Forum » Loža » Revolut
Revolut
Temo vidijo: vsi

blackbfm ::
dodaš viso, stroški so 1%, min 0.25 max 10 usd/eur
če nočeš konverzije moraš valuto kartice pred prenosom sredstev zamenjat na USD
če nočeš konverzije moraš valuto kartice pred prenosom sredstev zamenjat na USD

miko22 ::
KOliko je že dnevni limit plačevanja s kartico? Se mi zdi da je stanje na računu samo nisem prepričan. v appu ne najdem nikjer.

kokica2000 ::
Kartica ima lahko nastavljeno omejitev porabe (spending limit). Če tega nimaš nastavljenega, je omejitev stanje na računu.

miko22 ::
kokica2000 je izjavil:
Kartica ima lahko nastavljeno omejitev porabe (spending limit). Če tega nimaš nastavljenega, je omejitev stanje na računu.
Hvala za info!

kekeck ::
Ponavadi enkrat avgusta država pogleda premoženje za izračun pravic iz javnih sredstev (otroški dodatek, znižano plačilo vrtca, državna štipendija). Ali pogledajo tudi stanje na Revolut (edini moj račun, tudi za plačo).

matobeli ::
csd ti pošlje dopis da jmrabiš dokazovat stanje na računih v tujini za točno določen dan.

energetik ::
Ponavadi enkrat avgusta država pogleda premoženje za izračun pravic iz javnih sredstev (otroški dodatek, znižano plačilo vrtca, državna štipendija). Ali pogledajo tudi stanje na Revolut (edini moj račun, tudi za plačo).Meni tega stanja ne vštevajo v izračun. Itak pa ni nič gor, samo za sprotno porabo.
vires in numeris

delavec44 ::

133780 ::
Za vse socialce, Premium je zdaj do oktobra dva meseca brezplačno, ne pozabite odjaviti pravočasno, če nimate več motiva za pločevino.

acookook ::
Na premiumu imaš samo Wolt+ ali tudi kaj več?
Sicer pa imajo to premium akcijo skos.
Sicer pa imajo to premium akcijo skos.
.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acookook ()

kekeck ::
Ali si je kdo iz kripto menjalnice nakazal znesek vecji od 100k in imel pri tem kakšne "težave".

BlaY0 ::

Nesta ::
Ali je možno Revolut premium odjaviti z enim klikom ali moram javiti osebju na revolutu da mi račun spremenijo na navaden?
Pa meni nič ne piše da je Premium zastonj 2 meseca?
Pa meni nič ne piše da je Premium zastonj 2 meseca?

Auch, prestaviš na drug plan in je, menda preklopi ob poteku naročnine (2 meseca ali kdaj). Do sedaj ni bilo nič potrebno javljati.
A zlorabljate kaj te brezplačne 2 meseca premiuma, zdaj pa 2 meseca pločevine, no strings attached? A hočejo zadnji denar izpulit socialcem?
A zlorabljate kaj te brezplačne 2 meseca premiuma, zdaj pa 2 meseca pločevine, no strings attached? A hočejo zadnji denar izpulit socialcem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 133780 ()

amacar ::
Vedno izkoristim, nobenih doplacil. Tudi v appu na prvi strani kaze, kdaj potece. Ce ne druga imam visje obresti in vec tock dobis ob placilu s kartico.

Ne vem, mogoče, pravkar je 15. dan, stanje je še vedno 0,00 :D Je pa res, da je downgradalo takoj in ni čakalo 2 meseca na potek. Ampak ne piše nič od tem o kakšnem zaračunavanju, gre za dvomesečno brezplačno promocijo. Bi prosil, kje to piše v T&C, ker ne najdem.

OutOfTheBox ::
Čar neo bank
Slovenija na črni listi Revoluta
Slovenija na črni listi Revoluta
Slovenija je kot edina članica EU na črni listi Revoluta, poroča Forbes Slovenija. Pravne in tudi fizične osebe v ZDA prek Revoluta ne morejo pošiljati denarja v Slovenijo ali ga iz Slovenije prejemati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

denabiker ::
To morate iz drugega zornega kota gledat, smo najboljši, smo prvi, ampak gledaš od zadaj naprej. Tak nam vlada servira non stop...

Ganon ::
hahhhaaa, smo pa res banana država.
Drži se šanka.
Razlogi so neznani.
https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...

mtosev ::
A imam jaz srečo ali kaj, ker revolut imam od 2021 pa mi account niso zaprli?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

d4vid ::
Zaenkrat so samo blokade nakazil iz določenih držav, revolut ti ne bo zaprl računa.
Je pametno denar prestavit drugam, da ne bom slučajno ostal brez denarja?
Je pametno denar prestavit drugam, da ne bom slučajno ostal brez denarja?
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

Jaz držim gor 4700€ pa ga ne mislim premikati.

Če je to največ 10% tvojega denarja ni panike, v nasprotnem primeru je pa neumnost držat vse prihranke v oblaku (oz. v isti košari, če se gre za večje količine).
Jaz sem sicer že malo blendal. V revolut se nisem vpisal zadnjih 30 dni, pa me danes sploh ni spustilo not in držalo v prijavnem loopu.
1. Prijava (telefon)
2. Pin
3. Avtomatski Session Logout
Po updejtu appa je sicer šlo skoz, se pa ni še tko zgodilo.
Jaz sem sicer že malo blendal. V revolut se nisem vpisal zadnjih 30 dni, pa me danes sploh ni spustilo not in držalo v prijavnem loopu.
1. Prijava (telefon)
2. Pin
3. Avtomatski Session Logout
Po updejtu appa je sicer šlo skoz, se pa ni še tko zgodilo.
Zgodovina sprememb…

To je 90% mojega denarja. No bomo videli, če sem stupid ali ne. Še težav nisem imel.

Scaramouche3 ::
Evo najdu povezavo!
https://necenzurirano.si/clanek/novice/...
Meet JD Vance's Jewish chief of staff, Jacob Reses
https://www.timesofisrael.com/meet-jd-v...
Lead Bank
Jackie Reses is the Chair, CEO and co-founder of Lead Bank, a chartered banking-as-a-service platform for builders and innovators.
Lead Bank
Jackie Reses is the Chair, CEO and co-founder of Lead Bank, a chartered banking-as-a-service platform for builders and innovators.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: velikBrokoli ()

rkobarov ::
A je kdo danes nakazoval denar na Irsko? meni ni hotelo poslati denarja na Ibkr, sem moral iz svoje banke :(
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q

OutOfTheBox je izjavil:
Če je to največ 10% tvojega denarja ni panike, v nasprotnem primeru je pa neumnost držat vse prihranke v oblaku (oz. v isti košari, če se gre za večje količine).
Kam daš pa 90%? Kaj pa če imaš delnice, tisto ni v oblaku? Imaš gotovino pod povštrom?

Zlato zakopano v gozdu, doma pa kalasnikov
Najbolj gvišno.
OutOfTheBox je izjavil:
Kam daš pa 90%? Kaj pa če imaš delnice, tisto ni v oblaku? Imaš gotovino pod povštrom?
Samo Revolutu zagotovo ne. Revolut je kot petrol.
Prvo je prodajal bencin, zdej pa prodaja vse. Na papirju zgleda revolut izjemna zadeva, z enim klikom do vsega z izjemnimi obrestnimi merami. Dokler tudi kot povprečen uporabnik banke ne narediš kakšne "čudne" transakcije. Npr nič hudega sluteč trejdaš z drugim uporabnikom, ki je morebiti denarna sredstva pridobil na ilegalen način. Ali pa npr pošiljaš kriptovalute na p2p denarnice, ipd.
Potem gre vse v luft, skupaj s tvojimi vložki.
Skratka, vlaganje je rizik, ga pa lahko pametno prerazporediš. Noben ne pravi da ne delat tega na Revolutu, ampak dat gor večino svojih prihrankov ali vložkov, je neumnost prve klase.
Zgodovina sprememb…

blackbfm ::
Potem gre vse v luft, skupaj s tvojimi vložki.
o kaksnem luftu bluzis.. za revolut velja vse isto kot za nlb, ali pa kerokoli drugo.. ce ti odločijo zapret račun moras sredstva prenakazat drugam, simpl

Jebomir ::
Scaramouche3 je izjavil:
Evo najdu povezavo!
Lead Bank
Hvala za tole.
Na kratko povedano: židom smo se zamerli zarad Fajonke.
In tud vedno bolj jasno mi je, zakaj nihče ne upa nič konkretneje ukrepat proti Izraelu.

Thomxy ::
OutOfTheBox je izjavil:
Hehehe... Nekateri si še vedno predstavljajo, da imajo slovenske banke velik sef, v kateremu so predalčki, na enem predalčku je moje ime, in notri so moji bankovci...

velikBrokoli ::
Ne no, ne razumeš, samo neobanke ti lahko zaprejo račun... slovenske banke ti ga ne bojo zaprle, če pa to slučajno narediš, greš pa lahko do prve poslovalnice in ti tvojih 100k v vreči takoj dajo v roke.

A neobanke brez razloga zapirajo račune? Drugače ne kupujem od nekih čudnih nikoli slišanih sellerjev. Večino stuffa kupim iz Amazona, cdjapan, eBaya, buyee.jp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

energetik ::
velikBrokoli je izjavil:
Ne no, ne razumeš, samo neobanke ti lahko zaprejo račun... slovenske banke ti ga ne bojo zaprle, če pa to slučajno narediš, greš pa lahko do prve poslovalnice in ti tvojih 100k v vreči takoj dajo v roke.Seveda. Ko bo to hotelo prvih 50 komitentov, bodo lepo zaklenili vrata in gor nalepili obvestilo.
Če hočeš bit zihr, imaš samo 2 možnosti - kupiš fizično zlato ali pa Bitcoin.
vires in numeris

A neobanke brez razloga zapirajo račune? Drugače ne kupujem od nekih čudnih nikoli slišanih sellerjev. Večino stuffa kupim iz Amazona, cdjapan, eBaya, buyee.jp.
Brez razloga ne, je pa velika verjetnost da boš naredil nekaj kar ne veš da delaš narobe (v sklopu podprte funkcionalnosti) in se boš zbudil z zaprtim računom. Naredi test - kupi crypto preko p2p binance in si pošlji na Revolut. Poročaj če ti bodo brez odvetnika dali tistih 5 jurjev ki si jih že imel od prej na računu.

Crypto tradam samo prek revoluta. Njim zaupam, ker so registrirati kot banka.

OutOfTheBox je izjavil:
Brez razloga ne, je pa velika verjetnost da boš naredil nekaj kar ne veš da delaš narobe (v sklopu podprte funkcionalnosti) in se boš zbudil z zaprtim računom. Naredi test - kupi crypto preko p2p binance in si pošlji na Revolut. Poročaj če ti bodo brez odvetnika dali tistih 5 jurjev ki si jih že imel od prej na računu.
A sedaj je že velika verjetnost?
Jaz sem z Binance že 50kEUR nakazal na Revolut. Počakam še par let na zaprtje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()