Forum » Pomoč in nasveti » Alergija na Macbook ohišje/tipke (no joke)
Alergija na Macbook ohišje/tipke (no joke)
zanko123 ::
Živjo,
verjamem da se sliši smešno vendar od kar vsakodnevno uporabljam Macbook pro (2015), sem na rokah (blazinicah) opazil iritacijo kože.
Sem bil pri osebni zdravnici, pred 1 tednom, katera to povezuje z močno alergijo na pršice/prah,... Vendar sem danes ponoči razmišljal zakaj imam to na vseh prstih le na mazincih ne. Potem sem prišel do zaključka da se mac-a dotikam v večini le z obolelimi predeli blazinic.
Ali je imel/ ima kdo podobne težave?
Hvala za pomoč.
verjamem da se sliši smešno vendar od kar vsakodnevno uporabljam Macbook pro (2015), sem na rokah (blazinicah) opazil iritacijo kože.
Sem bil pri osebni zdravnici, pred 1 tednom, katera to povezuje z močno alergijo na pršice/prah,... Vendar sem danes ponoči razmišljal zakaj imam to na vseh prstih le na mazincih ne. Potem sem prišel do zaključka da se mac-a dotikam v večini le z obolelimi predeli blazinic.
Ali je imel/ ima kdo podobne težave?
Hvala za pomoč.
ZapTeam - Izdelovanje spletnih strani, oblikovanje www.zap-team.com
dottor ::
Čisto možno je da dobiš alergeno reakcijo ob dotiku na kovino/plastiko oz. na eno os sestavnih snovi ki so v tipkah. Nekaj podobnega kot tisti ki so alergični na zlato in srebro ki dobijo reakcijo čim dajo prstan na prst.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
m0LN4r ::
To imas kitajski ponaredek Maca, kjer so strupeni materiali v premazu teh plasticnih tipk, da zgledajo kot orginal.
/s
/s
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
zanko123 ::
Hvala za vse odgovore, bom stestiral navadno tipkovnico in pa kasneje cover za tipkovnico. Poročam :)
ZapTeam - Izdelovanje spletnih strani, oblikovanje www.zap-team.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech UltraX tipkovnica - čiščenjeOddelek: Strojna oprema | 3214 (1498) | GrimReaper |
» | Microsoft predstavil prilagodljivo LCD-tipkovnicoOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 11613 (9519) | strictom |
» | Nakup tipkovnice ?Oddelek: Kaj kupiti | 2321 (1638) | Turtle |
» | Kvalitetna črna tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2484 (1803) | bastadu |
» | Dodatne multimedijske tipke na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1146) | Sycroft |