Forum » Kaj kupiti » Paypal
Paypal
xda develope ::
Zdravo!
Zanima me ali bi mi kdo poslal na paypal 43€ in je iz centra. Ter koliko "provizije" želite za to.
Lp
Zanima me ali bi mi kdo poslal na paypal 43€ in je iz centra. Ter koliko "provizije" želite za to.
Lp
Tudi bitcoina nimam. Kaj res ni nikogar da bi se dobila pa mu dam 43e ta pa mi jih pošlje na PayPal.
OvCa77 ::
Kaj je sploh poanta imeti paypal, če ga ne moreš sam polniti.
Ker ga uporabljaš v kombinaciji s kreditno kartico.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Dimnik ::
mmcmmc ::
Vem kako gre paypal. Moraš pa imet neko povezavo na banko/kreditno kartico, če ne si prisiljen da tako naokoli iščeš ljudi, da ti paypal polnijo. In če ti potem drugi morajo polnit, kot rečeno, kaj je potem point.
Dimnik ::
Kaj je point......mogoče ima možnost plačila samo z paypal
Če imaš paypal, potem že veš zakaj in kako ga uporabljati....nevem zakaj potem sprašuješ take stvari
Če imaš paypal, potem že veš zakaj in kako ga uporabljati....nevem zakaj potem sprašuješ take stvari
Mogoče kdo ve ali smartpaycard deluje v kombinaciji z paypalom? Naj bi delovalo a nočem ze brezveze zagoniti denarja da ga potem ne morem dobiti na paypal.
Lp
Spet nobeden neve?
Lp
Spet nobeden neve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xda develope ()
dadae ::
xda develope je izjavil:
Še nobeden ni uporabljal smartpaycarda da si je dal denar na PP?
nej bi slo. en mi je ze placu s smartpaya
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 773889 (829) | Legon |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15403 (9533) | dales |
» | E-bay plačilo pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 7302 (6299) | PrihajaNodi |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18269 (9473) | amacar |
» | PayPal nagrajuje nove idejeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3648 (3064) | shal |