» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
73 / 181
»»

franckranc ::

Tomson je izjavil:

Vsi vemo da gre za isto trgovino, iste pogoje, iste kode, ki jih sam objavim, ni nobene razlike.
Tisti, ki cenijo moj trud in mojo dodano vrednost na forumu bodo kliknili na mojo povezavo, tisti ki pa mi ne privošči tistega procenta pa lahko vedno odstrani zadnji del URLja (&lkid=xxxx) in kupi isti artikel, z isto kodo, z istim popustom, brez da imam sam karkoli od tega ...

Tomson, a deluje tudi v obratni smeri: da dodam tisti zadnji del URL-ja in potem ti dobiš tisti procent...?

Sam vedno rad sodelujem in privoščim vse dobro - zahtevam pa poštenost in objektivnost! In to tukaj pogrešam.

Samo mimogrede: moje (najnižje) ocene pametne ure ni Gearbest potem nikoli objavil (kljub tvojim izgovorom, da je treba nekoliko počakati...):
https://slo-tech.com/forum/t719943/p602...

Da bo pošteno: nekaj dni po oddaji te ocene sem končno prejel nadomestno uro, ki pa prav tako ni brezhibna: če se baterija popolnoma izprazni, se ura resetira in spet začne s tovarniškimi nastavitvami...
Ampak se mi ne da več zaj...vati s temi Kitajčki...

In prav je, da je to v tej temi - saj gre za Gearbest nakupe - ki so omenjeni v prvem delu naslova...

Tomson ::

Verjetno deluje tudi obratno ... Z neobjavo vseh ocen, se, jasno, tudi sam niti približno ne strinjam. A več kot to, da jim to tudi sam povem, kar sem jim, pač ne gre. Če ura še vedno ni ok imaš seveda vso pravico zamenjave, lahko sam pomagam da bo hitreje, če imaš voljo, sporoči ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

buttcrack ::

Se mi zdi da sem enkrat popravljal linke z ref kodo pa ni delalo...

Načeloma bi moralo delovati, sem jih sedaj npr. nekaj preizkusil, vzel eno kodo iz zg. povezave od "&lkid=xxx" dalje, jo dodal na nov x artikel in link deluje ...

Dipling ::

BladE_ je izjavil:

Meni pa za dobro jutro mail... Shipped out: Your GearBest Order for Xiaomi Amazfit Stratos /... is on the way... Po dobrih 10 dneh, ni tako grozno kot je sprva kazalo :)

Ja zgleda, da so Stratos spet dobili. Tudi meni so včeraj napisali enako. Naročeno in plačano 6.9.

prozac ::

Ta artikl je koncno spet v EU skladišču. A je kakšna koda oz. bolsa cena (najnižje do sedaj je blo 100e v China skladiscu)?

https://www.gearbest.com/other-home-imp...

Drži, v začetku septembra je bil okoli 100€, od takrat kakšne kode ni bilo, tako da trenutno nobene delujoče. So pa za EU skladišča nasplošno kode bolj redke.

Badwolff ::

Da ne boste samo šimfali, men so dostavili xiaomi mi A2 v 12 dneh. Čist prehitro, ker ga moram zdaj skrivat do konca novembra

facepalm ::

Hehe:)
Jaz sem pa opazil, da dobim iz amazona mi a2 64gb za 12eur vec (201eur), kakor iz gb. Oz za 2eur manj kakor iz gb eu skladisca;)
Pa sem ze skoraj oddal narocilo.

klempo ::

morda kdo kje zasledil adapter iz vga v dvi (oba ženska)? Crknila mi je namreč grafična in bi rad monitor priklop na integrirano

polde66 ::

polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

batmanvip123 ::

Da povem še svoje mnenje.
10.9. je bil iz HK skladišča naročen Xiaomi redmi 6, izbral sem priority line.
Po sledenju je dne 14.9. bil paket še v hongkongu. 19.9. že v sloveniji nato 21.9. dostavljen na dom :)
Brez carine in drugih stroškov

xda develope ::

Badwolff je izjavil:

Da ne boste samo šimfali, men so dostavili xiaomi mi A2 v 12 dneh. Čist prehitro, ker ga moram zdaj skrivat do konca novembra

Se strinjam s tabo. Sem naročil creality cr10 iz skladišča fast23(sepravi nemčija/češka) in sem dobil v manj kot tednu medtem ko so nekateri pisali da traja celo večnost.

klempo ::

hvala polde66 vendar ne bo pravo ... oba namreč morata biti ženska ... na kišti je VGA izhod, ter monitor ima zgolj DVI kabel zraven

za to boš potreboval Converter Box, ker greš iz digitalnega v analogo, ti boxi so seveda dražji, npr:: klik, klik ...

scipascapa ::

se lahko signate v GB? meni da firefox samo register.

Badwolff ::

xda develope je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Se strinjam s tabo. Sem naročil creality cr10 iz skladišča fast23(sepravi nemčija/češka) in sem dobil v manj kot tednu medtem ko so nekateri pisali da traja celo večnost.

moje je from China ;)

j3rn3jk ::

Pozdravleni,
imam namen naročiti Mi 2A, na razpolago imam skladišči, FAST-29 in FAST-08.. Mi lahko kdo kaj svetuje? ima smisel doplačat zavorovanje?

Bo tole Fast-08 (Poljska) skladišče za Mi A2 boljša izbira, ker je cenejša poštnina in hitrejša dostava (Expedited Shipping za 5.06EUR in 2-5dni dostava). Doplačilo za zavarovanje ni potrebno ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

j3rn3jk ::

Hvala..

Expedited Shipping ali Priority Line ? časovne razlike ni ?

Pri EU skladiščih se vzame opcijo, ki je cenejša oz. hitrejša. Prioirty Line je 12€, Expedited Shipping je 5€, skratka slednje.

Današnje kode:

Xiaomi Mi Notebook Air i5-8250 prenosnik s kodo: GB&TAXMAIR04 iz 672€ na 655€
Xiaomi Mi Notebook Air i5-8250 Global prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR03 iz 801€ na 784€
Xiaomi Mi Notebook Pro i7/16/256GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO02 iz 926€ na 910€
Xiaomi Mechrevi S1 i7-8550U Gaming prenosnik s kodo: GB-TAMC02 iz 758€ na 732€
AlldoCube Knote 8 2v1 Win10 13.3" tablica s tipkovnico s kodo: OONH0N7O22 iz 587€ na 552€
Vivo NEX 8/128GB Global Screen FingrePrint pametni telefon s kodo: GBMPNEX iz 551€ na 534€
Xiaomi Mi 8 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPMI8128 iz 379€ na 362€
Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPMI864 iz 353€ na 344€
Xiaomi Redmi S2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMPS2C iz 120€ na 112€
Xiaomi M1 pametni 30kg fleksibilni sušilec za perilo s kodo: 6X0811KZBL iz 426€ na 391€
Zhiyun Smooth 4 Gimbal stabilizator s kodo: IT$THZY4 iz 102€ na 89€
Diggro K88 pametna ura s kodo: GBHSCsep035 iz 39€ na 34€
SmartMi Pure Evaporative vlažilec zraka s kodo: 6X0811KZBL iz 123€ na 113€
Xiaomi OLED Smart Air Purufier 2S čistilec zraka s kodo: 6X0811KZBL iz 197€ na 172€
Hawkeye Firefly 8SE 4K akcijska kamera s kodo: PXCCRI83EJ iz 132€ na 121€
Teclast M20 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAM204G iz 146€ na 138€
Chuwi Hi Pad 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAHiPad iz 129€ na 125€
Onda X20 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAOndaX20 iz 129€ na 120€
Gocomma E50 laserski merilnik razdalje s kodo: GBE50 iz 18€ na 17€
CoolBell 5005 Oxford nahrbtnik za računalnik s kodo: Coolbell 5005 iz 36€ na 31€
CacGo K2 pametna ura s kodo: PXCCRI83EJ iz 21€ na 19€
Oclean Air Sonic električna zobna ščetka s kodo: GB-HBZoclsf iz 39€ na 34€
Scishare Capsule Espresso kavni avtomat s kodo: 6X0811KZBL iz 118€ na 108€
Dibea F6 2v1 ročni sesalnik s kodo: 6X0811KZBL iz 116€ na 107€
Xiaomi Mi Al Mini Speaker Bluetooth WiFi zvočnik s kodo: 1BS9H556F7 iz 31€ na 29€
SH2HG FPV 1080p Camera RC Drone s kodo: IBXPXH192H iz 57€ na 53€
Feilun LK813 2WD OffRoad RC avto na daljinsko s kodo: IBXPXH192H iz 28€ na 26€
Kotion Each USB Gaming naglavne slušalke z mikrofonom s kodo: PXCCRI83EJ iz 18€ na 16€
Mecool M8s Pro L S912 Android Tv Box s kodo: 1BS9H556F7 iz 60€ na 56€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

fireX88 ::

kakšna koda za kaj takšnega:

https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_351...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Za omenjeni model je bila zadnja koda v aprilu, lahko pa uporabiš tole univerzalno kodo: IBXPXH192H za celo kategorijo RC avtomobilov, za -6% a le za modele, ki niso v FlashSale ...

ja sej, v aprilu sem ga ubodel za nečaka..potrebujem še dozo zase :P
ok hvala

Jijooo ::

@Tomson
Zanima me če je slučajno kakšen kupo za tale laptop https://www.gearbest.com/laptops/pp_786...
In pa kako je s poštnino (Priority Line) oz. garantirajo, da je katera brez carine, oz. povrnejo stroške?
Hvala!

Jup, imam točno ta model, sedaj nekje pol leta, zelo zadovoljen. Dizajn, kvaliteta metrialov in izdelava je res top, sicer pa zelo spodobne specifikacije za ceno, odličen IPS zaslon, izjemna sledilna plošča, tipkovnica, ki bi lahko sicer imela malo višji profil tipk, zvok je 1a, dobra baterija, skratka res vrhunski prenosnik za ceno. Na začetku je le pol urce dela, da Windowse prenamestiš v slovenščino in sam sem uporabil SLO nalepke, da je tipkovnica lokalizirana, kar je malo nerodno zaradi osvetlitve tipk, potem niso tako svetlene. Overall pa top prenosnik. Če vzameš iz HK skladišča preko Prioirty Line, pride, že večkrat preverjeno, brez vseh dodatnih stroškov, nekje v dobrih 2tednih ...

rozman ::

Tudi jaz lahko potrdim, da je ta prenosnik odličen. Sploh so me pa presenetile barve zaslona, ima NVME m.2 SSD (to je cca 3000Mbps read, 1200Mbps write) in odlično baterijo.
Glede trackpada, velik, natančen in steklen. So pa vgrajena Windowsova orodja za trackpad neuporabna in preprosto zanič in ne moreš izkoristiti potenciala trackpada, pa sem našel program MultiSwipe za 5$, ki je vreden vsakega centa.

Overall, prenosnik je top, splača se kupit

@Tomson
Imam tudi jaz ta prenosnik, sicer i7 model. Kupujem ga za brata :)
Sicer pa me zanima če je slučajno še kakšen dodaten kupon (na sicer že tako ugodni ceno).

jozerus ::

Tomson a je na tem linku tvoja koda: https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_...

Naročim takoj ko potrdiš da je vse ok. Misli, da je cena tudi OK

Dimnik ::

Kaj se eni delate neumne ali kaj? Saj ti piše.flash sale, se pravi ni prek kode in velja za kogarkoli ta cena brez kode

@jozerus:
drži, to je to. Za EU skladišče je dobra cena, sicer do sedaj najceneje za 151€ iz China skladišča ...

aleskom ::

Eno vprašanje. A obstaja kakšna dobra kitajska alternativa Nutribulletu?

Hvala.

Rok22 ::

Tomson je izjavil:

Jup, imam točno ta model, sedaj nekje pol leta, zelo zadovoljen. Dizajn, kvaliteta metrialov in izdelava je res top, sicer pa zelo spodobne specifikacije za ceno, odličen IPS zaslon, izjemna sledilna plošča, tipkovnica, ki bi lahko sicer imela malo višji profil tipk, zvok je 1a, dobra baterija, skratka res vrhunski prenosnik za ceno. Na začetku je le pol urce dela, da Windowse prenamestiš v slovenščino in sam sem uporabil SLO nalepke, da je tipkovnica lokalizirana, kar je malo nerodno zaradi osvetlitve tipk, potem niso tako svetlene. Overall pa top prenosnik. Če vzameš iz HK skladišča preko Prioirty Line, pride, že večkrat preverjeno, brez vseh dodatnih stroškov, nekje v dobrih 2tednih ...

Glede na to, da vas je kar nekaj s tem prenisnikom si dejte gravrat slo znake. Vsi hkrati pa zato, ker je treba narest matrico za tocno dolocen model in bo ceneje. To ni nek strosek. In strosek cca 15€ za graviranje je minimalen in v primerjavi z nalepkami neprimerljivo boljsa izbira. To danes precej uvoznikov pri nas pri novih računalnikih naredi. Da ne omenjam prodajalcev rabljene opreme, ki je vsa iz uvoza. Skratka pri osvetljeni se to naredi, da izgleda praktično kot original.

Rok22 je izjavil:

Tomson je izjavil:

Glede na to, da vas je kar nekaj s tem prenisnikom si dejte gravrat slo znake. Vsi hkrati pa zato, ker je treba narest matrico za tocno dolocen model in bo ceneje. To ni nek strosek. In strosek cca 15€ za graviranje je minimalen in v primerjavi z nalepkami neprimerljivo boljsa izbira. To danes precej uvoznikov pri nas pri novih računalnikih naredi. Da ne omenjam prodajalcev rabljene opreme, ki je vsa iz uvoza. Skratka pri osvetljeni se to naredi, da izgleda praktično kot original.

Jaz sem za če bi se nas nabralo dovolj.
Imam trenutno en Mi Notebook pro, bom pa po vsej verjetnosti kmalu imel še enega (bratovega).

polpo ::

@Tomson
Meizu EP51 ali MEIZU EP52 Lite, sedaj so EP52 Lite v Flash sale za "samo" €16, so kakšne velike razlike med njima?
Ali so še katere druge primerljive slušalke v tem cenovnem rangu?

Iz osebnih izkušenj še ne vem, jih bom pa za hčerko naročil. Kolikor sem sledil teste, ni jih še prav dosti, jih hvalijo, naj bi bile celo boljše po zvoku kot predhodnice, zdržale 9h predvajanja, a malenkost manj udobe, a še vedno čisto ok, (TEST), sta pa oprema in dizajn bolj skromna, očitno na račun nižje cene, sploh sedaj, če se jih bo dobilo v tejle akciji, kjer pa so za 8€ res bestbuy:

Meizu EP52 Lite BT slušalke za 8€ (namesto 16€) od 24.9 do 30.9 ob 11:00 vsak dan prvih 50kom

Sicer pa v tem cenovnem rangu še, meni osebno, preverjeno odlične Meizu EP51 s kodo: PXCCRI83EJ za 23€ (dober zvok, lep in praktičen dizajn, visoka kvaliteta, lepa dodatna oprema, res top komplet za ceno) ali Xiaomi Bluetooth Sports Mini za 25€, ki so malo bolj športno naravnane, sicer pa tudi odlične za ceno ...

aleskom ::

aleskom je izjavil:

Eno vprašanje. A obstaja kakšna dobra kitajska alternativa Nutribulletu?

Hvala.

Anyone? Pls?

Na GB kaj pametnega ni, niti neke hude izbire, poglej na AE, je kar nekaj zanimivih modelov od 10€ dalje ...

Tomson, o kaki dodatni opremi je govora? Jaz sem prejšnji teden dobil meizu ep51, moja škatla je bila odprta, ker je bila nalepka pretrgana na škatli, vidim pa na youtube, da sta dve vrsti škatel ali je v igri mogoče ponaredek?

dexterboy ::

Kako to špila, prvih 50 kupcev Meizu Slušalk za 9,99?
Sem klikal kot nor, ništa od ništa, stalno mi je metalo ven ceno 22 ojrov...
Prej sem se seveda prijavil na GB.
Marketinški nateg?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Mare2 ::

dexterboy je izjavil:

Kako to špila, prvih 50 kupcev Meizu Slušalk za 9,99?
Sem klikal kot nor, ništa od ništa, stalno mi je metalo ven ceno 22 ojrov...
Prej sem se seveda prijavil na GB.
Marketinški nateg?

Si bil 51-ti kupec?

dexterboy ::

niso mi povedali. zato sprašujem, če je marketinško hebanje v glavo....
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

amacar ::

Dimnik je izjavil:

Tomson, o kaki dodatni opremi je govora? Jaz sem prejšnji teden dobil meizu ep51, moja škatla je bila odprta, ker je bila nalepka pretrgana na škatli, vidim pa na youtube, da sta dve vrsti škatel ali je v igri mogoče ponaredek?

Mogoče zaradi tega kar piše spodaj:

Glede na faq pa so original:

@Ale123:
tako bi naj izgledala vsebina, če gre za normalno BOX verzijo - KLIK, KLIK ...

@DexterBoy:
lol, sem tudi sam poizkušal in opazil le ceno iz 16€ na 21€, mogoče ura ne štima, čeprav piše OTA 09:00, še preverim, sicer pa globalno 50kom gre hitro , ne vem pa če tako hitro ... Nekje sem zasledil tudi uro 17:00, skratka še preverim.

@FireX88:
trenutno žal nobene delujoče kode ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

No pri meni je navadna škatla, ne ta box verzija

V0RT3X ::

Tomson, bo še kak tak podoben deal če veš? (za OP6)

https://www.hotukdeals.com/deals/pre-or...

Sedaj, ko se počasi približuje nov model, OnePlus 6T, nekje od sredine oktobra dalje, bo cena modela 6 sigurno padala in bodo sledile dobre akcije ...

Klemen13 ::

Tomson, ves morda ce bo kaj kmalu prisel na zalogo Xiami notebook pro i7, verzija z 8GB rama?
««
73 / 181
»»