Forum » Loža » Aquami ultra - vodni kamen
Aquami ultra - vodni kamen
šernk ::
Torej doma imam počasi že polno glavo vodnega kamna, pred dobrim letom dni mi je nekdo začel govorit o nekih magnetih, ki jih daš okoli vodovodne cevi pa sem rekel bla bla, ker je pač to zadevo prodajal.
Mal raziskujem pa sem prišel do slednje zadeve: http://www.pozanimaj.se/podjetja/ultraz...
torej razen par hvaljenja po par forumih in pa seveda njihovega oglaševanja nikjer nič pametnega ne piše o tej zadevi. je sploh kaj na tej zadevi ali ne?
Mal raziskujem pa sem prišel do slednje zadeve: http://www.pozanimaj.se/podjetja/ultraz...
torej razen par hvaljenja po par forumih in pa seveda njihovega oglaševanja nikjer nič pametnega ne piše o tej zadevi. je sploh kaj na tej zadevi ali ne?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Unknown_001 ::
Prffff visokoleteči izrazi in kup nesmislov na kupu ko prideš do principa delovanja. Pa kakšna dinamična energija koji kurac.
Slama
Pusti in pojdi dalje. Magnet ima mogoče z vodnim kamnom toliko kot burek s pomarančo.
Proti vodnemu kamnu CaCO3 pomagajo mehčala in kisline. Magnet ne bo ničesar rešil. Tudi s kavitacijo ne ki btw. Ni nič drugega kot vrenje zaradi nizkega tlaka. Vodni kamen je raztopljen in nato ostane kot sediment. Ne moreš ga "razbijat" če je že raztopljen v vodi, masa pa tudi ne bo čudežno izginila iz vode.
Slama
Pusti in pojdi dalje. Magnet ima mogoče z vodnim kamnom toliko kot burek s pomarančo.
Proti vodnemu kamnu CaCO3 pomagajo mehčala in kisline. Magnet ne bo ničesar rešil. Tudi s kavitacijo ne ki btw. Ni nič drugega kot vrenje zaradi nizkega tlaka. Vodni kamen je raztopljen in nato ostane kot sediment. Ne moreš ga "razbijat" če je že raztopljen v vodi, masa pa tudi ne bo čudežno izginila iz vode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehčalec vodeOddelek: Loža | 3431 (3062) | FoxKnox |
» | Mehčalec vode (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11650 (10419) | gruntfürmich |
» | Razkamenjevanje vode!?Oddelek: Loža | 11500 (9669) | Pyr0Beast |
» | Reklama za calgonit-KRETENI!Oddelek: Loža | 2896 (2436) | mihec87 |
» | Vodno hlajenje z vodo 'iz pipe'Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3054 (2239) | lakotnyk |