» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
72 / 181
»»

Mare2 ::

gregyk je izjavil:

Mimogrede, spisek dnevnih kuponov za gearbest.com je tudi na http://www.gb-kuponi.eu

In seveda so linki affiliate, do današnjega dne sem z njimi zaslužil 273USD, programu sem se pridružil februarja 2018.

Upam da to ne bo brisano - tema je prava, nikogar ne silim da klika moje povezave, pošteno povem da služim "mastne" denarce.

Fino bi bilo, če bi tudi ti dnevno objavljal kode, vsaj 2x na dan. Vidim, da imaš več izdelkov in boljše popuste. V današnjih časih je vsaka konkurenca dobrodošla. :)

fokz8 ::

Garmin Vivoactive 3 music vs Fitbit Ionic vs Samsung Gear S3 classic?

mnenja?
"Creativity is contagious. Pass it on"
- AE

facepalm ::

@Tomson je kaksna koda za mi a2 64gb?

Tomson ::

SubOrbit je izjavil:

Kaka koda za S50 sesalec? Po možnosti iz EU?

Roborock S50 s kodo: GB$APRB za 370€ (EU skladišče)

@epecar:
kakšne kode ta hip ni, je pa ista cena v FlashSale kot ne pred kratkim bila koda, Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB za 189€ oz. 203€ iz EU skladišča ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

polde66 ::

KO se bliža polna luna @GRT postane aktivnejši. Slučajnost ali....
polde

gregyk je izjavil:

Mimogrede, spisek dnevnih kuponov za gearbest.com je tudi na http://www.gb-kuponi.eu

In seveda so linki affiliate, do današnjega dne sem z njimi zaslužil 273USD, programu sem se pridružil februarja 2018.

Upam da to ne bo brisano - tema je prava, nikogar ne silim da klika moje povezave, pošteno povem da služim "mastne" denarce.

gregyk, a je tudi pri tebi v določenih izbranih načinih pošiljanja brez stroškov carinjenja?

Vsi vemo da gre za isto trgovino, iste pogoje, iste kode, ki jih sam objavim, ni nobene razlike.

Tisti, ki cenijo moj trud in mojo dodano vrednost na forumu bodo kliknili na mojo povezavo, tisti ki pa mi ne privošči tistega procenta pa lahko vedno odstrani zadnji del URLja (&lkid=xxxx) in kupi isti artikel, z isto kodo, z istim popustom, brez da imam sam karkoli od tega ...

Današnje kode:

Xiaomi Black Shark SKR 6/64GB Global Gaming pametni telefon s kodo: GBblackshark1 iz 432EUR na 422EUR
Alfawise Win660 robotski čistilec za okna s kodo: GBSKU2163c iz 165EUR na 146EUR
Onda X20 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAOndaX20 iz 129EUR na 120EUR
Lenovo P8 Tab3 8 Plus Android tablica s kodo: GB&TANEW99 iz 119EUR na 117EUR
Chuwi Hi Pad 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAHiPad iz 129EUR na 125EUR
Teclast M20 Android tablica s kodo: GB&TAM204G iz 146EUR na 137EUR
Utorch S1 Mini LED ročna svetilka s kodo: GBxHou025 iz 29EUR na 27EUR
Gocomma Jeans Fabric 2A Micro USB kabel 1m s kodo: GBCOTPC2A iz 2.4EUR na 1.9EUR
Gocomma Nylon Braided Type-C 3A QC3 kabel 1m s kodo: GBCOTC3A iz 2.3EUR na 1.7EUR
2x Gocomma Nylon Braided Type-C 3A QC3 kabel 1m s kodo: GBCOTC3A2 iz 4EUR na 3.4EUR
YWXLight RGB Bluetooth nočna svetilka s kodo: GBLEDYWX iz 22EUR na 19EUR
Imalent HR70 LED naglavna svetilka s kodo: IT$LEDHR70 iz 77EUR na 48EUR
Smoant CAMPBEL Kit s kodo: SCKIT iz 67EUR na 59EUR
Smoant C101 Naboo Kit s kodo: SC101KIT iz 57EUR na 49EUR
Wltoys 12628 6WD RC avto na daljinsko s kodo: GB-THWl12628 iz 99EUR na 94EUR
Electric RC Rail Car Racing Toy Set igrača s kodo: GB$TH45ERC iz 48EUR na 37EUR
Huion H610 Pro v2 digitalna grafična tablica s kodo: GB-CNH610PROV2 iz 68EUR na 66EUR
Oclean One Sonic električna ščetka s kodo: GB-HBZocleod iz 57EUR na 54EUR

Oclean SE Sonic električna ščetka s kodo: GB$HBZbldcl iz 39EUR na 37EUR (EU skladišče)
Outkitel WP2 Rugged pametni telefon v FlashSale za 232EUR
Alfawise MB05 F1 1080p kamera za avto v Preorder za 49EUR (do 23.9)
Meizu EP52 Lite Bluettoth InEar slušalke v Preorder za 22EUR (do 22.9)
Cubot P20 pametni telefon v FlashSale za 146EUR (EU skladišče)
Umidigi S2 Lite pametni telefon v FlashSale za 129EUR (EU skladišče)
Xgimi H1 DLP video projektor v FlashSale za 642EUR (EU skladišče)

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

facepalm ::

@GRT vse lepo in prav, da delis z ostalimi svoje (negativne) izkusnje. Tudi ostali se zavedamo, da so kitajcki v k*.

Problem nastane, kadar ne znas/noces normalno komunicirat in se izrazas s psovkami ali se pa spuscas na osebni nivo.

xardas ::

Ne razumem, zakaj se vam takih stvari ne uspe zmeniti v zasebnih sporočilih in ne v tej temi.

@jb_l:
Še vedno drži. Je pa najbolje izbrati Registered Belgium, ker pride praviloma paket vedno brez dodatnih stroškov. ALternativa Sweden, tudi ok. Najslabše pa je Netherland, te pošiljke se vedno ustavijo, sicer pa se v vsakem primeru dodatne stroške povrne ...

jb_j ::

Tomson je izjavil:

@jb_l:
Še vedno drži. Je pa najbolje izbrati Registered Belgium, ker pride praviloma paket vedno brez dodatnih stroškov. ALternativa Sweden, tudi ok. Najslabše pa je Netherland, te pošiljke se vedno ustavijo, sicer pa se v vsakem primeru dodatne stroške povrne ...

hvala, in ignoriraj mail.

kaj pa singpost registered air mail?
najbrž zihr carinjo al kako?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jb_j ()

Pri vseh Registered Air Mail opcijah se povrne, a če imaš možnost izbrati Belgium ali Sweden, izbereš raje to. Nimaš namreč dodatnega dela s postopkom carinjenja, pa potem za vračilo stroškov, posledično tudi paket prispe prej ... Tudi Singpost gre (podobno kot Netherland) v veliki meri na carinski postopek ...

goba ::

Tomson je izjavil:

Tudi ko kupec vstopi v fizično trgovino, si sam izbere izdelek, ki na polici nima nobene ocene kupcev, kar pa še ne pomeni, da je izdelek slab. Izdelke, ki si jih tudi sam lastim, oz. za tiste, za katere preberem teste lahko mirne vesti priporočam, za ostale pa se bo verjetno vsak sam pozanimal kaj kupuje in kaj lahko pričakuje. Mislim, da smo vsi dovolj internetno pismeni in posledično tega sposobni.

Ko kupec pride v fizično trgovino, najveškrat dobro ve, po kaj je prišel.
Res, na policah ni nobene ocene uporabnikov (LOL), si pa potencialni kupec lahko pred nakupom izdelek ogleda, otipa ali ga celo preizkusi.
V fizični trgovini se kupec seveda lahko obrne tudi na prodajalko ali prodajalca, če se mu ta že kar sam(a) ne ponudi. (Zadnje čase so kar vsiljivi.)
Poleg tega lahko kupec kupljen izdelek v osmih dneh vrne, trgovec pa mu bo v zakonskem roku vrnil kupnino.

Seveda, to da o izdelku ni nikjer nobenega mnenja še ne pomeni, da je izdelek slab, pomeni pa, da bomo kupili mačka v žaklju.
Kako se bo torej vsak sam pozanimal kaj kupuje in kaj lahko pričakuje, če o dotičnih izdelkih ni napisanega ali posnetega nič?
Tvoja dolžnost je, da se o izdelkih, ki jih ponujaš v klik, sam predhodno dobro pozanimaš in morebitnih kupcev ne zavajaš in usmerjaš k nepreverjenim, neuporabnim ali celo nevarnim izdelkom.
Če bi bili res vsi tako sposobni in vsevedni, tu nihče ne bi nič spraševal in iskal nasvetov.

O pismenosti, takšni ali drugačni, pa raje ne bi izgubljal besed.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: goba ()

GupeM ::

goba je izjavil:

Tomson je izjavil:

Tudi ko kupec vstopi v fizično trgovino, si sam izbere izdelek, ki na polici nima nobene ocene kupcev, kar pa še ne pomeni, da je izdelek slab. Izdelke, ki si jih tudi sam lastim, oz. za tiste, za katere preberem teste lahko mirne vesti priporočam, za ostale pa se bo verjetno vsak sam pozanimal kaj kupuje in kaj lahko pričakuje. Mislim, da smo vsi dovolj internetno pismeni in posledično tega sposobni.

Ko kupec pride v fizično trgovino, najveškrat dobro ve, po kaj je prišel.
Res, na policah ni nobene ocene uporabnikov (LOL), si pa potencialni kupec lahko pred nakupom izdelek ogleda, otipa ali ga celo preizkusi.
V fizični trgovini se kupec seveda lahko obrne tudi na prodajalko ali prodajalca, če se mu ta že kar sam(a) ne ponudi. (Zadnje čase so kar vsiljivi.)
Poleg tega lahko kupec kupljen izdelek v osmih dneh vrne, trgovec pa mu bo v zakonskem roku vrnil kupnino.

Seveda, to da o izdelku ni nikjer nobenega mnenja še ne pomeni, da je izdelek slab, pomeni pa, da bomo kupili mačka v žaklju.
Kako se bo torej vsak sam pozanimal kaj kupuje in kaj lahko pričakuje, če o dotičnih izdelkih ni napisanega ali posnetega nič?
Tvoja dolžnost je, da se o izdelkih, ki jih ponujaš v klik, sam predhodno dobro pozanimaš in morebitnih kupcev ne zavajaš in usmerjaš k nepreverjenim, neuporabnim ali celo nevarnim izdelkom.
Če bi bili res vsi tako sposobni in vsevedni, tu nihče ne bi nič spraševal in iskal nasvetov.

O pismenosti, takšni ali drugačni, pa raje ne bi izgubljal besed.

Vir? To, da ti prodajalec vrne kupnino, je samo dobra volja prodajalca. Treba mu ni. Kar pa ne velja za nakupe na daljavo. Tam pa lahko v 14 dneh vrneš kupljeno. Pa še to ne, če izdelek poškoduješ, oz se na njem vidijo znaki uporabe.

DePalmo ::

goba je izjavil:

...
...

Sedi, 1. Kar navajaš je splošno prepričanje, katero je žal napačno.

111111111111 ::

goba je izjavil:

Tole drži SAMO za spletno trgovino. Za fizično pač ne. Dobra volja trgovca je da ti vrne protivrednost v bonih ali kupnini, ni pa zakonsko obvezan. Razen če je z izdelkom kaj narobe, če pa je z izdelkom vse OK, pa ga v fizično trgovino ne moreš vrniti in pričakovati kupnino, ker ti je trgovec ni dolžan dati.

buttcrack ::

goba je izjavil:

A si ti resen???? GTFO model...

Okapi ::

goba je izjavil:

Tole si si kar na hitro izmislil, ker seveda ni res.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

matobeli ::

goba je izjavil:

Ko kupec pride v fizično trgovino, največkrat dobro ve, po kaj je prišel.

Ni res.

goba je izjavil:

Lahko ga pogledaš skozi embalažo, ponavadi še to ni možnost.

goba je izjavil:

In prodajalka za vsak izdelek ve... nevermind. Ni res da lahko karkoli relevantnega izveš.

goba je izjavil:

So že fantje povedali.

goba je izjavil:

Ni res, o kvaliteti in primernosti izdelkov odločajo drugi "aparati".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

buttcrack je izjavil:

goba je izjavil:

A si ti resen???? GTFO model...

Saj to je splošno znano, da v primeru nakupa izdelkov iz Kitajske (večina jih ni narejenih po Evropskih standardih) sam riskiraš uporabo. Nekateri kar na slepo nabijate in hvalite Kitajsko robo, kar pa zavaja druge. Konkreten primer nevarnega kabla sem imel jaz. In neumno je ljudi, ki opozarjajo na to, demantirat. :)

Tomson je izjavil:

Pri vseh Registered Air Mail opcijah se povrne, a če imaš možnost izbrati Belgium ali Sweden, izbereš raje to. Nimaš namreč dodatnega dela s postopkom carinjenja, pa potem za vračilo stroškov, posledično tudi paket prispe prej ... Tudi Singpost gre (podobno kot Netherland) v veliki meri na carinski postopek ...

imaš kakšno podobno ugodno opcijo preko druge pošte?
za a2 lite + band 3 int? za 161€ oboje dobim le preko singpost.

avtek ::

goba je izjavil:

Pa ti nisi normalen. Zakaj enostavno ne nehate slediti tej temi?
Eni ste res bolani, v kaj vse zapikujete :)

Tomson FTW :)

Res je. Moja napaka. Se oproščam.
V zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot) vračila v 8. dneh ni več.
Obstaja samo še vračilo za nakupe opravljene prek spleta, oziroma izdelke poslane po pošti.
Obstaja pa seveda vračilo izdelka ob stvarni napaki.

Ostalo pa drži, kot pribito.

bajsibajsi ::

goba je izjavil:

Obstaja samo še vračilo za nakupe opravljene prek spleta, oziroma izdelke poslane po pošti.

Hoferju lahko vrnes v roku 2 mesecev. Sem ravnokar danes klical njihov info za potrditev/razjasnitev. :)

GupeM ::

bajsibajsi je izjavil:

goba je izjavil:

Hoferju lahko vrnes v roku 2 mesecev. Sem ravnokar danes klical njihov info za potrditev/razjasnitev. :)

Ja, ampak to je njihova dobra volja.

111111111111 ::

bajsibajsi je izjavil:

Hofer in Lidl sta res svetli izjemi. Pri kakem trgovcu (Big Bang) si vse ti kriv, ker si se spravil v pralnem stroju prat cunje, ker nimaš pojma, da moraš pralni stroj pustiti pri miru 3 leta, da poteče garancija.

@jb_j:
lahko vzameš tole varianto, Xiaomi Mi A2 Lite za 137€ ter PrioirtyLine za 0€ ter Xiaomi Mi Band 3 za 20€ (s kodo: IVBAND3) ter Registered Belgium za 1.8€ pa si skupno na 158€ ...

Še nekaj današnjih:

Alfawise HC-1D03 ročni 2v1 sesalnik s kodo: GBSKU2681 iz 112€ na 103€
Alfawise ZK8077 robotski sesalnik s kodo: GBSKU2699 iz 134€ na 129€
Houzetek UV-1001 ročni sesalnik s kodo: DPPxSuperDom iz 73€ na 58€
Houzetek HDL-7101 parni ročni čistilec s kodo: GBxHou017 iz 21€ na 14€
Houzetek SWA1 Wifi pametni električni vtikač s kodo: GBOBCE018 iz 12€ na 10€
Welquic Sous Vide palični grelnik vode s kodo: GBWSVPC iz 77€ na 64€
Rapoo V22 optična USB miška s kodo: GB-CNVPROV22 iz 15€ na 14€

@tomson

a priority je tut necarinjen? oz. ti povrnejo če carinijo?

jocoj ::

Tomson je izjavil:

kakšne kode ta hip ni, je pa ista cena v FlashSale kot ne pred kratkim bila koda, Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB za 189€ oz. 203€ iz EU skladišča ...
Kakšen nateg. Flash sale iz EU skladišča, predviden čas odpošiljanja pa čez dober mesec. Ti Kitajci res več niso normalni...

Dr_M ::

111111111111 je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Hofer in Lidl sta res svetli izjemi. Pri kakem trgovcu (Big Bang) si vse ti kriv, ker si se spravil v pralnem stroju prat cunje, ker nimaš pojma, da moraš pralni stroj pustiti pri miru 3 leta, da poteče garancija.

A ti si se dejansko z njimi ukvarjal? Poklices pooblascenega serviserja, pride, zrihta in to je to.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

cvick ::

jocoj je izjavil:

Tomson je izjavil:

Kakšen nateg. Flash sale iz EU skladišča, predviden čas odpošiljanja pa čez dober mesec. Ti Kitajci res več niso normalni...

Men kaže:
Ship between: Sep 24 - Sep 26, Estimated Shipping Time: 2-5 business days, To je skupaj max 11 dni.

jocoj ::

Še pred eno uro je bilo 22-24.10...

Morda so danes dobili robo. :)

še eno vprašanje:
kaj je potem še fora z zavarovanjem naročil?

a če oni izgubijo pošiljko, in ne dobiš dostavljen,
pomen, da si na suhem, in brez denarja?

perci ::

zavarovanje je BS

perci je izjavil:

zavarovanje je BS

dobim nazaj denar v vsakem primeru, kot prj kot sem naročal pri drugih kitajskih trgovinah. (ene par paketov se je izgubil, in ni blo problemov z vračilom denarja)
in tudi ko nisem zavaroval (niti niso imeli te opcije), in je pošiljka prišla par dni prepozno in sem dobil denar nazaj?

ok. verjamem na besedo, skor 200€ na priority EU line.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jb_j ()

Ce placas s paypalom, JA.

perci je izjavil:

z viso potem ne velja to?

jb_j je izjavil:

perci je izjavil:

Obvezno plačaj s paypalom. Na Gearbest so velike barabe. Tako je bilo v enem mojem primeru, ko me je le dispute preko paypala rešil. V bistvu so pri Paypalu Gearbest obravnavali kot cigane. Zaradi ignorance so samo počakali, da je bilo iz trackinga razvidno, da so pošiljko od mene prejeli. Niti ni bilo pomembno, kaj sem jim poslal. Takoj sem dobil vračilo denarja. :)

jb_j je izjavil:

perci je izjavil:

Velja, ampak potem se boš moral, če bo šlo kaj narobe, ukvarjati z VISA supportom, kar je bolj zakomplicirano, kot prositi za pomoč PayPal.

goba je izjavil:

jb_j je izjavil:

perci je izjavil:

Velja, ampak potem se boš moral, če bo šlo kaj narobe, ukvarjati z VISA supportom, kar je bolj zakomplicirano, kot prositi za pomoč PayPal.

Chargeback naredis v parih minutah ob pravem pojasnilu oz. zadostnem dokazilu. GB ali katerikoli drugi trgovec tega ne more prepreciti. Naceloma VISA support niti ni potreben, ampak to zate naredi osebni bancnik/ca.

Okapi ::

LOL ker imamo vsi tu "osebne bančnike", ne?

Badwolff ::

Okapi je izjavil:

LOL ker imamo vsi tu "osebne bančnike", ne?

načeloma ga ima vsak, a ne? vsaj js pri unicredit
ne sicer, da bi ga kaj koristil...

Ne.

aiko ::

Osebno mi je Gearbest ena velika jajca.

Naročim in plačam robotski sesalec, kateri je na "zalogi" in je bil v "Flash sale".
Po enem tednu dobim sporočilo, da ga ne morejo poslat, ker jih ni na zalogi.
Nato je sledil en mesec+ dopisovanja, do so mi vrnili denar.

In sedaj jaz budala spet naročim pri njih. Danes, 20 dni kasneje pa...

Dear xxx,
Thank you for your recent order with GearBest.com.
We are sorry to let you know that we cannot ship the below item at this time.
238495003*1,DIGIFLAVOR Siren 2 MTL GTA 24MM Edition, ship between: Sep 27 - Sep 30
In order to resolve this issue we would like to offer you the following options:
Option 1. Wait for the item to become available.
Wait for 5 to 8 days for the item to come back in stock.
Once it is available we will ship it to you as soon as possible.
Option 2. Exchange for product of an equivalent value.
In this case, please kindly give us the product link (URL) you would like to order instead. Please indicate the size/color too if applicable.
Kindly let us know at your earliest convenience.
Thank you for your understanding and cooperation.
Best regards,
Elena
GearBest Customer Service

In moj reply..

Hello,
I don't like any of above options. Since you cannot ship item which is displayed as "In stock",
Please refund me on my Mastercard. I will buy it elsewhere.
Thank you and best regards,

Aliexpress all the way. Tam lahko stvar dejansko kupiš (in prejmeš)

Jaz bi rekel, da je nasplosno nakupovanje pri Kitajcih pirh. Dokler je vse OK, je OK, ko pa nekaj ne gre OK, pa...

BladE_ ::

Meni pa za dobro jutro mail... Shipped out: Your GearBest Order for Xiaomi Amazfit Stratos /... is on the way... Po dobrih 10 dneh, ni tako grozno kot je sprva kazalo :)
Akcija - Reakcija

To je vsekakor dobra novica iz Kitajske. :)

avtek ::

Kakšna koda za Roidmi (ali podoben) magnetni nosilec za telefon v avtu?
Niti ni tako pomembna koda, ampak dokaj hitra dostava...
Hvala!

@dulci:
preveril, kakšne kode trenutno ni, so pa na žalost vsi tile nosilci samo v China/HK skladišču ...

Današnje kode:

Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPMI864 iz 353€ na 344€
Xiaomi Mi 8 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPMI8128 iz 379€ na 362€
Xiaomi Redmi S2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMPS2C iz 120€ na 112€
Xiaomi Mijia Smart pametna ura s kodo: PXCCRI83EJ iz 66€ na 61€
Xiaomi Gaming i7-8750H/GTX1060/16GB 15.6" prenosnik s kodo: GB-TAXMGaming01 iz 1.206€ na 1.166€
Chuwi Gbox N4100 4/64GB Win10 Mini PC s kodo: GB&CNGBOX iz 171€ na 155€
Teclast M20 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAM204G iz 146€ na 137€
Alfawise T0 električni skiro s kodo: GBT0Scooter iz 374€ na 258€
Alfawise Win660 robotski čistilec oken s kodo: GBSKU2163a iz 156€ na 146€ (EU skladišče)
Imalent MS12 53.000lum LED ročna svetilka s kodo: GBLEDMS12 iz 523€ na 379€
Rofis MR30 1.600lum ročna LED svetilka s kodo: GBLEDMR30 iz 37€ na 34€
iLife V8S robotski sesalnik + Seago E2 elektrišča ščetka s kodo: 72H-APV8S iz 267€ na 235€
Aao YG600 MultiScreen video projektor s kodo: IT-CN23AAO iz 134€ na 125€
H3 LCD 2400lum video projektor s kodo: IT-CN22BRN iz 108€ na 99€
Rapoo V730 mehanska tipkovnica s kodo: GB-CNV730LKB iz 54€ na 51€
Microwear X2 Smartwatch pametna ura s kodo: PXCCRI83EJ iz 25€ na 23€
Lenovo SS2 4TB HDD Cloud Storage s kodo: IT-CN22LEN iz 232€ na 224€
Triangular Electric Eggbeater električni stepalnik s kodo: GB-HGEEGG4 iz 5.7€ na 4€
Wotofo Recurve Squonk Semi Mech Mod s kodo: WotofoRS iz 43€ na 32€ (EU skladišče)
AceVape Tech MK RTA s kodo: ACERTA iz 29€ na 23€
Smoant CAMPBEL Kit s kodo: SCKIT iz 67€ na 58€
KAKA Waterproof nahrbtnik za prenosnik s kodo: KAKA2594 iz 26€ na 22€
SweetTourist Stylish USB nahrbtnik s kodo: SWEETTOURIST 2797 iz 28€ na 24€
Shinehalo Realistic Reborn Baby Doll igrača s kodo: GB$TH49SRR iz 51€ na 43€
Household Glue Sealing Repair 180ml lepilo + gobica s kodo: GB-HGwp18 iz 8.8€ na 6.3€
CY USB 2 to Micro SD Memory Card Reader s kodo: GB-CNCYMC2.0 iz 2.2€ na 1.9€
Curren Sport Business črna moška ročna ura s kodo: CURREN8052 iz 15€ na 10€
Turn-down Collar Long Woollen Wind Coat moški plašč s kodo: IT$APXIN081004 iz 23€ na 22€
MJX B3 Bugs 3 RC Drone s kodo: GB-THMJXB3 iz 70€ na 68€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...
««
72 / 181
»»