Forum » Loža » Skodelice za kavo
Skodelice za kavo
blues1 ::
korenje3 ::
gostinci pač ne kupujejo na mimovrste in je roba drugačna kot tista za navadne potrošnike.
So pa tukaj najcenejši: https://www.der-feine-tisch.de/
Verjetno pa iščeš enega izmed teh... ene najbolj priznanih znamk.
Königlich Tettau Porzellan
Rosenthal Porzellan
Seltmann Weiden Porzellan
Thomas Porzellan
Villeroy & Boch Porzellan
vivo - Villeroy & Boch Group Porzellan
Hutschenreuther Porzellan
Arzberg Porzellan
So pa tukaj najcenejši: https://www.der-feine-tisch.de/
Verjetno pa iščeš enega izmed teh... ene najbolj priznanih znamk.
Königlich Tettau Porzellan
Rosenthal Porzellan
Seltmann Weiden Porzellan
Thomas Porzellan
Villeroy & Boch Porzellan
vivo - Villeroy & Boch Group Porzellan
Hutschenreuther Porzellan
Arzberg Porzellan
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Samael ::
gostinci pač ne kupujejo na mimovrste
Tako je.
Pred leti je bila med našimi gostinci precej razširjena nabava v "fiduči" (http://www.fiducia.si) in nekaj sorodnih specializiranih "skladiščnih" trgovin, ki pa se jim imena žal ne spomnim več. Vseeno za poskusiti na linku zgoraj.
Jaz imam sicer tole: https://www.der-feine-tisch.de/Rosentha...
pa glede na to da si limal slike od skodelc z debelim ročajem, predvidevam da se ti je ročaj odlomil in da si vsepovsod polil in zdej iščeš neki naj naj.
karkoli že pri tem porcelanu se to ne bo nikoli zgodilo. predvsem zaradi žilavosti materiala, ker vsebuje 50% kosti.
pa glede na to da si limal slike od skodelc z debelim ročajem, predvidevam da se ti je ročaj odlomil in da si vsepovsod polil in zdej iščeš neki naj naj.
karkoli že pri tem porcelanu se to ne bo nikoli zgodilo. predvsem zaradi žilavosti materiala, ker vsebuje 50% kosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
borisk ::
http://www.alpeks.si/kategorija/gostins...
res pa je, da ne prodajajo fizičnam osebam, vsaj nekaj let nazaj niso. v celju imajo rastavni prostor, kjer lahko vidiš artikle.
res pa je, da ne prodajajo fizičnam osebam, vsaj nekaj let nazaj niso. v celju imajo rastavni prostor, kjer lahko vidiš artikle.
harvey ::
http://www.alpeks.si/kategorija/gostins...
Imaš pa npr. Fiducio ali ostale ponudnike gostinske opreme, ki brez težav prodajajo vsem.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Jst ::
Sorodno vprašanje, da ne odpiram nove teme.
Na kickstarterju pred leti smo zasledil skodelico, ki je delovala kot termo flaša, samo da je bila podobna navadni ~3.3 dcl kuhinjski skodelici. (Ni izstopala med drugim kuhinjskim priborom.) Takrat smo kolegi plačali, dobili 5 komadov, in si jih razdelili. Moja je dobro delala, vroče, čaj, kava, ali mrzlo kot recimo sok, je ostal vroč/mrzel dolgo časa. Lani proti koncu leta je pa nehala "delovati" ko mi je padla na tla. Najbrž je notri izolacija med stenami "propadla" in če sedaj notri nalijem nekaj vročega ali mrzlega "ne dela".
Je kdo kje zasledil kaj takšnega? Sicer lahko najdem "termo", vendar so "geeky" in izstopajo od ostalega pribora.
Na kickstarterju pred leti smo zasledil skodelico, ki je delovala kot termo flaša, samo da je bila podobna navadni ~3.3 dcl kuhinjski skodelici. (Ni izstopala med drugim kuhinjskim priborom.) Takrat smo kolegi plačali, dobili 5 komadov, in si jih razdelili. Moja je dobro delala, vroče, čaj, kava, ali mrzlo kot recimo sok, je ostal vroč/mrzel dolgo časa. Lani proti koncu leta je pa nehala "delovati" ko mi je padla na tla. Najbrž je notri izolacija med stenami "propadla" in če sedaj notri nalijem nekaj vročega ali mrzlega "ne dela".
Je kdo kje zasledil kaj takšnega? Sicer lahko najdem "termo", vendar so "geeky" in izstopajo od ostalega pribora.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
TheBlueOne ::
Te zadeve znajo biti brutalno drage. Jaz sem vecino nabavail iz druge roke na stranem podobnih bolhi. Slej kot prej se najde kaksen gostinec, ki kaj prodaja ali pa nekdo, ki je zaprl gostilno. V tem primeru dobis za drobiz.
Jaz sem vecino opreme za kavo kupil iz druge roke, vse kakor novo ali celo nerabljeno, vse visokega razreda, vse vsaj 70% ceneje.
Jaz sem vecino opreme za kavo kupil iz druge roke, vse kakor novo ali celo nerabljeno, vse visokega razreda, vse vsaj 70% ceneje.
Jst ::
Saj so tudi navadne lepe skodelice drage, če ne kupuješ ravno v Hoferju ali Lidlu. (Čeprav znajo tu-pa-tam imeti tudi oni vsake toliko kaj znosnega.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Načeloma so te premium zadeve vsaj 10x dražje kot v raznih lidlih, hoferjih ali rutarju...
PacificBlue ::
Nekaj podobnega sem nasel v Tusu Cash&Carry, samo to ze vec kot leto dni nazaj. Poglej, mogoce se se najde kaj..
I’m out.
:3
:3
TheBlueOne ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | plehnata ponev brez vseh prevlekOddelek: Znanost in tehnologija | 5826 (4146) | kingsix |
» | WC školjka - rimless - kako se obnesejo?Oddelek: Loža | 5264 (4277) | Invictus |
» | Kater Monitor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2816 (2621) | djabi |
» | Težave po menjavi procesorja - laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 3174 (2953) | amigo_no1 |
» | Veleposlanikov shopping spreeOddelek: Loža | 4033 (3227) | Okapi |