Forum » Omrežja in internet » Prenos pod. iz BOXa na drugi BOX
Prenos pod. iz BOXa na drugi BOX
marjanmb ::
Torej že v naslovu teme je povedano kar me zanima!
Podrobno : ker mi en BOX poteče - bi rad prenesel podatke iz starega boxa na novega - večjega/boljšega.
Posrednik = file zila.
Hvala za nasvete/odgovor.
Podrobno : ker mi en BOX poteče - bi rad prenesel podatke iz starega boxa na novega - večjega/boljšega.
Posrednik = file zila.
Hvala za nasvete/odgovor.
- spremenil: marjanmb ()
veso266 ::
kateri BOX pa imaš (verjetno je od siola)
katere podatke bi pa prenašal? (SIOL Box načeloma nima nekih podatkov, ki bi tebe zanimali (je vse na strežniku) in tudi na žalost ne podpira nobene vrste dostopa do njega (za SSH rabiš privatne SSH Ključe, ki jih ima samo telekom (če jih dobiš se priporočam za njih), FTP deamona sploh nima, lahko bi se z WinSCP povezal preko SCP Protokola (ampak spet rabiš SSH Ključe :( )
katere podatke bi pa prenašal? (SIOL Box načeloma nima nekih podatkov, ki bi tebe zanimali (je vse na strežniku) in tudi na žalost ne podpira nobene vrste dostopa do njega (za SSH rabiš privatne SSH Ključe, ki jih ima samo telekom (če jih dobiš se priporočam za njih), FTP deamona sploh nima, lahko bi se z WinSCP povezal preko SCP Protokola (ampak spet rabiš SSH Ključe :( )
Why do you need an e signature if everyone can delete it
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: veso266 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita strežnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2573 (1695) | Blisk |
» | Kako "ukazovati" PCju preko emaila...Oddelek: Programiranje | 1112 (854) | _Dormage_ |
» | Breaking newsOddelek: Informacijska varnost | 2278 (1398) | Daedalus |
» | Napad na FTP serverOddelek: Informacijska varnost | 1561 (1082) | amigo_no1 |
» | box owned?Oddelek: Operacijski sistemi | 1163 (925) | |CyGNUS-x |