» »

Višina plače

Višina plače

batuk ::

Zaposlen sem v državnem podjetju in višina moje plače na delovnem mestu Administrator II znaša točno 955,89 € bruto. Gledam tabele plačnih razredov (moj je 4.) in nikjer ne najdem povsem takšnega zneska. Nadaljnje me zanimajo tudi plače drugih plačnih razredov.

Bi lahko kdo to poiskal?
  • zaklenil: Tilen ()

Yacked2 ::

Če plačilnih razredov ne morš pogooglat...
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

vostok_1 ::

Javni sektor, kaj češ.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

koyotee ::

vostok_1 je izjavil:

Javni sektor, kaj češ.

:)):)):))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

dreta ::

Pa saj niso vsi taki :)

Niso. Je pa disproporcionalno več.

Sicer pa 955€ bruto je tam mal pod 800€, kar ni slabo za met na sekundo natančen delovnik od 8 do 4rih, povsem urejeno delovno okolje, malo odgovornosti, kak server tu pa tam reštartat. In predvidevam da sistemci v JS niso tolk šikanirani kot recimo kaki upravniki, ki izdajajo gradbena dovoljenja in podobno.

Hey OP. Didn't mean to be rude, ampak po tvojem pisanju predvidevam, da si nezadovoljen s plačo in želiš višje. Ti privoščim, but when on my bankroll, you have to prove it first. And right now...that ain't going too well.
There will be chutes!
It came from the lab.

Utk ::

Drzavno podjetje ni javni sektor niti zanj ne veljajo tisti razredi. Otroci.

Jz bi OP tko spisal.

"Fantje in punce. Prelistal sem cel net in nisem najdu nič pametnega glede mojega plačilnega razreda. Ima kdo od vas, iz foha, kako informacijo ali napotek? Hvala"

Definitivno, ne bi napisal tko kot je napisano.

@Utk

Državno podjetje ni javni sektor. Delfin ni riba. Šure, but it still swims in the same waters.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

batuk ::

Res je. Prebrskal sem kar nekaj strani, a nisem našel ustrezne povezave med navedeno plačo, plačnim razredom ter nazivom delovnega mesta. Če kdo lahko to poišče, bi bil zelo vesel. Malo sem tudi zgrešil z državnim podjetjem. Mislil sem javno podjetje (Pošta Slovenije).

batuk je izjavil:

Res je. Prebrskal sem kar nekaj strani, a nisem našel ustrezne povezave med navedeno plačo, plačnim razredom ter nazivom delovnega mesta. Če kdo lahko to poišče, bi bil zelo vesel. Malo sem tudi zgrešil z državnim podjetjem. Mislil sem javno podjetje (Pošta Slovenije).

Hvala

Fixt it for ya.
There will be chutes!
It came from the lab.

Utk ::

batuk je izjavil:

Poskusi ponovno, posta ni javno podjetje, karkoli naj bi to sploh bilo. Je cisto navaden d.o.o., placni razredi v njem pa nimajo nic z drzavo.

Tilen ::

Tako je. Je pa res, da je država 100% lastnik. OP ima kar prav. Državno podjetje je podjetje v državni lasti.

Tabele plačnih razredov boš moral iskati v sistematizaciji delovnih mest za Pošto (interni dokument). Najbolje, da greš kar v HR.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Fritz ::

Tilen je izjavil:

Tako je. Je pa res, da je država 100% lastnik. OP ima kar prav. Državno podjetje je podjetje v državni lasti.

Je, vendar ni del javnega sektorja in s tem sistema plač v javnem sektorju temveč spada pod gospodarstvo. Za JS so vsa delovna mesta in plačna lestvica javno dostopna podatka:
http://www.mju.gov.si/fileadmin/mju.gov...
http://www.mju.gov.si/si/delovna_podroc...
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Tilen ::

OP je dobil odgovor, da ni javnega podatka za njegove plačilne razrede.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zahteve delodajalca za razpisano mesto "informatik"

Oddelek: Loža
234303 (2438) urosh
»

Delovno mesto prihodnosti: Svetovalec za podnebne spremembe (strani: 1 2 )

5012161 (10338) Phantomeye
»

Novi plačilni razredi v Sloveniji

2411532 (4321) T-Mac

Več podobnih tem