Forum » Pomoč in nasveti » Nadgradnja prenosnika
Nadgradnja prenosnika
rs1975 ::
Imam en prenosnik Toshiba Sattelite L350, procesot Intel Pentium T3200, 2.00 GHz in 3GB RAM-a.
Win10 delajo obupno počasi. Zanima me ali bi več RAM-a kaj poboljšalo situacijo ali je prenosnik enostavno prestar in odslužil svoje?
Win10 delajo obupno počasi. Zanima me ali bi več RAM-a kaj poboljšalo situacijo ali je prenosnik enostavno prestar in odslužil svoje?
solatko ::
Na Bolhi nabavi T7xxx, 2GB RAM namesto 1GB (omejitev imaš 4GB) in SSD, ga daj na mesto sedanjega HDD, tega pa daj v caddy namesto DVD.
S tem boš dobil solidno mašino, ne bo pa kakšnih presežkov.
Če je lepo ohranjena, sa ti splača, drugače pa ne.
S tem boš dobil solidno mašino, ne bo pa kakšnih presežkov.
Če je lepo ohranjena, sa ti splača, drugače pa ne.
Delo krepa človeka
MIHAc27 ::
Jaz bi samo SSD nabavil. Karkoli drugega je škoda denarja (če kje stakneš zelo poceni ram, ajde zamenjaj 1Gb v 2Gb palčko da boš prišel na 4Gb)
solatko ::
Procesor T7xxx, dobiš za 10€, tudi kar lepo pospeši zadevo, sem sam zamenjal na L300 in zadeva še danes z w10 deluje odlično, prvi je bil pa seveda SSD.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UltrabookOddelek: Kaj kupiti | 2661 (2088) | fortycc |
» | Se mi splača kupiti grafično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3283 (2493) | hojnikb |
⊘ | Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 49651 (36344) | dzinks63 |
» | Nadgraditev računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2217 (1397) | TOP |
» | Nokia bo izdala lasten netbookOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 5572 (3171) | noraguta |