Forum » Zvok in slika » adapter cd -> kaseta
adapter cd -> kaseta
Zzzzzzz ::
Danes sem mal sprobaval prijateljev cd player z adapterjem na kaseto v avtoradiu.
In glej ga zlomka, mi ne dela. Oz. dela nekaj sekund do par minut in potem mi vrže kaseto ven. Zakaj? Kaj je kaj narobe z mojim avtoradijem al je tu posredi višja sila? Avtoradio je Sony XR-5890R.
In glej ga zlomka, mi ne dela. Oz. dela nekaj sekund do par minut in potem mi vrže kaseto ven. Zakaj? Kaj je kaj narobe z mojim avtoradijem al je tu posredi višja sila? Avtoradio je Sony XR-5890R.
marko321 ::
Finta je v tem da imas predober avtoradio in ko das not kaseto se vklopijo senzori za zaznavo traka ker pa traka ni pa misli da nima nic not in vrze kaseto ven!!!
Jebat ga na vse avtoradije to ne gre!
Sicer pa lahko priklopis cd player tudi na cinče na avtoradio!
Jebat ga na vse avtoradije to ne gre!
Sicer pa lahko priklopis cd player tudi na cinče na avtoradio!
A se da ta senzor kako prelisičt? Npr. Nalimat kak košček traka kjer ga ni?
Tku, btw: Mislm, da moj avtoradio nema činčev... Ampak, lhk da ima kej druzga, bom pogledal kej po navodilih...
Tku, btw: Mislm, da moj avtoradio nema činčev... Ampak, lhk da ima kej druzga, bom pogledal kej po navodilih...
HyperKiller ::
lohka tudi da se koleščki pretrdo obračajo in radjo kaseto izbaci ker misli da je konec traka.
jz sm iz moje kasete vn pobral to da ne ropota.
te koleščki se sukajo samo v eno smer; zato da če jo daš narobe not jo vrže vn.
ker mora bit prov obrnena de dela (to je za obične kasetofone.
u avto itaq nimaš kej ker zaradi kabla ne gre.
jz sm iz moje kasete vn pobral to da ne ropota.
te koleščki se sukajo samo v eno smer; zato da če jo daš narobe not jo vrže vn.
ker mora bit prov obrnena de dela (to je za obične kasetofone.
u avto itaq nimaš kej ker zaradi kabla ne gre.
Ta zadnjga posta ne razumem glih kej preveč...
Kaj zaradi činčev?
BTW: radio činčev zadaj nima.
Kaj zaradi činčev?
BTW: radio činčev zadaj nima.
Lith ::
mam jest tud sony-jev radio kasetar, pa zadaj dva para cinč konektorjev in pri enem paru celo piše nekaj BUS IN, pa sem vklopu izhod iz enga portable CD playerja not, pa ne šljivi nič (ker seveda preklapljam izvor preko tiste ene same tipke source, pa špila radio al pa kaseta), tko da mislim da so uni cinči na Sony-jevih avtoradijih bolj za ojačevalce predizhodi ko pa da so vhodi
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Marabela ::
Kje prodajajo ugodne in kvalitetne pretvornike - kasete (kasetar v radiu+mp3player discman)? Gledal sem na netu bigbang in mi cudno ni najdu. Kje bi to dobu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater USB telefonOddelek: Kaj kupiti | 2091 (1755) | Lincolin |
» | Kvaliteta zvoka pri kaseti -adapterju za cd playerOddelek: Zvok in slika | 3384 (3062) | ynos |
» | Ker procesor ?Oddelek: Kaj kupiti | 1018 (929) | jest10 |
» | Nov računalnik-katerga in kajOddelek: Kaj kupiti | 1697 (1598) | IceAge |
» | Atraktivna zadeva...Oddelek: Loža | 2151 (1409) | atlet |