Forum » Na cesti » "Talenti" na slovenskih cestah
"Talenti" na slovenskih cestah
Temo vidijo: vsi
ZveeZ ::
Točno to, da ga ljudje zagovarjate, pove marsikaj o naši družbi. Kamnov lahko v tem primeru zmečem, kolikor hočem. Ne razumem, zakaj takšno zgražanje nad solatkom, ki tudi "gre čez, ampak se obvladuje", tukaj pa opravičevanje v enaki meri nesprejemljivega početja. Saj kar težko verjameš tem dvojnim vatlom.
Tukaj nihce ne opravicuje ne solatkota ne sodnika.
Sodnik pa je vsaj takoj prevzel odgovornost za prekrsek. Solatko pa raje potunka sina.
Mene bolj fascinira zgrazanje nad sodnikom.
Se nihce ne vprasa zakaj je policija obvestila novinarje o tem prekrsku?
predi ::
Čemu torej tvoj sarkazem na eno izmed mojih izjav, Utk? A kar tako? Ne, človek. Kot tipični Slovencl'n trivializiraš nekaj, kar bi moralo biti samoumevno. Na tu imaš:
Odgovornost bi sprejel tako, da sploh ne bi sedel vinjen za volan, ne z odstopom, ko ga dobijo.Se pravi, bi moral odstopit že ko je pomislil, da bi teoretično lahko nekega dne nekaj napihal?
Tožilec je. Niti ni važno, kako je zadeva prišla v javnost. Od javnih oseb, kar generalni državni tožilec je, se pričakuje, da jih bodo za vsako malenkost vlačili po medijih. Lahko bi bilo veliko huje, če bi kaj takega kdo izrabil za vzvod, namesto objave v medijih.Točno to, da ga ljudje zagovarjate, pove marsikaj o naši družbi. Kamnov lahko v tem primeru zmečem, kolikor hočem. Ne razumem, zakaj takšno zgražanje nad solatkom, ki tudi "gre čez, ampak se obvladuje", tukaj pa opravičevanje v enaki meri nesprejemljivega početja. Saj kar težko verjameš tem dvojnim vatlom.
Tukaj nihce ne opravicuje ne solatkota ne sodnika.
Sodnik pa je vsaj takoj prevzel odgovornost za prekrsek. Solatko pa raje potunka sina.
Mene bolj fascinira zgrazanje nad sodnikom.
Se nihce ne vprasa zakaj je policija obvestila novinarje o tem prekrsku?
Utk ::
Čemu torej tvoj sarkazem na eno izmed mojih izjav, Utk? A kar tako? Ne, človek. Kot tipični Slovencl'n trivializiraš nekaj, kar bi moralo biti samoumevno. Na tu imaš:
Odgovornost bi sprejel tako, da sploh ne bi sedel vinjen za volan, ne z odstopom, ko ga dobijo.Se pravi, bi moral odstopit že ko je pomislil, da bi teoretično lahko nekega dne nekaj napihal?
Ja dej povej kaj ti zdaj pričakuješ od tega človeka? Odstopil je ko so ga dobili. Še preden je "javnost" to izvedala, praktično. Povej konkretno kaj naj bi ta človek zdaj še naredil. Se ubil?
mirator ::
Točno to, da ga ljudje zagovarjate, pove marsikaj o naši družbi. Kamnov lahko v tem primeru zmečem, kolikor hočem. Ne razumem, zakaj takšno zgražanje nad solatkom, ki tudi "gre čez, ampak se obvladuje", tukaj pa opravičevanje v enaki meri nesprejemljivega početja. Saj kar težko verjameš tem dvojnim vatlom.
Ne more biti družba po meri enega (tvoji), ali ne? Pač smo izgleda večinsko takšni, da še dovoljujejmo določen procent alkohola v krvi, ki še ne vpliva na kognitivne in psihofizične sposobnosti. Ko pa si na cesti moraš poleg tega, da imaš pravico zaupati, da vsi vozijo po predpisih, računati tudi na take, ki predpisov na spoštujejo, ker pač to je realnost.
Kot sem ti že zapisal, bi si Šketa lahko glede na svoje dohodke privoščil taksi. Verjetno pa (tega pa ne bom zapisal, da ne bo pogroma).
Kar pa se solatkota tiče ima prav glede prilagojene hitrosti (če ne upoštevamo zakonsko določenih omejitev), vse ostalo pa je res njegovo nakladanje.
@Utk: pričakujem, da, kdorkoli pač zaseda tak položaj, nikoli ne sede vinjen za volan. Pričakujem, da še posebej skrbno upošteva pravila na podlagi katerih obtoži druge. Ne glede, ali je kje službeno ali privatno. Pričakujem, da je zgled drugim. Pričakujem, da svoj poklic dojema kot življenjski stil in poslanstvo, ne samo, da "hodi na šiht". Tale ne more več storiti ničesar. Je že storil dovolj.
Tidule ::
@Utk: pričakujem, da, kdorkoli pač zaseda tak položaj, nikoli ne sede vinjen za volan. Pričakujem, da še posebej skrbno upošteva pravila na podlagi katerih obtoži druge. Ne glede, ali je kje službeno ali privatno. Pričakujem, da je zgled drugim. Pričakujem, da svoj poklic dojema kot življenjski stil in poslanstvo, ne samo, da "hodi na šiht". Tale ne more več storiti ničesar. Je že storil dovolj.
Torej pričakuješ popolnost, nezmotljivost in še kak nadnaraven element? Seveda mora bit to ugotovljeno in ustrezno vkomponirano že pri izboru, drugače sledi javni linč. In to za plačo, kot jo imajo pri nas uradniki? vso srečo pri iskanju fiktivnih oseb.
Dokler pa smo vsi ljudje, pa je največ kar se od ljudi pričakuje, da svoje napake priznajo in sprejmejo odgovornost za njih. In to je človek tudi storil. Se popolnoma strinjam, da bi moral nekdo na takem položaju zasledovat ideal, ki ga opisuješ in je zato tudi pravilno, da če ga ne dosega naredi kar je naredil - odstopi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
GupeM ::
Zelo verjetno se ni niti zavedal, da je "toliko" spil. Ker za 0,37 promila sta dovolj dve pivi.
Ah nehaj no. Pred leti sem po košarkarski tekmi lačen spil eno veliko in eno malo pivo. Čez cca 15-20 minut me ustavijo policaji in napiham 0.15 po starem (cca 0.07 po novem sistemu). Za 0.37 moraš spiti kar tri piva ali več. Pa ne v enem dnevu, ampak v uri/uri in pol.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
solatko ::
ZveeZ - Bedak, nič nisem prenesel na sina, bil je samo lastnik vozila s katerim je bil storjen prekršek, ker je bil takrat v službi, ni mogel voziti in na ugovor je bil postopek ustavljen. Naj se postavijo na mesto merjenja ni se ne bo nihče mogel izognit sankcijam. Tako je odločilo US.
predi - Jaz pričakujem od vsakega voznika, da ne sede za volan pod vplivom kakršnih koli opojnih substanc (alko, droge, tablete, ki lahko vplivajo na psihofizične lastnosti,....), ne samo od javnih oseb.
Tidule - To, da ne voziš pijan ali zadrogiran je zate ideal, istočasno pa pizdiš na take, ki včasih, ko so za to dani pogoji, na prazni AC poženemo preko OH. In potem boš dejal, da nisi selektiven pri prekrških. To, da voziš trezen je normalno v svetu, v katerem se jaz gibljem, pri vas pa so pijančki, ki se drugi dan hvalijo, da so komaj stali in jih ni nihče ustavil, heroji, imajo jajca,....
Takim, če jih opazim, zrihtam nekaj časa pešačenje, dva imam na vesti in me nič ne peče zato.
predi - Jaz pričakujem od vsakega voznika, da ne sede za volan pod vplivom kakršnih koli opojnih substanc (alko, droge, tablete, ki lahko vplivajo na psihofizične lastnosti,....), ne samo od javnih oseb.
Tidule - To, da ne voziš pijan ali zadrogiran je zate ideal, istočasno pa pizdiš na take, ki včasih, ko so za to dani pogoji, na prazni AC poženemo preko OH. In potem boš dejal, da nisi selektiven pri prekrških. To, da voziš trezen je normalno v svetu, v katerem se jaz gibljem, pri vas pa so pijančki, ki se drugi dan hvalijo, da so komaj stali in jih ni nihče ustavil, heroji, imajo jajca,....
Takim, če jih opazim, zrihtam nekaj časa pešačenje, dva imam na vesti in me nič ne peče zato.
Delo krepa človeka
Ahim ::
Zelo verjetno se ni niti zavedal, da je "toliko" spil. Ker za 0,37 promila sta dovolj dve pivi.
Ah nehaj no. Pred leti sem po košarkarski tekmi lačen spil eno veliko in eno malo pivo. Čez cca 15-20 minut me ustavijo policaji in napiham 0.15 po starem (cca 0.07 po novem sistemu). Za 0.37 moraš spiti kar tri piva ali več. Pa ne v enem dnevu, ampak v uri/uri in pol.
Mogoce je pa pil Peliconove Quantume, po dveh bi prisel priblizno na 0.37
@Tidule, kakšno popolnost neki? Če rata meni, lahko vsakomur.
Pričakujem, da še posebej skrbno upošteva pravila na podlagi katerih obtoži druge. Ne glede, ali je kje službeno ali privatno. Pričakujem, da je zgled drugim. Pričakujem, da svoj poklic dojema kot življenjski stil in poslanstvo, ne samo, da "hodi na šiht".
Tvoje besede.
To, da ne voziš pijan ali zadrogiran je zate ideal, istočasno pa pizdiš na take, ki včasih, ko so za to dani pogoji, na prazni AC poženemo preko OH. In potem boš dejal, da nisi selektiven pri prekrških. To, da voziš trezen je normalno v svetu, v katerem se jaz gibljem, pri vas pa so pijančki, ki se drugi dan hvalijo, da so komaj stali in jih ni nihče ustavil, heroji, imajo jajca,....hehe, gnila solata ni zamudila priloznosti da nardi bedaka iz sebe... Kaj ko bi kak citat nasel za ta idotizem o tem kaj je zame ideal? Saj vem da je bila debata prkeompleksna zate, ampak na samo eni strani bos pa tudi to revcek uspel to najt?
Govorili smo o idealu, kako nekdo mora spostovat VSA pravila. In o tem kakonizgleda prevzet odgovornost za dejanja. Ampak saj vem, da ne razumes.
Zgodovina sprememb…
Se pravi, pričakuješ da izumi časovni stroj, se vrne v preteklost in niti ne postane državni tožilec.
A nisem reku že takoj, da si zmešan? No, če nisem, sem pa zdaj.
Obnašate se tako, kot da pričakujem nekaj nerealnega, pravljičnega, nedotakljivega. To je naravnost žalostno.
Če pričakuješ kaj več kot odstop, ni samo nerealno, ampak naravnost otroško butasto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
c23po ::
Obnašate se tako, kot da pričakujem nekaj nerealnega, pravljičnega, nedotakljivega. To je naravnost žalostno.
Se stoprocentno strinjam z vsem, kar pričakuješ od ljudi na častnih in pomembnih pozicijah. Težavo imamo le s tem, da ljudje delajo napake. Pa naj so še tako pomembni in se zavedajo svoje odgovornosti, pač grešijo. Zato se mi zdi, da je tožilec ravnal častno. Za napako: sramota, za časno ravnanje: spoštovanje.
Vsem tistim, ki natolcujejo o "rezervni zaposlitvi" pa vprašanje: kaj bi radi, ga videli nabitega na kol ob eni od ljubljanskih vpadnicah?
Ahim ::
Mogoce je pa pil Peliconove Quantume, po dveh bi prisel priblizno na 0.37
Mogoče. Ampak ko govorimo o pirih generalno, ponavadi govorimo o pirih, ki imajo od 4.5 in tja do 5.2 % alkohola. Največkrat pa 4.9 %.
Ja, saj se razumemo
Z "navadnimi" rabis priblizno tri in pol do stiri da prides do ~0.37.
Pa tista 18 letnica je dokaz, da se obstajajo dobre avtosole, kjer kandidata dejansko naucijo obvladovanje vozila.
m0LN4r ::
Solatko ga ponovno serje.
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/poli...
To je za vas senzacija? Za napisat novico?
lol
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Solatko ga ponovno serje.V čem je problem? Samo prizna svojo napako in mu moramo vsi skupaj lepo oprostiti, ker je poln integritete in spoštovanja do *vstavi poljuben konec stavka*. Napake se dogajajo.
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/poli...
Nepovezano:
Šefe: "Tu na tej lokaciji bi lahko dali kak znak."
Nigrad: "Hold mah beer."
V čem je problem? Samo prizna svojo napako in mu moramo vsi skupaj lepo oprostiti, ker je poln integritete in spoštovanja do *vstavi poljuben konec stavka*. Napake se dogajajo.
Takoj, ko seveda poravna tudi kazen in se kar sodi zraven. Ampak po tvoje bi ga očitno moral tudi iz službe vreč, mu zaplenit hišo in ga javno linčat. Pa še ne bi bilo dovolj.
ZveeZ - Tista mladenka je dokaz, da zna vsaka opica pritiskat na gas, od znanja vožnje pa je še daleč.
Tidule - Če bi bila gneča, nebi mogel voziti 250+, torej je na prazni AC ogrožal koga? Storil je prekršek, plačal bo kazen, dobil je 9 točk, skoraj tako, kot pri dobrem sosedu in v čem je problem? Kje sem zagovarjal kršitelja pa veš samo ti, kavč pravnik. Morda je bil pa Popovič, ki hitrost obvlada, saj ima licenco dirkača. Pri 250 je celo videl, da ga ustavljajo policaji in varno je ustavil, to je znak, da je imel vozilo ves čas v kontroli, torej je vozil s PH in policaje je pričakoval. Nekateri pri 100 policaja spregledajo.
Po drugi strani pa braniš generalnega tožilca, ki v takem stanju sploh nebi smel za volan. Dej malo razmisli, kaj pišeš.
Tidule - Če bi bila gneča, nebi mogel voziti 250+, torej je na prazni AC ogrožal koga? Storil je prekršek, plačal bo kazen, dobil je 9 točk, skoraj tako, kot pri dobrem sosedu in v čem je problem? Kje sem zagovarjal kršitelja pa veš samo ti, kavč pravnik. Morda je bil pa Popovič, ki hitrost obvlada, saj ima licenco dirkača. Pri 250 je celo videl, da ga ustavljajo policaji in varno je ustavil, to je znak, da je imel vozilo ves čas v kontroli, torej je vozil s PH in policaje je pričakoval. Nekateri pri 100 policaja spregledajo.
Po drugi strani pa braniš generalnega tožilca, ki v takem stanju sploh nebi smel za volan. Dej malo razmisli, kaj pišeš.
Delo krepa človeka
Rofl, jaz koga branim glede krsenja prowetnih predpisov? In to izjavi nepismen kekec, ki se mu zdi normalno da malo probas avto tako da peljes 250 kmh? Dajmo citat, jaz sem ga za tvoj kretenizem dal.
In smo spet pri visku idiotizma tega dreka, ki mu ti pravis logika: ker pri 250 km/h ni nikogar ubil in so ga policaji lahko ustavili, je po tvoje vozil varno. Ampak dragi moj kreten popolnoma enako lahko recemo tudi za tozilca. A bos koncno dojel da samo kreteni si domisljajo, da kakrsno koli krsenje prometnih prispeva k varnosti? Ali pa bos mogoce koncno dojel, da lahko vsak kreten, ki pride ziv na cilj (pa naj vozi prehitro, v napacno smer po avtocesti, pijan ali pa s telefonom v roki) uporabi isto debilno solatasto logiko, ki jo ti zagovarjas?
In smo spet pri visku idiotizma tega dreka, ki mu ti pravis logika: ker pri 250 km/h ni nikogar ubil in so ga policaji lahko ustavili, je po tvoje vozil varno. Ampak dragi moj kreten popolnoma enako lahko recemo tudi za tozilca. A bos koncno dojel da samo kreteni si domisljajo, da kakrsno koli krsenje prometnih prispeva k varnosti? Ali pa bos mogoce koncno dojel, da lahko vsak kreten, ki pride ziv na cilj (pa naj vozi prehitro, v napacno smer po avtocesti, pijan ali pa s telefonom v roki) uporabi isto debilno solatasto logiko, ki jo ti zagovarjas?
Zgodovina sprememb…
ZveeZ - Tista mladenka je dokaz, da zna vsaka opica pritiskat na gas, od znanja vožnje pa je še daleč.
Kaj pa vem, saj je "Pri 250(170) je celo videl(a), da ga(jo) ustavljajo policaji in varno je ustavil(a), to je znak, da je imel(a) vozilo ves čas v kontroli, torej je vozil(a) s PH in policaje je pričakoval(a). Nekateri pri 100 policaja spregledajo."
... pa se to: mogoce ima ta pupa razne dirkaske licence pa za seboj 10+ let dirkanja v razlicnih kategorijah..
Enak prekrsek, enaki detajli le spol in leta sw razlikujejo. To je za solatkota dovolj da oceni ali je nekdo vozil s PH ali ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()
Tidule - Samo totalen kreten lahko enači vožnjo pod prepovedanimi substancami, s hitro vožnjo na prazni AC. Ni niti nikogar ogrozil, saj nebi dobil samo 1200€+9pik ampak neprimerno več, torej so tudi policisti ocenili, da je šlo samo za prekršek. Za nepismene zagovarjam, za pismene so pa to čisto normalne situacije in pri tej, bo kršitelj celo plačal, ni pa to ne vem kako nevarno početje, če stric zadve obvlada in to počne na prazni AC.
ZveeZ - Predvsem je razlika v izkušenosti. Čisto vsak si ne upa peljati 250+ in celo tako pozorno, da je videl policiste, ki so ga povabili na počivališče in tam opravili razgovor in postopek z njim.
ZveeZ - Predvsem je razlika v izkušenosti. Čisto vsak si ne upa peljati 250+ in celo tako pozorno, da je videl policiste, ki so ga povabili na počivališče in tam opravili razgovor in postopek z njim.
Delo krepa človeka
solatko in kako ti ves kako izkusen je bil (ne vemo koliko star) cepec s 251kmh na stevcu? in kako lahko ocenis izkusnje 18 letnice?
Da ti dam primer:
bi ti zaupal lastnemu sinu, da vozi 170kmh po avtocesti, po tem, ko je 2 leti vsak prevozen kilometer, prevozil s tabo na sovoznikovem sedezu? pa dodamo se 10 let fiktivne dirkaske podlage?
A pri 250+ je pohvalno, ce ponoci zagledas modre luci? Al ti mislis, da so mu z liziko mahali?
Da ti dam primer:
bi ti zaupal lastnemu sinu, da vozi 170kmh po avtocesti, po tem, ko je 2 leti vsak prevozen kilometer, prevozil s tabo na sovoznikovem sedezu? pa dodamo se 10 let fiktivne dirkaske podlage?
A pri 250+ je pohvalno, ce ponoci zagledas modre luci? Al ti mislis, da so mu z liziko mahali?
Tidule - Samo totalen kreten lahko enači vožnjo pod prepovedanimi substancami, s hitro vožnjo na prazni AC. Ni niti nikogar ogrozil, saj nebi dobil samo 1200€+9pik ampak neprimerno več, torej so tudi policisti ocenili, da je šlo samo za prekršek. Za nepismene zagovarjam, za pismene so pa to čisto normalne situacije in pri tej, bo kršitelj celo plačal, ni pa to ne vem kako nevarno početje, če stric zadve obvlada in to počne na prazni AC.
Kar ne spremeni dejstva, da zagovarjas debilno logiko, da vsak lahko krsi prometne predpise pod pogojem da verjame da to pocne varno in nikogar ne ogroza. Poudarek je na besedi VERJAME. In take debile ti zagovarjas in jim dajes potuho z kretenizmi, ki jih prodajas.
Samo totalen kreten lahko enači vožnjo pod prepovedanimi substancami, s hitro vožnjo na prazni AC.
Samo Solatko ne razume, da je vožnja pod prepovedanimi substancami dovoljena, prekoračitev hitrosti na prazni avtocesti pa ne.
Horas ::
takile so resnični problem na cestah! nestrpni kreteni, ki se imajo za bogove. kar poglejte si video
https://siol.net/novice/svet/za-voznjo-...
https://siol.net/novice/svet/za-voznjo-...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Horas ::
si si sploh pogledal video??? to ni neizkušenost. to je čist egoisitično. poglej kako so en za drugim prehitevali...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
si si sploh pogledal video??? to ni neizkušenost. to je čist egoisitično. poglej kako so en za drugim prehitevali...
Jaz sem komentiral zadnji manever, ko se starca kar odlocita prehitet celo kolono z zaletom medtem, ko se iz aviona vidi, da tisti v lambotu "kuka" za priliko, da prehiti avtodom.
Neizkusenost obeh je botrovala nesreci. Tisti v lambotu je vozil preblizu avtodomu in zato ni videl kdaj lahko prehiteva, otroka v ferrariju pa sta kljub temu sla prehitevat.
Ce bi bil v enemu id dveh vozil izkusen voznik, cetudi prepotenten samovsecen kreten, bi nesreco preprecil.
Ne ne, to so vse super varni in nadnaravno sposobni vozniki, ki jih je zlonamerni voznik avtodoma ogrožal s počasno vožnjo. Če bi ga policija pravočasno odstranila se ne bi nič zgodilo in bi s solatasto hitrostjo vsi varno prišli na cilj. /s
Zgodovina sprememb…
Ne ne, to so vse super varni in nadnaravno sposobni vozniki, ki jih je zlonanamertni voznik avtodoma ogrožal s počasno vožnjo. Če bi ga policija pravočasno odstranila se ne bi nič zgodilo in bi so solatasto hitrostjo vsi varno prišli na cilj. /s
Ne ne, solataste hitrosti se ne sme omenjati v istem postu kot nesreco.
Pri solatasti hitrosti ni "če"-jev ampak se enostavno ne zgodi. Če se, to ni več solata temveč radič oz nph.
Ne ne, to so vse super varni in nadnaravno sposobni vozniki, ki jih je zlonamerni voznik avtodoma ogrožal s počasno vožnjo. Če bi ga policija pravočasno odstranila se ne bi nič zgodilo in bi s solatasto hitrostjo vsi varno prišli na cilj. /s
To je to. Predvsem imajo pa vsi dobre avte s širokimi gumami, velikimi zavornimi diski in ogromno kompresijo motorja, tako da jim tudi varnostne razdalje ni potrebno držat, ker lahko v trenutku ustavijo.
b3D_950 ::
Par sekund naprej pa križišče...
https://maps.app.goo.gl/3j4KX4sBMbBSaPr...
https://maps.app.goo.gl/3j4KX4sBMbBSaPr...
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Tidule - Čisto vsak voznik krši kak predpis vsakodnevno, nekateri, ker ne poznajo vseh, drugi namerno,.... Vsekakor ni dobro kršiti predpisov, ampak dejstvo je, da se jih krši. Nobeno kršenje predpisov ni dobro, je pa pomembno, da s kršenjem predpisov ne ogrožamo drugih in hitra vožnja na prazni AC, ni tako nevarna, kot vožnja z neprilagojeno hitrostjo v gostem prometu pa je ta lahko krepko pod omejitvijo.
c23po - Dovoljena do določene stopnje, ravno tako je prekoračitev hitrosti dovoljena do določenega procenta in tolerance, ki jo upošteva policist.
Komentatorji tega prispevka ste vsi malo debilni. Že prehitevanje snemalca je pokazalo, da je to posebna kasta ljudi-elita, ki si lahko privošči prehitevanje čez polno črto, ne skrbi jih varnostna razdalja in se kot v večini takih primerov razbijajo med seboj, kolateralna škoda pa je avtodom. Snemalec vozi tako, kot v vseh primerih počasnejšega vozila pred menoj, vozim sam, varnostna razdalja, vožnja bolj ob desnem robu vozišča, tako, da gre motorist lahko mimo, brez, da bi prevozil polno črto. Ta filmček je dokaz, da lahko vozi čisto vsaka opica, ki je na izpitni vožnji dokazala, da zna sukat volan in pritiskat na gas, včasih pa tudi ustavit. Podobnih filmov bedastih situacij zaradi takih "voznikov" je na YT in podobnih portalih, kolikor hočeš in še celo ogledov imajo ogromno, potem pa tudi posnemovalcev, medtem pa filmi kvalitetnih voženj, tudi extremno hitrih pa vseeno varnih, nimajo tako velikega obiska pa bi se ljudje lahko marsikaj naučili iz njih, saj so ponavadi dodani tudi komentarji, ki opozarjajo na določene nevarnosti, nimajo ravno velikega obiska, ker niso krvavi in z razbitinami.
c23po - Dovoljena do določene stopnje, ravno tako je prekoračitev hitrosti dovoljena do določenega procenta in tolerance, ki jo upošteva policist.
Komentatorji tega prispevka ste vsi malo debilni. Že prehitevanje snemalca je pokazalo, da je to posebna kasta ljudi-elita, ki si lahko privošči prehitevanje čez polno črto, ne skrbi jih varnostna razdalja in se kot v večini takih primerov razbijajo med seboj, kolateralna škoda pa je avtodom. Snemalec vozi tako, kot v vseh primerih počasnejšega vozila pred menoj, vozim sam, varnostna razdalja, vožnja bolj ob desnem robu vozišča, tako, da gre motorist lahko mimo, brez, da bi prevozil polno črto. Ta filmček je dokaz, da lahko vozi čisto vsaka opica, ki je na izpitni vožnji dokazala, da zna sukat volan in pritiskat na gas, včasih pa tudi ustavit. Podobnih filmov bedastih situacij zaradi takih "voznikov" je na YT in podobnih portalih, kolikor hočeš in še celo ogledov imajo ogromno, potem pa tudi posnemovalcev, medtem pa filmi kvalitetnih voženj, tudi extremno hitrih pa vseeno varnih, nimajo tako velikega obiska pa bi se ljudje lahko marsikaj naučili iz njih, saj so ponavadi dodani tudi komentarji, ki opozarjajo na določene nevarnosti, nimajo ravno velikega obiska, ker niso krvavi in z razbitinami.
Delo krepa človeka
Čisto vsak voznik krši kak predpis vsakodnevno, nekateri, ker ne poznajo vseh, drugi namerno,.... Vsekakor ni dobro kršiti predpisov, ampak dejstvo je, da se jih krši. Nobeno kršenje predpisov ni dobro, je pa pomembno, da s kršenjem predpisov ne ogrožamo drugih in hitra vožnja na prazni AC, ni tako nevarna, kot vožnja z neprilagojeno hitrostjo v gostem prometu pa je ta lahko krepko pod omejitvijo.
Kar ne spremeni dejstva, da se samo totalen debil hvali, da namerno krši prometne predpise z izgovorom, da to počne varno. In ti sodiš tako v katerogijo tistih, ki kršijo prometne predpise, ker jih ne poznajo in namerno (oboje pogosto in glasno ponavljaš že skozi 200 strani te teme).
Čisto vsak voznik krši kak predpis vsakodnevno, nekateri, ker ne poznajo vseh, drugi namerno,.... Vsekakor ni dobro kršiti predpisov, ampak dejstvo je, da se jih krši. Nobeno kršenje predpisov ni dobro, je pa pomembno, da s kršenjem predpisov ne ogrožamo drugih in hitra vožnja na prazni AC, ni tako nevarna, kot vožnja z neprilagojeno hitrostjo v gostem prometu pa je ta lahko krepko pod omejitvijo.
Sem prepričan, da so vsi bedaki na posnetku, tako kot ti, verjeli, da varno kršijo prometne predpise.
Zgodovina sprememb…
Pithlit ::
Še ve eno stotič: prazna avtocesta je samo mit ki nekako živi v zblojenih glavah.
Sam primer über voznikov v super avtih. Pa povsem ravni cesti. Nekaj o čemer naš solatko govori.
Sam primer über voznikov v super avtih. Pa povsem ravni cesti. Nekaj o čemer naš solatko govori.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Tidule - Res si bogi, daj vzemi že kakšno tableto.
Pithlit - Ti se pa itak oglašaš povsod, če prav nimaš pojma o ničemer, še najmanj pa o prometu.
Pithlit - Ti se pa itak oglašaš povsod, če prav nimaš pojma o ničemer, še najmanj pa o prometu.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Tidule ()
kuall ::
Samo totalen kreten lahko enači vožnjo pod prepovedanimi substancami, s hitro vožnjo na prazni AC.
Samo Solatko ne razume, da je vožnja pod prepovedanimi substancami dovoljena, prekoračitev hitrosti na prazni avtocesti pa ne.
Mislis, na alkohol?;)
To ni prepovedana substanca.
Za Solatka je. Hočem mu povedati, da ne more vzpostaviti koherentnega paralelnega sistema vrednot, ki ga tako vehementno razlaga.
...
c23po - Dovoljena do določene stopnje, ravno tako je prekoračitev hitrosti dovoljena do določenega procenta in tolerance, ki jo upošteva policist...
Komentatorji tega prispevka ste vsi malo debilni...
Drži, Solatko. Vendar ti trdiš, da voznik absolutno ne sme biti pod vplivom česarkoli. 0.0! In obenem trdiš, da lahko vozi "čez", če... Oboje ni skladno z zakonom, ti pa selektivno(!) uporabljaš, kar ti paše. Nekje bi več, nekje pa manj. Neuspešno poizkušaš ustvariti neki paralelni red, pa ti ne uspe. Ko ti pokažemo, da ne deluje, nas enostavno razglasiš za debile. Hvala!
Dodatek: predem me razglasiš za debila si preberi naslednjo trditev:
Čisto vsak voznik krši kak predpis vsakodnevno, nekateri, ker ne poznajo vseh, drugi namerno,.... Vsekakor ni dobro kršiti predpisov, ampak dejstvo je, da se jih krši. Nobeno kršenje predpisov ni dobro, je pa pomembno, da s kršenjem predpisov ne ogrožamo drugih in vožnja pod zmernim vplivom alkohola, ni tako nevarna, kot vožnja z neprilagojeno hitrostjo v gostem prometu pa je ta lahko krepko pod omejitvijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()