Forum » Pomoč in nasveti » Sinhronizacija aplikacij iz računalnika (windows 10) v android (samsung galaxy s7
Sinhronizacija aplikacij iz računalnika (windows 10) v android (samsung galaxy s7
Libra ::
Iz microsoft store sem v računalnik namestila aplikacijo money manager in prav tako v telefon.
ker je uporaba te aplikacije možna tako v računalniku, kot tudi telefonu, sem bila prepričana, da se sinhronizira in da lahko podatke vanjo vnašam ali v računalniku, ali pa v telefonu.
se ne sinhronizira. predvidevam, da je to možno početi preko google drive, pa ne znam.
mi prosim lahko kdo pomaga.
ker je uporaba te aplikacije možna tako v računalniku, kot tudi telefonu, sem bila prepričana, da se sinhronizira in da lahko podatke vanjo vnašam ali v računalniku, ali pa v telefonu.
se ne sinhronizira. predvidevam, da je to možno početi preko google drive, pa ne znam.
mi prosim lahko kdo pomaga.
- polepsal: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS Žeton NKBM in "Varno" gesloOddelek: Loža | 7785 (5892) | SeMiNeSanja |
» | Stiki Nokia LumiaOddelek: Mobilne tehnologije | 2072 (1907) | M7e7 |
» | Slovenska Policija dobi tablice namesto papirjaOddelek: Mobilne tehnologije | 6988 (5231) | francek1 |
» | Singhronizacija GSM, Outlook in ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 4328 (4202) | SLO_Matej |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21414 (13925) | Mrakw |