Forum » Pomoč in nasveti » Teleko ponudba: Asus ROG Strix -> M.2
Teleko ponudba: Asus ROG Strix -> M.2
Ijus ::
Ta prenosnik k ga telekom prodaja - kakšen m.2 modul ma to nod - podpora/standard/protokol. Je nvme al ahci al kaj?
Zanima me za nadgradnjo. Namreč max hitrost.
Zanima me za nadgradnjo. Namreč max hitrost.
- predlagal izbris: FTad ()
Jao. Butast me. Sem se spomnu manuals dol potegnt. Piše NVME. Kar je super. Sam a bi prebavlal kak 2000MB/1500MB modul brez bottlenecka pa štekanja?
Dobro. Pol lahk kupim Corsair 3000/2400? Bo delal brez problema?
Mi lahk še kdo pove kako je z max hitrostjo za RAM? 2400 max?
nikjer na netu ne najdem full specs. tud na uradni strani v dl-anem manualu ne piše teh podatkov. skopi so.
Mi lahk še kdo pove kako je z max hitrostjo za RAM? 2400 max?
nikjer na netu ne najdem full specs. tud na uradni strani v dl-anem manualu ne piše teh podatkov. skopi so.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ijus ()
cekr ::
Na mere moraš tudi pazit.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
cekr ::
Potem je OK.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
Pa je***mu Klical sem na servis ki je omenjen na telekomovi strani pa so rekli da dajejo samo informacije za kompe ki so pri njih na servisu. Kva so to smotani. Neče povedat zastonj.
---
Drgač na asusovi strani pišejo za neke plate tko na veliko da podpirajo tistih marvelous 32Gb/s kao 4GB/s. tam za ta komp nič ne piše. porka madonna. google mi pa ne gre več. se pozabil.
25 let se ukvarjam že z kompi. 10 let nazaj prenehal z power userstvom. zadnjih 5 let mel isti laptop. pa že vse pozabil. zakrnel.
+ emšo. un pa tam predlagal izbris. sorry. my bad.
---
Drgač na asusovi strani pišejo za neke plate tko na veliko da podpirajo tistih marvelous 32Gb/s kao 4GB/s. tam za ta komp nič ne piše. porka madonna. google mi pa ne gre več. se pozabil.
25 let se ukvarjam že z kompi. 10 let nazaj prenehal z power userstvom. zadnjih 5 let mel isti laptop. pa že vse pozabil. zakrnel.
+ emšo. un pa tam predlagal izbris. sorry. my bad.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ijus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalniških komponentOddelek: Kaj kupiti | 2992 (2008) | DarwiN |
» | Nova kišta | 1000€ | video obdelava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12193 (7989) | Yenk |
» | laptop - RAM - nadgradnja/menjava (predlogi)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2119 (1286) | seminal |
» | Navaden ssd disk kot prenosni diskOddelek: Strojna oprema | 3090 (1962) | hojnikb |
» | Nakup novega računalnika! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13247 (11296) | krispe |