo enako, da je iz HK poslan v Nemčijo potem pa naprej.

@NinjaMig21:
Xiaomi Jimmy JV51 za 159€. Hvala! ;)

@Motion:
tisto skladišče ki izbereš, iz tistega je poslano, drži pa, da preko PrioirtyLine paket gre preko Nemčije ...

firbec ::

Se priporočam za kakšne kvalitetne PC zvočnike, ako s popustom, toliko bolje

avtek ::

Morda kakšna koda za Roborock S50 :) ? Kako je z zalogo? :)

vilonja ::

@Tomson

Kako to, da ravno zdaj, ko zelim pocophona narociti, ni nobene akcije? Naj raje kje drugje telefon narocim?

https://www.gizchina.com/2018/12/06/xia...
Xiaomi releases the first Snapdragon 855 smartphone

morda bo pa ta zadeva prišla kot global verzija, cena pa bo verjetno zelo visoka, zaradi 5G in zaradi novega SD 855
recimo 750 usd ;)

lp

@firbec:
Kaj dosti izbire v tem segmentu niti ni na GB, se na Amazonu najdejo boljše opcije ...

@dulci:
za Roborocka trenutno ni kakšne kode ker ni zaloge. Sem preveril, menda je na poti 1.500kom Roborock S50 CN verzije in 1500kom Roborock S50 International verzije, bo predvidoma zaloga nekje čez teden dni, takrat morda tudi kakšna koda, odvisno od takratnega povpraševanja/zaloge, ker je menda nekje 1.100kom CN verzije že naročenih in čaka na ShipOut, jih potem ostane še 400kom, potem pa odvisno kako hitro bodo šli ...

@vilonja:
trenutno je kar solidna opcija Xiaomi Pocophone F1 Global iz EU skladišča za 284€ (-9€ v košarici) ...

Današnje kode:

Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP09O iz 337€ na 318€
OnePlus 6 International 8/128GB pametni telefon s kodo: GBMPKS iz 381€ na 372€
Xiaomi Mi Notebook Ruby i5-8250U 15.6" IPS prenosnik s kodo: GBDEC1201 iz 603€ na 550€
Lenovo Xiaoxim Chao 7000 i5-8250U 13.3" IPS prenosnik s kodo: GBNBLNXX13I5 iz 806€ na 790€
Vivibright GP100 video projektor s kodo: WP1J728Q30 iz 115€ na 97€
Alldocube Mix Plus 2v1 tablica s tipkovnico s kodo: WP1V0Q1U22 iz 289€ na 256€
Teclast A10H 10.1" Android tablica s kodo: WP1M24WBD7 iz 76€ na 68€
Huawei Honor Magic pametna ura s kodo: DECdeal041 iz 133€ na 103€
Xiaomi Mi A2 Lite Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GBMP362 iz 138€ na 132€
Huawei P20 Lite Global 4/64GB pametni telefon s kodo:GBUSMP02 iz 347€ na 262€
Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPX2S iz 337€ na 333€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global 3/32GB pametni telefon s kodo: DECdeal040 iz 159€ na 142€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GBMPNP12 iz 159€ na 150€
Xiaomi Mi 8 Pro Global Transparent pametni telefon s kodo: GBMPMPR iz 470€ na 443€
Xiaomi Mi 8 Lite Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPM8L iz 230€ na 221€
Xiaomi Redmi 6 Global pametni telefon s kodo: GBMPRM6 iz 124€ na 115€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBTVB120401 iz 186€ na 177€ (EU skladišče)
Nokia X6 International pametni telefon s kodo: GBMPNX iz 186€ na 177€
Nokia X7 6/128GB pametni telefon s kodo: GBUSMP03 iz 310€ na 285€
Xiaomi Bluetooth zavratne slušalke s kodo: GBSZ120402 iz 56€ na 48€
HyperX Cloud Gaming slušalke s kodo: GBSZ120406 iz 53€ na 48€
Alfawise X 3200 video projektor s kodo: GBBFEX002 iz 124€ na 118€
Excelvan CL720 video projektor s kodo: GBBFEX011 iz 128€ na 117€ (EU skladišče)
Alfawise A8 video projektor s kodo: GBPRO1204 iz 88€ na 76€
Alfawise A12 video projektor s kodo: GBBFEX009 iz 88€ na 79€
Xiaomi Mijia 1080p IP kamera s kodo: WP1I396921 iz 30€ na 19€
Samsung MicroSD Class10 64GB spominska kartica v FlashSale za 10€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

lippi ::

Živ dečki @tomson, naročil sem Oneplus 6 preko kode in sicer "Order date:26/11/2018 15:49:41 PM" in zadeva do danes ni niti še pod statusom "Packed" kaj šele "Shipped".. sej ni da sem toliko neučakan, ampak glede na to, da sem na GB še novinec, me zanima če je to normalna časovna praksa ali..??

V tem času je bilo menda precej naročil, zato pri nekaterih artiklih tudi zamude, v normalnem obdobju, ko je zaloga, gredo zadeve v nekaj dnevih na pot, v novembrskem času, ko je bilo kar nekaj akcij, pa se je očitno nabralo. Lahko mi na ZS sporočiš Order Number pa preverim kako in kaj ...

V0RT3X ::

A ta Dibea D18 je za kaj proti JV51?

https://www.gearbest.com/upright-vacuum...

Ta ma max sesanje 9kPa, JV51 pa 18,5kPa, torej bi mogla bit kar razlika. Se pa dobijo filtri in ostali deli za Dibeo na aliexpress, za JV51 ni pa še nič.

jopar ::

Koliko časa traja, da GB vrne znesek storniranega naročila na Paypal? Sem skenslal M8 lite pa bi rad naročil MI 8, ki je trenutno kar ugoden in na zalogi, vendar nimam dovolj limita na MC, zato čakam ta refound. Vmes bo pa že akcija potekla in zaloga pošla... jao ta GB...

facepalm ::

Meni so vrnili v roku 24h. Je pa trajalo par dni da je paypal sprocesiral

zdaj vsi kupujejo božična darila in imajo obsedeno stanje :D

Reaper ::

jopar je izjavil:

Koliko časa traja, da GB vrne znesek storniranega naročila na Paypal? Sem skenslal M8 lite pa bi rad naročil MI 8, ki je trenutno kar ugoden in na zalogi, vendar nimam dovolj limita na MC, zato čakam ta refound. Vmes bo pa že akcija potekla in zaloga pošla... jao ta GB...

Če se ne motim se ti bo limit na kartici itak sprostil šele konec obračunskega obdobja, vsaj tako je bilo pri NLB-ju tako, da se jaz ne bi zanašal na to. iz druge kartice nakaži sredstva na paypal in plačaj tako.

scipascapa ::

Tomson: ima Gearbest kake 5.1 zvočnike sploh?

uporabnica T20 je zelo zadovoljna z T20 :)

https://imgur.com/a/gVpY4Va

@V0RT3X:
razlika je kar očitna, Jimmy, Roidmi in Dyson so glede sesalne moči razred zase, lahko z lahkoto nadomestijo klasični sesalnik. Dibeje pa so glede na ceno super kot dodaten brezžični sesalnik, čeprav kolikor spremljam so uporabniki tudi z Dibejami zelo zadovoljni.

@jopar:
ponavadi traja dan, dva, je pa potem verjetno odvisno od banke, kako oz. kdaj sprocesira predvidena sredstva ...

@scipascapa:
kolikor gledam niti ne, saj pravim, v omenjenem segmentu zvočnikov (2.0/2.1/5.1) kaj blazno pametnega žal ni ...

lolek123 ::

Kdaj se najbolj splaca kupiti xiaomi notebook pro i5 verzija in kaj se vam zdi boljsi deal, ce ju dobim za isto ceno xiaomijjev laptop, ali ta lenovo ideapad 330s https://www.cyberport.de/notebook-und-t... hvala

barracuda ::

:) danes sem se ubadal s temi chinese napajalci in eu adapterji na njih. Doma imam eu 220v razdelilec, v katerega imam vtaknjenih nekaj takšnih napajalcev. Problem imam npr. pri napajalcu za sesalec Jimmy, na katerem vsak eu adapter “miga”. Ker je razdelilc na takšnem mestu, da se včasih kdo ob njega dregne, se lahko adapter včasih tudi nagne z napajalca, kar mi pa ni všeč. Razmišljal sem že, da bi adapter nalepil na napajalec. Po drugi strani bi pa mogoče kupil kar kitajski razdelilnik, če bi bil kakšen primeren za mojo postavitev. Se je kdo soočal s tem problemom in kakšna bi bila najprimernejša rešitev?

gregor je izjavil:

gregor, drugič ti predlagam, da slikaš tablico uporabnice T20 na svojem znamenitem tepihu, bi izgledala fenomenalno
tako pa glede na prt izgleda, kot da je uporabnica T20 nekje iz domovine Borata :))

barracuda ::

firbec je izjavil:

gregor je izjavil:

gregor, drugič ti predlagam, da slikaš tablico uporabnice T20 na svojem znamenitem tepihu, bi izgledala fenomenalno
tako pa glede na prt izgleda, kot da je uporabnica T20 nekje iz domovine Borata :))

:)) :)) :))

Zgodovina sprememb…

midva z gregorjem se dostikrat pohecava in zelo mi je všeč da ni zamere med nama.
Je pa gregor fino fejst fant in za moje pojme objavlja ene najbolj kvalitetnih fotografij vseh sort lučk v deželi na tej strani Alp.

Stari maček ::

barracuda je izjavil:

:) danes sem se ubadal s temi chinese napajalci in eu adapterji na njih. Doma imam eu 220v razdelilec, v katerega imam vtaknjenih nekaj takšnih napajalcev. Problem imam npr. pri napajalcu za sesalec Jimmy, na katerem vsak eu adapter “miga”. Ker je razdelilc na takšnem mestu, da se včasih kdo ob njega dregne, se lahko adapter včasih tudi nagne z napajalca, kar mi pa ni všeč. Razmišljal sem že, da bi adapter nalepil na napajalec. Po drugi strani bi pa mogoče kupil kar kitajski razdelilnik, če bi bil kakšen primeren za mojo postavitev. Se je kdo soočal s tem problemom in kakšna bi bila najprimernejša rešitev?

Ti samo zalepi adapter s sekundnim lepilom na napajalnik. Problem rešen.

firbec je izjavil:

midva z gregorjem se dostikrat pohecava in zelo mi je všeč da ni zamere med nama.
Je pa gregor fino fejst fant in za moje pojme objavlja ene najbolj kvalitetnih fotografij vseh sort lučk v deželi na tej strani Alp.

Hvala za lepe besede.

Tepih je rezerviran samo za lučke.;)
Nekaj jih je že na poti iz CH.:)
Lp

@lolek123:
ko bo okoli 700€ (MX150 verzija), trenutno pa ni zaloge, naj bi spet bila okoli sredine decembra. Za podobno ceno je Xiaomi boljši na kar nekaj področjih (kvaliteta materialov, izdelave, zaslon (sicer oba IPS), tipkovnica, sledilna plošča, zvočniki, baterija) a če ne potrebuješ GTX1050 grafike dobiš Xiaomija občutno ceneje, sicer podobna cena (Xiomi Notebook Pro GTX1050), kot tudi ostale specifikacije. Je pa tudi omenjeni Lenovo zelo soliden prenosnik, gledano overall. Je pa cenovno zanimiva tudi tale cenejša opcija Notebook Pro modela: Xiaomi Mi Notebook Ruby i5-8250U 15.6" IPS s kodo: GBDEC1201 iz 603€ na 550€ ...

Današnje kode:

Chuwi Hi Pad 10.1" Android tablica s kodo: GBDEC601 iz 119€ na 110€
Alfawise Humidifier Essential Oil Diffuser s kodo: GBexhf21 iz 47€ na 22€
OnePlus 6 International 8/128GB pametni telefon s kodo: GBMPKS iz 381€ na 372€
Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP09O iz 337€ na 318€
Xiaomi Mi 8 Lite Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPM8L iz 230€ na 221€
Xiaomi Mi 8 Pro Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPMPR iz 470€ na 443€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3/32GB pametni telefon s kodo: GBMPNP12 iz 159€ na 150€
Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPX2S iz 337€ na 333€
Xiaomi Mi A2 Lite Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GBMP362 iz 142€ na 132€
Xiaomi Redmi 6 Global 3/64GB pametni telefon s kodo: GBMPRM6 iz 124€ na 115€
Nokia X6 International pametni telefon s kodo: GBMPNX iz 186€ na 177€
Xiaomi Mi Pad 4 3/32GB Android tablica v FlashSale za 150€
A95X Max Android TV Box s kodo: GBA95XMAX iz 69€ na 64€
Yeelight 320 Smart LED stropna luč s kodo: GBLED120701 iz 62€ na 53€ (EU skladišče)
Xiaomi Ninebot Segway ES1 električni skiro s kodo: GB12ES1 iz 460€ na 277€
Xiaomi Ninebot Segway ES2 električni skiro s kodo: GB1111ES2 iz 487€ na 319€
Anet E10 3D tiskalnik s kodo: GBBLE10 iz 209€ na 191€ (EU skladišče)
GBLife Wireless BounceCar avto na daljinsko s kodo: GBexhf20 iz 37€ na 18€
2x Utorch Torch Shape Solar Power zunanja luč s kodo: GBexhf22 iz 23€ na 15€
360 S6 robotski sesalnik v presale za 301€ (EU skladišče)

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

dejomar ::

Zdravo,

pozna kdo slučajno znamko MinSU, oz je že kdaj zasledil?

Glede na specifikacije se tole zdi super deal za robotski sesalec
Slam algoritem in wet mopping....

lp
stay cool

Omenjeni MinSu NV01 robotski sesalnik za 142€ je precej nova zadeva, po nekaterih specifikacijah na nivoju Roborocka, dosti testov še ni (tale npr.), kjer deluje precej ok za ceno. Dizajn, kvaliteta materialov in izdelave ter določene specifikacije sigurno niso na nivoju Roborocka, a za bistveno ugodnejšo ceno niti ni za pričakovat. Ko bo kakšen test več bo tudi bolj jasno kako se obnese v praksi ...

Še nekaj današnjih:

Xiaomi Pocophone F1 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMP7U iz 319€ na 301€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMPLK iz 177€ na 168€
OnePlus 6T International 6/128GB pametni telefon v FlashSale za 461€

aleskom ::

Po moje sem že enkrat spraševal, pa več ne najdem odgovora, niti vprašanja.

Tomson, a obstajajo kakšne dobre Bose-u in Sony-ju konkurenčne noise-reduction slušalke? Če imaš kaj, se priporočam. A so to samo bluetooth ali tudi takšne na žico? Pošlji kar za oboje, če je kaj tega.

Hvala lepa.

buttcrack ::

https://www.gearbest.com/hdd-ssd/pp_009... je tole kul SSD za tale drobiž?

kako je s priklopom? imam en cca 3 leta star laptop...

boro10 ::

29.11 sem naročil Teclast T20. Menite da bo odprema kaj kmalu? Sedaj namreč piše Ship med 25 in 27 dec. Iz CN skladišča.
Pozdrav

če še ni poslano, ne verjamem, da bo šlo iz kitajske še letos :(

jest10 ::

buttcrack je izjavil:

Če je res MLC, potem je dober nakup

scipascapa ::

za 22-25€ dobiš v eu povsod dober 120gb ssd z pravo garancijo.

Mare2 ::

buttcrack je izjavil:

Boš pajade dal 2 EUR več za https://www.mimovrste.com/ssd-diski/kin...

@aleskom:
sam ima Xiaomi NoiseReduction Hybrid, sem jih primerjal z Bose QuietComfort 20, ki so občutno dražje in lahko rečem da so povsem na enakem nivoju, tako kar se tiče kvalitete zvoka kot dušenje hrupa. Obstajajo tudi občutno cenejše opcije, (ki niso ActiveNoiseReduction) a učinkovitost dušenja ni na istem nivoju ... Od Bluetooth, če ti ni učinkovitost dušenja na prvem mestu pa npr. KZ BTE Hybrid ...

@butch3r:
če ti ni zanesljivost podatkov na prvem mestu (v primeru odpovedi, v tem primeru pogledaš za uveljavljenimi modeli znamk) je sigurno precej solidna poceni opcija za MLC, ki je boljši od TLC, je pa odvisno kaj se dobi pri nas, če dobiš kakšen MLC za podobno ceno ...

lolek123 ::

Tomson hvala za odgovor, ta lenovo dobim za 700 eur, pri xiaomiju me skrbi predvsem garancija, ki nevem kako se jo uveljavla in pa moznost carine, ki nakup mocno podrazi. Koliko casa pa rabi da ride v slo?

jest10 ::

scipascapa je izjavil:

za 22-25€ dobiš v eu povsod dober 120gb ssd z pravo garancijo.

Toliko s poštnino? MLC? Ajde pokaži mi ga.

Zlate ::

Tomson eno vprašanje glede vračila stroškov carine. Naročil sem dve namizni lampi iz GB-ja s ceno cca. 20€. Seveda so kitajci napisali ceno 9$ in GIFT, zato je carina postala pozorna in zahtevala dodatna dokazila. Poslal sem jim račun in dobil pošiljko z obračunanim carinskim postopkom. Jaz je ne bi prevzel, vendar pa jo je prevzela žena.
Obrazloženo mi je bilo, da kitajci pišejo nižjo ceno zaradi njihovega izvoznega davka in ne, da bi kao nam "pomagali". Jaz jih nisem prosil, da napišejo nižjo ceno, to so storili sami in zaradi sebe. Carina tudi ne bi zaračunala stroškov, če cena ne bi odstopala od resnično plačane. Kako je z vračilom denarja?

BTW - ni bilo kupljeno s kakršno koli kodo, sem pa ravno včeraj naročil GSM na tvojo kodo... :) Hvala.
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

Mare2 je izjavil:

buttcrack je izjavil:

Boš pajade dal 2 EUR več za https://www.mimovrste.com/ssd-diski/kin...

Po pravici povedano sem za ssdji gledal nazadnje, uf, dolgo tega. Toliko denarja so bili še pred kratkim malo večhi ključki.

Tega pa dobiš s kodo za 20+1$ kar je solidna cena, sploh za mlc.
Bolj me zanima zarad priklopa, sata3 oa te finte ali to moj laptop sploh prenese :)

T-Back ::

T-Back je izjavil:

Je Xiaomi WiFi Router 3G še vedno boljša oziroma enaka opcija kot recimo Router 4? Se 4ka že dobi z ang. FW. Oziroma kje se dobi FW za te routerje.
Kot sem opazil ima 3G dve verziji 128 in 256GB tako da je treba bit pozoren?
In pa še to, če izberem Priority Line je poštnine več kot 10€ je kakšna druga možnost z manj poštnine, pa da ne bo še kakšnih dodatnih carinskih stroškov.

Tomson je izjavil:

@T-Back:
najlažje je, da Router nastaviš preko aplikacije Mi Wi-Fi, ki je v celoti v angleščini, pa se ne rabiš ukvarjat z ROMi, kjer se je tudi pri 3G modelu izkazalo, da je China ROM stabilnejši in hitrosti boljše ... Sicer pa sta Mi Router 4 in 3G identična, le spomina ima 3G več ... Izbereš pa Belgium Registered poštnino za 2.67€ ...

No danes prejel router. 4.
Hitro, 11 dni. Brez kakršnih koli stroškov.
Vse lepo in prav dokler ga nisem povezal. Po parih neuspelih poskusih sem ga le povezal usposobil do te mere, da na 2,4 frekvenci deluje, ne deluje pa oziroma ne zazna ali če rečem tako ne oddaja pa na 5 GHz. Po celodnevnem prebiranju forumov sem našel, da ima to težavo kar veliko uporabnikov.
Obstaja kakšna tema oziroma pomoč, da tam nadaljujemo debato, da ne smetim tukaj?

bsslo ::

Tomson, katero IP kamero za nadzor stanovanja priporočaš? Potrebujem klasične featurje: IR za nočni vid, selekcija območja ki ga opazuje za morebitno gibanje, dobra slika do cca 10 m, UTP port...

Do sedaj sem zadovoljen s xiaomi produkti, opazil sem npr. tole: Mijia 1080P Kaj pa kak drug proizvajalec?

TadejPer ::

bsslo je izjavil:

Tomson, katero IP kamero za nadzor stanovanja priporočaš? Potrebujem klasične featurje: IR za nočni vid, selekcija območja ki ga opazuje za morebitno gibanje, dobra slika do cca 10 m, UTP port...

Do sedaj sem zadovoljen s xiaomi produkti, opazil sem npr. tole: Mijia 1080P Kaj pa kak drug proizvajalec?

Ravno danes dobil omenjeno Mijia kamero, naročeno 2.12. Prvi vtis je pozitiven, kvaliteta izdelave je vredu. Nisem še uspel stestirati nočnega snemanja in detektorja gibanja. Posnetek je vredu kvalitete. Velik plus je, da zraven že priložijo CN v EU plug adapter, tega nisem zasledil, ko sem naročil (in sem zato naročil adapter posebej, iz Kitajske...)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TadejPer ()

@lolek123:
garancija je 1-letna, uveljavlja pa se jo lahko preko Španije, ni več potrebno pošiljat izdelkov na Kitajsko. Kar pa se dodatnih stroškov tiče si lahko preko Prioirty Line poštne opcije brez skrbi, pride 100% brez kakršnih koli dodatnih stroškov, preko te opcije paketi praviloma prispejo v povprečju v 14 dnevih od odposlane pošiljke ...

@Zlate:
bodo povrnili, odpri Ticket, prosi za povrnitev nastalih stroškov, dodaj sken računa carinske pošte, če ne bo šlo mi na ZS sporoči Ticekt in Order number, bom pomagal ...

@T-Back:
če odpreš temo pod Pomoč in Nasveti, se bo verjetno našel kdo z istim Routerjem, pa bo lahko iz prakse kaj povedal. Sicer pa malo pogooglaj, če ne naletiš na isti problem, je mogoče težava v routerju ali kakšnih nastavitvah ...

@bsslo:
sam imam Xiaomi Dafang 1080p, ki je trenutno ni na zalogi, ta je npr. res odlična. Omenjena Xiaomi Mijia za 31€ iz EU skladišča je tudi super kolikor sem sledil, bo mogoče TadejPer še kaj povedal iz prakse, nima pa ethernet priključka, koliko ti je le ta pomemben? Iz prakse sicer ne vem, a tale Veskys 1080p IP kamera za 31€ deluje precej dobro, ima tudi ethernet priključek, dobre specifikacije, podpira kar iščeš, aplikacija v angleščini, tudi ocenjena je kar dobro, malo za preverit ...
««
113 / 181
»»