Forum » Loža » 3D kovinski model - darilo
3D kovinski model - darilo
RatedR ::
Pozdravljeni,
svojemu kolegu bi za rojstni dan dal izdelat 3D model iz kovine, kot nek mini kip. Zdej sam nimam znanja programov 3Ds max, C4D ipd. zato me zanima, če kdo pozna firmo, ki bi mi izdelala približen model in ga sprintala oz. spravila v oprijemljivo obliko (zelo zaželjena je kovina). Sam sem iskal po Googlu pa ne najdem kaj konkternega.
Lp
svojemu kolegu bi za rojstni dan dal izdelat 3D model iz kovine, kot nek mini kip. Zdej sam nimam znanja programov 3Ds max, C4D ipd. zato me zanima, če kdo pozna firmo, ki bi mi izdelala približen model in ga sprintala oz. spravila v oprijemljivo obliko (zelo zaželjena je kovina). Sam sem iskal po Googlu pa ne najdem kaj konkternega.
Lp
dope1337 ::
Tukaj reklamirajo "Izdelava kovinskih izdelkov po naročilu" - ALMAT d.o.o. (glasbo imajo ob obisku spletne strani - daj si zvocnike potiho xD)
Za vec zadekov TUKAJ
Za vec zadekov TUKAJ
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D presekOddelek: Programska oprema | 775 (551) | Unknown_001 |
» | Natisnite si svoje ohišje za nokio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 17492 (14718) | antonija |
» | Danamics bankrotiralOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4100 (3300) | tiborrr |
» | iPhone 3GS TitaniumOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7674 (5571) | T.A.D.E.J |
» | mini senzor kovin?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1548 (1222) | Poldy |