Forum » Loža » AirBerlin se je poslovil
AirBerlin se je poslovil
forplan ::
Pravkar sem opazil novico, da je AirBerlin opravil svoj zadnji polet.
Ne vem ne spremljam letalske družbe tako natančno, sem pa poleti iskal karte za Kanado za 2018 in je bil v igri AirBerlin, skoraj sem že rezerviral nakar je kolega našel bolj ugodno preko AirFrance. AirBerlin se mi je zdel kot dober prevoznik, všečen... Vendar kot vidim novice za nazaj so imeli kar nekaj časa težave.
Zdaj pa vprašanje: Ali bo treba preveriti finančno stanje prevoznika predno rezerviraš karte? Če bi takrat ko sem iskal karte videl novice o njih, ziher nebi rezerviral njih, tudi če bi bili najcenejši. Recimo objavili so informacije kjer je navedeno da morajo tisti, ki so kupili pred 15.7 ne dobijo denarja nazaj ampak se morajo prijaviti v stečajno maso...
Ima kdo še neizkoriščene vozovnice? :)
Ne vem ne spremljam letalske družbe tako natančno, sem pa poleti iskal karte za Kanado za 2018 in je bil v igri AirBerlin, skoraj sem že rezerviral nakar je kolega našel bolj ugodno preko AirFrance. AirBerlin se mi je zdel kot dober prevoznik, všečen... Vendar kot vidim novice za nazaj so imeli kar nekaj časa težave.
Zdaj pa vprašanje: Ali bo treba preveriti finančno stanje prevoznika predno rezerviraš karte? Če bi takrat ko sem iskal karte videl novice o njih, ziher nebi rezerviral njih, tudi če bi bili najcenejši. Recimo objavili so informacije kjer je navedeno da morajo tisti, ki so kupili pred 15.7 ne dobijo denarja nazaj ampak se morajo prijaviti v stečajno maso...
Ima kdo še neizkoriščene vozovnice? :)
da se strinjam
koyotee ::
Jaz sem tudi letel z njimi junija na Islandijo, ker so bili najugodnejši. Takrat ni še nič kazalo, da bi jim šlo tako slabo.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi na letalihOddelek: Loža | 3838 (2923) | St235 |
» | Potovanje na Islandijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12000 (9524) | krneki0001 |
» | kupovanje letalske karte brez karticeOddelek: Loža | 3369 (2881) | mitja_i |
» | Zakaj je letalski promet tako poceni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9158 (3113) | fosil |
» | easyjet se naj bi dokončo umaknil z brnikaOddelek: Loža | 3737 (2230) | Jan987 |