Forum » Programska oprema » VLC in DTS (codec)
VLC in DTS (codec)
forplan ::
Imam en film v formatu .mkv in pa kodiran zvok s kodekom DTS (tako pravi vlc)
Sedaj pa imam problem da mi pri predvajanju ne predvaja zvoka zraven.
Zanima me, če mi ve kdo povedat kaj bi moral nastaviti da bi bil zvok v redu. Sem že nekaj poizkušal pa sem dobil ven samo nekakšen šum. Kolikor vem ima VLC svoje kodeke, tako da nima smisla potegnit tiste dol.
hvala
lp
Sedaj pa imam problem da mi pri predvajanju ne predvaja zvoka zraven.
Zanima me, če mi ve kdo povedat kaj bi moral nastaviti da bi bil zvok v redu. Sem že nekaj poizkušal pa sem dobil ven samo nekakšen šum. Kolikor vem ima VLC svoje kodeke, tako da nima smisla potegnit tiste dol.
hvala
lp
da se strinjam
forplan ::
VLC je update...
Film dela ker sem probal s BSPlayer. Sicer gre za clip, zato ga potrebujem v vlc za v playlisto, ker veliko s playliste ne dela v BsPlayerju ne morem prestavljat...
Film dela ker sem probal s BSPlayer. Sicer gre za clip, zato ga potrebujem v vlc za v playlisto, ker veliko s playliste ne dela v BsPlayerju ne morem prestavljat...
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BS PlayerOddelek: Programska oprema | 6342 (925) | Han |
» | BS PlayerOddelek: Zvok in slika | 3768 (3275) | elomat |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40589 (30889) | Icematxyz |
» | BSplayer ga lomi... črn zaslon...ni slike, le zvok in podnapisiOddelek: Programska oprema | 3134 (2976) | tom80 |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7301 (5550) | r5r |