Forum » Programska oprema » Firebird in Thunderbird
Firebird in Thunderbird
flipflop ::
Imam oba,pa moram rečt,da mi je bila Mozilla 1.4 bolj všeč,je bilo bolj praktično. Pop-up blocker dela dobro,pa vse je kewl,razen pri tabih je sranje,ker prej sem lahko v Mozilla Mail z desno kliknil na link v mailu in nato open in new tab,sedaj pa tega ni. Pa pri 1.4 sem lahko imel ves čas odprto polje za tabe,zdaj ga ni in ga vidim samo ko pritisnem CRTL+T.
largie ::
instaliraj si tabbrowser extensions, mali miljon nastavitev za tabbed browsing. drugače pa se da v firebirdu še marsikaj nastavit, samo ne prek options, ampak preko about:config
Loki ::
tale tabbrowsing extensions je meni delal hude probleme na mozilla 1.4.
so bile napake v izrisu tabov (TABOV, ne vsebine oken), in mozilla je nonstop porabljala 100% cpu.
bolj priporocam multizillo.
so bile napake v izrisu tabov (TABOV, ne vsebine oken), in mozilla je nonstop porabljala 100% cpu.
bolj priporocam multizillo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 1.1 preklican (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7121 (5517) | MrStein |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11326 (11326) | MrStein |
» | Mozilla Foundation upihnila prvo svečkoOddelek: Novice / Brskalniki | 2838 (2838) | Kami |
» | Odslej samo še Mozilla -- Netscape naj počiva v miru!Oddelek: Novice / Brskalniki | 3379 (3379) | mathjazz |
» | Pozabljivost Netscape-aOddelek: Programska oprema | 1292 (1192) | root987 |