Forum » Omrežja in internet » Prenova spletne strani pomoč
Prenova spletne strani pomoč
eric_cartman ::
Pozdravljeni!
Dobil sem ponudbo za delo in me zanima kako je s prenovo spletne strani, ki že obstaja. Torej stran je čisto outdated in bi jo bilo treba posodobit. Seveda pa jo je izdeloval nekdo drug. Če želim, da je stran še vedno na isti domeni, katere podatke potrebujem?
In pa.. V primeru, da bodo želeli novo domeno, kakšen paket naj vzamem oziroma ali je strošek domene na strani tistega, ki jo bo izdeloval(mene) ali naročnika? Glede računanja za projekte mi zadeve niso še čisto jasne .
Dobil sem ponudbo za delo in me zanima kako je s prenovo spletne strani, ki že obstaja. Torej stran je čisto outdated in bi jo bilo treba posodobit. Seveda pa jo je izdeloval nekdo drug. Če želim, da je stran še vedno na isti domeni, katere podatke potrebujem?
In pa.. V primeru, da bodo želeli novo domeno, kakšen paket naj vzamem oziroma ali je strošek domene na strani tistega, ki jo bo izdeloval(mene) ali naročnika? Glede računanja za projekte mi zadeve niso še čisto jasne .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena postavitve računalniške straniOddelek: Pomoč in nasveti | 4175 (2125) | shadeX |
» | Prenos domeneOddelek: Izdelava spletišč | 3124 (2573) | urosc |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5991 (5179) | Mipe |
» | Hosting in domenaOddelek: Izdelava spletišč | 1411 (1043) | bluefish |
» | PowerPoint vprašanjaOddelek: Programska oprema | 1417 (1287) | Tomaž |