» »

Dr. Drumpflove

Dr. Drumpflove

««
7 / 36
»»

Heavy ::

maco-maco je izjavil:

Bolj gre za to, da so tiste naprodaj, zahodnjakinje pa ne.

Microagression! Namiguješ, da so vse Azijke prostitutke. You are a fucking white male!
#TeamFelix

dice7 ::

brisi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

maco-maco ::

Microagression! Namiguješ, da so vse Azijke prostitutke. You are a fucking white male!

Ne. Mišljeno je bilo širše. Sem.

Kdo drug bi lahko trdil tako bedarijo da se white supremacisti rasno mešajo?

To vidiš na vsakem voglu. Stopi iz stanovanja.
Kaj?

xmetallic ::

gus5 je izjavil:

xmetallic je izjavil:

Vsakemu z IQ > 50 je jasno, da so migracije, predvsem iz tretjih držav, v zahodni svet no go, in bodo naletele na neodobravanje.
Evropska populacija se stara, emigracije ne le, da niso 'no go', so že zdaj eksistenčna nuja. Zahod pravzaprav izkorišča nesrečo ljudi, ki migrirajo. Nihče ne bi zapustil svojega doma, če bi ne bil v izselitev iz tega ali onega razloga prisiljen. V zadnjih letih nismo soočeni s 'klasično' ekonomsko migracijo, pač pa z begom ljudi iz kriznih območji. Območji, ki so jih zajele vojne; vojne, ki so praviloma posledica vmešavanja imperialističnega Zahoda (iz (geo)političnih & ekonomskih razlogov) v notranje zadeve suverenih držav. Skoraj po pravilu gre za naslednjo formulo: Zahod podpira islamistične fanatike, ki rušijo Zahodu zoprno sekularno oblast; tak primer je (bil) Afganistan, Libija in Sirija. Prav zato ima Zahod ne le človeško dolžnost pomagati beguncem, pač pa tudi moralno. ;(

Oh seveda so zapustili dom z veseljem. Zakaj bi delal v Afganistanu za 100$ na mesec če da lahko v Nemčiji vse štiri v luft za 1200EUR na mesec? To, da bežijo pred vojno lahko velja zgolj in le za državljane Sirije. Pa še pri teh smo videli, da prihaja veliko samskih moških. Zakaj Nemčija? Sej je veliko sosed Sirije brez vojne. Aja, tam ni sociale.

Evropska populacija se stara. Drži. Ampak sej imajo Ukrajino, Rusijo. Na milijone ljudi, ki bi z veseljem ČEZ NOČ prišli živet v Evropo. Kulturno so nam bližje, so pismeni in izobraženi. Brez terorizma, brez social. Čez noč lahko Nemčija dobi par milijonov Ukrajincev in Rusov, če že rabi takšno število delavcev. Pri teh migracijah se sploh ne gre za staranje prebivalstva, to je samo izgovor liberalne agende. V resnici se je nekaj posamezniko odločilo uničiti evropsko identiteto in kulturo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

konspirator ::

Btw, glede na situacijo na terenu http://syria.liveuamap.com/ lahko Sirijci v Eu že pakirajo kovčke.
--

Pac-Man ::

Še ena izza odra. Wilson je en glavnih pri NeverTrump gibanju med republikanci, kak teden nazaj je prebil cel kup časa na letalih neznano kam.

Čemur je sledilo:
https://twitter.com/TheRickWilson/statu...

ETA on those JDAMs?
Well at least there's an ATO coming together.

Air tasking order @ Wikipedia

slotechar ::

Eni potrjujete teorijo, da vsakic ib pomankanju dobrih argumentov vedno povlecete neke obtozbe z nacisti in white supremacisti. Ja, jst nisem cisti evropejec, me kar obtozi lol. Sem zivel v primitivni okolici in poznam mentaliteto svojih korenin in mi ni niti malo vsec. Ne bi rad da se to razsiri na vse konce sveta. Eni ocitno niste ziveli v taksni okolici in samo promovitmrate neka politicna verovanja ki so v praksi tezko izvedljiva.

Zgodovina sprememb…

jype ::

slotechar je izjavil:

Ne bi rad da se to razsiri na vse konce sveta.
In vendar si ti se razširil sem in pričakuješ, da te sprejmemo? Ajde, spizdi nazaj, mi ti nismo dolžni dajat socialne podpore!

Sem se razsiril ker ne sprejemam menraliteto svoje domovine in sem crna ovca v familiji. So se me odrekli ze zdavnaj. Pa zivim od lastnega dela.

Zgodovina sprememb…

slotechar je izjavil:

Sem se razsiril ker ne sprejemam menraliteto svoje domovine in sem crna ovca v familiji. So se me odrekli ze zdavnaj. Pa zivim od lastnega dela.
Kurac živiš od lastnega dela, noben priseljenec še nikoli ni, vsi vlečete socjalo in se vam fučka. Ziher pred kakšnim hoferjem svetiš in fehtaš. Taki ste, to mate v genih.

Res, zate bolje, da pobegneš, preden se klen slovenski narod dvigne in tebi podobne pijavke spravi tja, kamor spadajo.

So izjeme, ki potrjujejo pravilo. Procent koristnih in delivnih priseljencev se obcutno spreminja glede od kod prihajajo in glede mentalitete. Jaz pac mentaliteto svoje prejsnje okolice zacracam za razliko od vse moje familije.

Zgodovina sprememb…

slotechar je izjavil:

So izjeme, ki potrjujejo pravilo.
Ja, ja, seveda, vsi ste najbolj pridni. Dokler nisi ti prišel v Slovenijo ni blo nobenga kriminala tle.

slotechar je izjavil:

Jaz pac mentaliteto svoje prejsnje okolice zacracam za razliko od vse moje familije.
Ja, to praviš, dokler se ne razmnožiš zadost, da nam zjebeš državo, pol bo pa druga pesem.

In other news, ubogi vsi, ki se morajo ukvarjat s tem otrokom: http://www.bbc.com/news/uk-politics-417...

Se zelo razlikujem od ostalih clanov stevilne familije. Nimam nobenega otroka, nisem vernik in ne vsiljujem svoje vere, upam trdit da sem bolj deloven in tudi bolj razgledan kot moja familija. Nisem nagnjen h kriminalu in ne zelim fizicno ibracunavat ali zaliti ljudi, ki se ne strinjajo ampak skusam to povedat z argumenti.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

žal takih levi aktivisti ne sprejemajo. želijo samo take, ki obogatijo našo kulturo, ne pa da se ji podredijo, kar pomeni da nam postanejo enaki:))
s takimi ne morejo jeziti staroselcev in težiti da smo rasisti in ne integriramo drugačnih, niti jim oprati možgane, še manj pa jim namenjat socialne transferje, ker prispevajo v blagajno
skratka integrirani tujci so za levake sovražnik no.1!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

OK, potem se strinjamo. slotechar ni snowflake, tujci se lahko integrirajo, niso vsi isti, tudi muslimani so dobri,...

Pizda, samo je trajal kar nekaj let.
Kaj?

slotechar je izjavil:

Se zelo razlikujem od ostalih clanov stevilne familije.
Ja, saj, hliniš, čez 20 let se boš pa ti al pa tvoj otrok razstrelil na Šuštarskem mostu. Poznamo take.

gruntfürmich je izjavil:

integrirani tujci so za levake sovražnik no.1!
Drži, volijo za Janšo in uničujejo slovensko kulturo ter vrednote NOB.

Cervantes ::

Vse Krapom!
No passaran!

Scaramouche ::

Zgodovina sprememb…

maco-maco je izjavil:

OK, potem se strinjamo. slotechar ni snowflake, tujci se lahko integrirajo, niso vsi isti, tudi muslimani so dobri,...

Sej noben ne trdi, da se tujci ne morejo integrirat. Jst vem, da se Američan lahko integrira. Ker je moj sosed. Na zadnjih sedežih njegovega avta najdeš celo knjižnico slovensko-angleških slovarjev.

Vem pa, da se nepismen in neizobražen Jamal ne more integrirat v povsem novo okolje. Nekdo, ki 20 let živi v džungli kjer mu je vse dovoljeno ne bo nikoli razumel koncepta odgovornosti, dogovorov in zakonov. Možnost integracinje se še zmanjša ker se jim popušča. Spopad s policijo na meji = nobene kazni. Spopad državljana s policijo = kazenska ovadba. Če bi državljan požgal šotor v kampu kjer se nahaja veliko ljudi bi dobil najmanj kazensko ovdabo za povzročitev splošne nevarnosti. Jamal je dobil zajtrk, večerjo in kosilo, ter brezplačen prevoz do avstrijske meje, sendvič in vodo za popotnico. #Diskriminacija

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB ::

maco-maco je izjavil:

To ni bilo nikoli vprašanje. Samo ti si preveč trd, da bi to razumel.

Kar dokazuje to, kar ti že skozi govorim. Da je problem tvoja ksenofobija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

dice7 ::

xmetallic je izjavil:

Vem pa, da se nepismen in neizobražen Jamal ne more integrirat v povsem novo okolje. Nekdo, ki 20 let živi v džungli kjer mu je vse dovoljeno ne bo nikoli razumel koncepta odgovornosti, dogovorov in zakonov.

Samo poglej si te Jamale

Sesuli eno temeljnih drzavnih institucij, brez kazenskih ovadb

To ni bilo nikoli vprašanje.

Poglej en post nad tvojim. Američani se bodo, Jamali nikoli.

Aja, že razumem. slotechar je Američan.
Kaj?

Poglej en post nad tvojim. Američani se bodo, Jamali nikoli.

Aja, že razumem. slotechar je Američan.

Ne boš verjel. Zame sta oba enako kredibilna. Čestitam, res si v dobri družbi.

Ne, ne. Ta je vaš.

Sicer pa, kje je Trump?
Kaj?

maco-maco je izjavil:

Ne, ne. Ta je vaš.

Sicer pa, kje je Trump?

Zelo visok intelektualni nivo. Ti si ziher zaposlen na FDV?

V bistvu sem se zgolj prilagodil tvojemu. Sem ti pa že povedal, da ne hodim v službo in nisem zaposlen. Sedaj pa počasi grem.
Kaj?

maco-maco je izjavil:

V bistvu sem se zgolj prilagodil tvojemu. Sem ti pa že povedal, da ne hodim v službo in nisem zaposlen. Sedaj pa počasi grem.

Veš kakšna je razlika med nama? Jaz znam dokaj dostojno obrazložiti tvoje pozicije, ti pa pojma nimaš o mojih.

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Šokantno. Trump je prepeval:

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood.

#65W!

gus5 ::

xmetallic je izjavil:

Spopad s policijo na meji = nobene kazni. Spopad državljana s policijo = kazenska ovadba.
Različni konteksti. Ljudje, ki so se prebilo do slo-cro meje, so bili že več tednov na poti, lačni, premraženi, umazani, neprespani. Njihov cilj je bil Nemčija, pot jim zaustavi 'neka' policija 'neke' (za večino beguncev neznane) države. Države, ki jih ne pusti naprej, hkrati pa jim ne ne privošči niti toplega obroka, tuša ali ogrevanega prostora, v katerem bi lahko odspali nekaj ur. Ljudji, ki so bežali pred vojnim nasiljem, so pričakali filistrska birokratska logika, nasilneži in žica z rezili.

konspirator ::

gus5
Prodajaš buče.

Še Gr, Tur, Mak, Srb, Hr so bile vmes od držav.
Begunec si do prve najbližje varne države, oni so hoteli eksplicitno v DE (oz. Švedsko ali UK).

Kar pomeni, da ne gre več za nobene begunce.

Varovanje državnih meja poteka z razlogom, Šengen območja tudi.
--

Zgodovina sprememb…

Truga ::

konspirator je izjavil:

Begunec si do prve najbližje varne države

Kot kaze je to nemcija, glede na to kok jezni so ostali nanje.

Heavy ::

gus5 je izjavil:

Različni konteksti.

Torej ne bodo izgnani z države enem dnevu, ampak samo deportirani v 24 urah :))
#TeamFelix

gus5 je izjavil:

...Ljudji, ki so bežali pred vojnim nasiljem...

verjetno balkanske vojne pa to; so še vedno mislili da je v jugoslaviji vojna pa so šli vsaj do nemčije, če ne raje do juretove švedske...:))

Zgodovina sprememb…

konspirator je izjavil:

Sklicevanje ne 'šengen' v izrednih razmerah, kot so vojne in z njimi povezani valovi beguncev, je nehumano. Gre za filistrsko branje predpisov in ravnanje, podobno ravnanju policista, ki bi zaradi prehitre vožnje oglobil voznika, ki v bolnišnico pripelje hudo poškodovanega in krvavečega soseda.

aha, bolje še dodatno 3 ljudi zbiti...

KuntaKinte ::

jah,v siriji in afriki so imeli hišne pomočnice,to je delo je za plebejece

gus5 je izjavil:

xmetallic je izjavil:

Spopad s policijo na meji = nobene kazni. Spopad državljana s policijo = kazenska ovadba.
Različni konteksti. Ljudje, ki so se prebilo do slo-cro meje, so bili že več tednov na poti, lačni, premraženi, umazani, neprespani. Njihov cilj je bil Nemčija, pot jim zaustavi 'neka' policija 'neke' (za večino beguncev neznane) države. Države, ki jih ne pusti naprej, hkrati pa jim ne ne privošči niti toplega obroka, tuša ali ogrevanega prostora, v katerem bi lahko odspali nekaj ur. Ljudji, ki so bežali pred vojnim nasiljem, so pričakali filistrska birokratska logika, nasilneži in žica z rezili.

A nismo pred zakonom vsi enaki? Jst tud lahko cel dan nič ne jem pol se pa izgovarjam, da je lakota kriva. "Neka" policija v "neki" državi je samostojna država, ki ima pravico dovoliti ali prepovedati vstop v državo. Kar nekdo se pač ne more prosto po Prešernu sprehajat po državi in vanjo vstopat. Ko grem jst v Nemčijo moram tud na avstrijski meji pokazat dokumente. Pa kaj se ima avstrijski policist vmešavat in zahtevat dokumente, če grem itak v Nemčijo.

Zgodovina sprememb…

gus5 je izjavil:

konspirator je izjavil:

Sklicevanje ne 'šengen' v izrednih razmerah, kot so vojne in z njimi povezani valovi beguncev, je nehumano. Gre za filistrsko branje predpisov in ravnanje, podobno ravnanju policista, ki bi zaradi prehitre vožnje oglobil voznika, ki v bolnišnico pripelje hudo poškodovanega in krvavečega soseda.

Vojna ni v Evropi. Izgovarjat se na vojno na drugi celini je neumnost. Če bi njihov edini cilj bil umik z vojnega območja bi šli v sosednje države. In še enkrat, ker očitno ne razumeš, večina ni prihajala iz vojnega območja. Afganistan, Pakistan, Maroko, Eritreja, Etiopija - države iz katerih je večina.

Ko je bila vojna v Evropi ljudje niso bežali v Afriko. Večina je ostala v Evropi. V času balkanske vojne ni bilo niti približno takega razmetavanja z davkoplačevalskim denarjem kot se to počne danes. Nobene sociale, nobenega talanja hrane in 3 obrokov dnevno, brezplačnih kart za vlak, zastonj hrana in voda. Pomagal je kdor je hotel na lastne stroške.

A so nam Afričani in pakistanci, afganistanci pomagali v vojni? Niso. A so nam pomagali obnoviti infrastrukturo po 1. in 2. sv. vojni? Niso. Liberalci pa že sanjajo, kako bo Evropa namenila na desetine milijard evrov za obnovo infrastrukture v Siriji. Sami nej si jo postavijo, tudi Evropa si jo je morala.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Za Afriko ne vem, ampak a jih ni dosti šlo v Argentino? Ki afaik ni v Evropi...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

yero7 ::

Poldi112 je izjavil:

Za Afriko ne vem, ampak a jih ni dosti šlo v Argentino? Ki afaik ni v Evropi...

Kaj v Argentini so dobili socialno? drugače to je isto kot primerjat jabolka in hruške.

xmetallic je izjavil:

A nismo pred zakonom vsi enaki?
Smo, če se znajdemo v primerljivih okoliščinah. 'Šengen' v vojnih razmerah odpove; mnoga pravila v vojnih razmerah ali zaradi vojnih razmer odpovedo. Pa naj gre za 'ilegalne' prehode mej danes ali pa npr. v 1930ih ali 1940ih ko so ilegalno prestopali švicarsko-nemško mejo Judi. A pri vsej zadevi z begunci ne gre la za pravno-formalno vidik, gre tudi za politični (soodgovornost Zahoda za vojno v Siriji, Afganistanu, Libiji) in humanitarni vidik.

pecorin ::

To so prevelike besede za nekatere. Sploh se ne trudi :)

Kaj bi sele bilo, ce bi vedeli, da Sirija ni podpisnica konvencije o beguncih ;)

krneki0001 ::

gus5 je izjavil:

xmetallic je izjavil:

Smo, če se znajdemo v primerljivih okoliščinah. 'Šengen' v vojnih razmerah odpove; mnoga pravila v vojnih razmerah ali zaradi vojnih razmer odpovedo.

Še enkrat za tiste, ki ne vedo; razen v ukrajini ob črnem morju, v evropi ni bilo vojne, zato tudi ni bilo vojnih razmer in zato je šengen bilo potrebno upoštevat.

gus5 je izjavil:

(soodgovornost Zahoda za vojno v Siriji, Afganistanu, Libiji)

ti si kar pripiši krivdo, lahko jo še ostalim 'demokratom', ki ste podpirali to oblast
ne pa pripisovati krivde kar na splošno kot je to moderno, recimo vsem nemcem ali vsem belcem

gruntfürmich je izjavil:

ne pa pripisovati krivde kar na splošno kot je to moderno, recimo vsem nemcem ali vsem belcem
Zakaj ne? A ti jo pa lahko vsem Afričanom?

Pac-Man ::

https://www.washingtonpost.com/local/pu...

Dana Boente, the U.S. attorney from Virginia who gained national prominence when he took a temporary leading role in President Trump’s Justice Department, has submitted his resignation.

He plans to serve until a successor is confirmed.

...

The job is an important and high-profile one. The Eastern District is home to the CIA and the Pentagon, and its prosecutors often handle terrorism cases. It includes about 300 lawyers and other employees with offices in Alexandria, Richmond, Norfolk and Newport News.

špekulacija:
https://twitter.com/TeaPainUSA/status/9...

Dana Boente serves as prosecutor in the Eastern District of Virginia where one of Mueller's grand juries are impaneled. First of all, the timin' is very important because of chatter that Mueller's a close to unsealin' his first wave of indictments. Boente has worked cooperatively while Mueller's Grand Jury issued subpoenas and interviewed witnesses. There has not been one single story of head-knockin' between him and Mueller. Then why would he "retire?" The most logical answer is that Mueller is ready to act and no longer needs his assistance, freein' Boente to not work for the Trump administration and more importantly, he is free to serve as a witness in the Trump-Russia case, since he was present in the SCIF with Rosenstein when the decision was made to appoint Mueller. Tea don't believe in coincidences and the timin' is 100% related to Trump-Russia. Even though Trump gets to appoint a successor, that is most like not a big concern since the cases springin' from the indictment will most likely be tried in another venue. All signs point to the conclusion that Mueller is ready to move with his first indictments. If Boente was a Trump loyalist and the Grand Jury was still roarin', he'd stay there to interfere and obstruct. Such is not the case. This combined with all the chatter that we will see indictments by Thanksgivin' spells more bad news for Trump.

Thanksgiving je letos 23. novembra.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pac-Man ()

jype je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

se spet lažeš?

gus5 je izjavil:

xmetallic je izjavil:

Smo, če se znajdemo v primerljivih okoliščinah. 'Šengen' v vojnih razmerah odpove; mnoga pravila v vojnih razmerah ali zaradi vojnih razmer odpovedo. Pa naj gre za 'ilegalne' prehode mej danes ali pa npr. v 1930ih ali 1940ih ko so ilegalno prestopali švicarsko-nemško mejo Judi. A pri vsej zadevi z begunci ne gre la za pravno-formalno vidik, gre tudi za politični (soodgovornost Zahoda za vojno v Siriji, Afganistanu, Libiji) in humanitarni vidik.

Kako točno je šengen v Evropi povezan z vojno v Siriji? Ali danes, jutri v Venezueli? A ker je nekje, nekaj tisoč kilometrov stran vojna, naša zakonodaja, naša pravila in dogovori odopovedo? Šengen lahko kvečjemu "odpove" če pride do vojne v Evropi. Ker pa po Evropi ne padajo bombe ni nobenega razloga, da se pri nas ne upošteva zakonodaja, in izvaja nadzor na meji.

S to soodgovornostjo se pa nekam zaletite. Če sosed oropa trgovino nisem dolžan sprejeti nobene odgovornosti. Če je USA, Francija bombardirala Sirijo naj odgovornost sprejmejo oni, ne pa ostale EU države, ki v teh vojnah niso niti sodelovale in niti imele nobenega profita od njih.

pecorin je izjavil:

To so prevelike besede za nekatere. Sploh se ne trudi :)

Kaj bi sele bilo, ce bi vedeli, da Sirija ni podpisnica konvencije o beguncih ;)

Kaj bi šele bilo, če bi ti vedel da večina migrantov sploh ne prihaja iz Sirije.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Tvoji demokrati aka liberalci so povzročili vojno v Sirji. Zdej pa od ostalih pričakujete, da plačujejo za vaše grehe. Tolk mate za povedat čez Trumpa, ki ni zakuhal še nobene vojne medtem ko vaši liberalci vsake 4 leta odprejo novo fronto.

Zgodovina sprememb…

««
7 / 36
»»