Forum » Pomoč in nasveti » Imam pa problem,kako ibnoviti izbrisano datoteko
Imam pa problem,kako ibnoviti izbrisano datoteko
alese ::
Zgleda da sem nekaj narobe izbrisal, ker nisem imel več placa na trdem disku, dal v koš in potem še koš izbrisal, a se da to obnovit.lp
MIHAc27 ::
Active @ file recovery meni dobro služi, drugače je pa prgramov kar veliko. Eni dobri drugi slabši.
c3p0 ::
PhotoRec je precej dober, je že rešil datoteke kjer ostali programi niso nič pametnega našli. https://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
Glavno pa je, da takoj ko ugotoviš napako, izklopiš disk, da ti kaj druga ne prepiše datoteke.
Glavno pa je, da takoj ko ugotoviš napako, izklopiš disk, da ti kaj druga ne prepiše datoteke.
alese ::
Sem si naložil ease in active file recovery pa za restore hočeš da kupiš pa neko registracijo a je ta regostracija free
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (2009) | solatko |
» | Trajno brisanje datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (875) | technolog |
» | mi lahko kdo reši podatke iz txtOddelek: Pomoč in nasveti | 2900 (2254) | sajmon |
» | Kako pridi do diska, NUJNO!! (WD My Book Home)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1697) | poweroff |
» | Pomagajte! Izbris podatkov!Oddelek: Programska oprema | 1451 (1286) | darkolord |