Forum » Loža » Revolut
Revolut
Temo vidijo: vsi

energetik ::
OutOfTheBox je izjavil:
A neobanke brez razloga zapirajo račune? Drugače ne kupujem od nekih čudnih nikoli slišanih sellerjev. Večino stuffa kupim iz Amazona, cdjapan, eBaya, buyee.jp.
Brez razloga ne, je pa velika verjetnost da boš naredil nekaj kar ne veš da delaš narobe (v sklopu podprte funkcionalnosti) in se boš zbudil z zaprtim računom. Naredi test - kupi crypto preko p2p binance in si pošlji na Revolut. Poročaj če ti bodo brez odvetnika dali tistih 5 jurjev ki si jih že imel od prej na računu.
DOGE sem nabavil na Bitstamp, poslal na Binance in kake 2 meseca na Revolut. BP.
Je pa mali znesek, za test njihove kripto Visa kartice.
vires in numeris

velikBrokoli ::
Ker slovenske banke pa tega ne počnejo? Prijatelj dvignil jurčka iz krakena na Delavsko hranilnico, čez 1 dan email, da mu bojo račun zaprli, razen če podpiše, da ne bo več tega počel...

velikBrokoli je izjavil:
Ker slovenske banke pa tega ne počnejo? Prijatelj dvignil jurčka iz krakena na Delavsko hranilnico, čez 1 dan email, da mu bojo račun zaprli, razen če podpiše, da ne bo več tega počel...Ja seveda, priloži dokaze.
vires in numeris

Katsuo ::
OutOfTheBox je izjavil:
A neobanke brez razloga zapirajo račune? Drugače ne kupujem od nekih čudnih nikoli slišanih sellerjev. Večino stuffa kupim iz Amazona, cdjapan, eBaya, buyee.jp.
Brez razloga ne, je pa velika verjetnost da boš naredil nekaj kar ne veš da delaš narobe (v sklopu podprte funkcionalnosti) in se boš zbudil z zaprtim računom. Naredi test - kupi crypto preko p2p binance in si pošlji na Revolut. Poročaj če ti bodo brez odvetnika dali tistih 5 jurjev ki si jih že imel od prej na računu.
ne nabijaj, s Krakna in na Kraken že leta BP...Si trol, ki si sproti zmišljuješ da zajebavaš folk..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Katsuo ()

OutOfTheBox ::
OutOfTheBox je izjavil:
Vidiš, eden ki mu potegne.
in eden ki mu ne...
Zgleda da si tud ti med njimi.

OutOfTheBox je izjavil:
ne nabijaj, s Krakna in na Kraken že leta BP...Si trol, ki si sproti zmišljuješ da zajebavaš folk..
Kar ne spremeni dejstva da je možnost za zamrznitev računa in možnost bit več časa brez sredstev neprimerljivo večja (več avtomatizacije, počasnješa preverjanja, KYC lahko faila) kot pri lokalnih bankah.
Tistega par postov nad nami si vprašal kaj je delal da je ostal brez računa ali me boš spet označil za "trola ki si zmišljuje"?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

velikBrokoli je izjavil:
Ker slovenske banke pa tega ne počnejo? Prijatelj dvignil jurčka iz krakena na Delavsko hranilnico, čez 1 dan email, da mu bojo račun zaprli, razen če podpiše, da ne bo več tega počel...Ja seveda, priloži dokaze.
Evo, imam ravno na računalniku vso dokumentacijo od frenda, ker mi vsak PDF in email pošlje. Eni ste res neverjetni, saj ni treba verjeti

MojsterX ::
velikBrokoli je izjavil:
velikBrokoli je izjavil:
Evo, imam ravno na računalniku vso dokumentacijo od frenda, ker mi vsak PDF in email pošlje. Eni ste res neverjetni, saj ni treba verjeti![]()
počrni osebne podatke pa dokaži. do takrat pa BS nabijaš.

Tole bi verjel. Kolegica ki dela na delavski mi je rekla da so uvedli neka nova pravila glede regulacije kriptovalut in jih začasno ne sprejemajo. Je pa velika razlika če ti račun ukinejo takoj oz. zamrznejo vsa sredstva v primerjavi s tem da te pred tem opozorijo.
Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox je izjavil:
Tole bi verjel. Kolegica ki dela na delavski mi je rekla da so uvedli neka nova pravila glede regulacije kriptovalut in jih začasno ne sprejemajo. Je pa velika razlika če ti račun ukinejo takoj oz. zamrznejo vsa sredstva v primerjavi s tem da te pred tem opozorijo.
Joj, ampak dokler ne objaviš tukaj dokaza, ti slotechovci ne bodo verjeli :)

Legon ::
velikBrokoli je izjavil:
Delavska:
https://www.rtvslo.si/tv/info/koda/je-t...
Unicredit:
https://www.zurnal24.si/slovenija/unicr...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

stara mama ::
Dovolj pojasnjeno.
Če imaš en račun, na njega prejemaš redno plačo, se nimaš kaj bat.
Če pa imaš več računov, enega na katerem se kaj dost ne dogaja in naenkrat transakcija 10k iz tujine..... normalno da si mal sumljiv!
Butasto je pričakovat da vas banke ne opazujejo in da ne gledajo ves čas odstopanj.
Itak pa vaši "prijatelji in kolegice" ne bojo točno povedli kaj so počeli, še manj pa koliko denarja je bilo v igri.
Če imaš en račun, na njega prejemaš redno plačo, se nimaš kaj bat.
Če pa imaš več računov, enega na katerem se kaj dost ne dogaja in naenkrat transakcija 10k iz tujine..... normalno da si mal sumljiv!
Butasto je pričakovat da vas banke ne opazujejo in da ne gledajo ves čas odstopanj.
Itak pa vaši "prijatelji in kolegice" ne bojo točno povedli kaj so počeli, še manj pa koliko denarja je bilo v igri.
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()

Pat_MaGroin ::
Meni je DH 2 leti nazaj zaprla racun zaradi neuporabe, ceprav sem placeval mesecno narocnino in mel gor par 10k.

bastadu ::
Pat_MaGroin je izjavil:
Meni je DH 2 leti nazaj zaprla racun zaradi neuporabe, ceprav sem placeval mesecno narocnino in mel gor par 10k.
Verjetno zaradi tega, ker so bile takrat obresti negativne in jih je dejansko stalo, če hranijo tvoj denar ...

mtosev ::
Evo prek revoluta nakazal the guardianu 4.16€ in je transakcija šla skozi. So UK based. Za USA še nisem probal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

stara mama ::
Verjetno zaradi tega, ker so bile takrat obresti negativne in jih je dejansko stalo, če hranijo tvoj denar ...
Sem hotel rečt točno to, ampak sem se zadržal.
Ni etično, ampak se grejo biznis.
Ekologija™ in Trajnost™

stara mama je izjavil:
V takem primeru se bi tudi jaz šel biznis in lastnoročno sam zaprl TRR pri taki banki in šel tja, kjer normalno komunicirajo in spravljajo skozi moje transakcije, kakor želim.Verjetno zaradi tega, ker so bile takrat obresti negativne in jih je dejansko stalo, če hranijo tvoj denar ...
vires in numeris

Pat_MaGroin je izjavil:
1. Ali ne praviš celotne zgodbe oz. si preprosto zmišljuješ
2. Ali nimaš pojma zakaj je bil račun dejansko zaprt
V pogojih DH ni nikjer definirana "neuporaba". Dodatno, bi te o tem pisno obvestili.
Biznis je to da razpolagajo z njegovim kešom in ga posojajo naprej po večjih obrestih.
Skratka, tole je zgodbica za lahko noč.
Zgodovina sprememb…

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

Legon ::
OutOfTheBox je izjavil:
Pat_MaGroin je izjavil:
V pogojih DH ni nikjer definirana "neuporaba". Dodatno, bi te o tem pisno obvestili.
Biznis je to da razpolagajo z njegovim kešom in ga posojajo naprej po večjih obrestih.
https://www.rtvslo.si/tv/info/koda/je-t...
Niso vsi polpismeni pravljicarji kot ti.

Pat_MaGroin ::
OutOfTheBox je izjavil:
Pat_MaGroin je izjavil:
Dava vsak 5k v escrow in vidiva, kje je resnica? Ponujam ti možnost hitrega zaslužka 5 jurjev, ce sem si izmislil :).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pat_MaGroin ()

Ganon ::
https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...
Skratka, nič posebnega ni bilo. Vseeno dovolj, da so se forumski koleriki vžgali in se je planet skoraj prelomil na pol.
Pri Revolutu so za medij potrdili, "da je bila situacija rešena in da bo spletna stran kmalu posodobljena."
Skratka, nič posebnega ni bilo. Vseeno dovolj, da so se forumski koleriki vžgali in se je planet skoraj prelomil na pol.

MrStein ::
velikBrokoli je izjavil:
OutOfTheBox je izjavil:
Joj, ampak dokler ne objaviš tukaj dokaza, ti slotechovci ne bodo verjeli :)
Bodo pa takoj verjeli, če zatrdiš, da nova Milka čokolada vsebuje 5G čipe.

Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!