Forum » Pomoč in nasveti » facebook pomoč, izklopil sem ga, vklopil in zdej čat ne dela za nekaj ljudi
facebook pomoč, izklopil sem ga, vklopil in zdej čat ne dela za nekaj ljudi
shintaro ::
nekaj ljudi mi ne more pisat, čeprav sm fb vklopu !!!! piše jim 'you cannot reply to this conversation' , jaz pa jim lahko pišem.. za 90% kontakov dela normalno, nekateri pa ne morejo odpisat!
Probal sm že vse možno in folk mi krneki teži da kaj se grem (see screenshots) - to mi je že enkrat naredilo 1 leto nazaj, pa se je samo popravlo v roku 1 tedna.. Ampak folk popizdeva in bi rad to takoj uredil!! Vse sm probal , seveda log in log out, reinstall messenger itd.
Ve kdo kaj naredit al je mel kdaj isto težavo?? Fakin Fb sploh ne moreš ga izklopit začasno!!!
Probal sm že vse možno in folk mi krneki teži da kaj se grem (see screenshots) - to mi je že enkrat naredilo 1 leto nazaj, pa se je samo popravlo v roku 1 tedna.. Ampak folk popizdeva in bi rad to takoj uredil!! Vse sm probal , seveda log in log out, reinstall messenger itd.
Ve kdo kaj naredit al je mel kdaj isto težavo?? Fakin Fb sploh ne moreš ga izklopit začasno!!!
- predlagalo izbris: fikus_ ()
shadeX ::
Ženska ga vabi na "čaj", on pa se ukvarja s FB-jem. Očitno se res kaže pomanjkanje testosterona pri današnji mladini..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox in vtičnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3779 (2460) | Anney |
» | Modri zaslon BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1822 (1477) | prenasalec |
» | Še koga motijo generični odzivi na customer support-uOddelek: Pomoč in nasveti | 861 (639) | Poldi112 |
» | [napaka] zadnja verzija Windows Live Messenger ne delujeOddelek: Programska oprema | 1884 (1362) | juresl |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2033 (1667) | dannyxp |