Forum » Omrežja in internet » Innobox F60 nastavitev na bridge
Innobox F60 nastavitev na bridge
srus ::
Oj,
Preklopili smo na T-2 optiko in me zanima sledeče. Interno omrežje z obstoječim ruterjem hočem obdržati enako kot dosedaj, ali je pametno postaviti Innobox F60 v bridge način? Ali s tem kaj izgubim (performance, funkcionalnost). Če izgubim le Innoboxov WiFi nič hudega.
Kako hitro je opravljena nastavitev na bridge, je potrebno na T-2 sporočiti ali zahtevati kaj posebnega?
Preklopili smo na T-2 optiko in me zanima sledeče. Interno omrežje z obstoječim ruterjem hočem obdržati enako kot dosedaj, ali je pametno postaviti Innobox F60 v bridge način? Ali s tem kaj izgubim (performance, funkcionalnost). Če izgubim le Innoboxov WiFi nič hudega.
Kako hitro je opravljena nastavitev na bridge, je potrebno na T-2 sporočiti ali zahtevati kaj posebnega?
Karen ::
Dva porta na routerju sta v bridge načinu, dva pa ne. Jaz imam LAN1 naprej na router, na F60 Wireless izklopljen (fizičen gumb), pa vse potem na routerju nastavljeno, pa bi moralo delat.
srus ::
Hvala za nasvet, sem prestavil ruter iz LAN 2 na LAN 3, in vse je OK.
Menda sta po defaultu LAN 1 in LAN 2 konfigurirana na ruter, in LAN 3 in LAN 4 na bridge.
Menda sta po defaultu LAN 1 in LAN 2 konfigurirana na ruter, in LAN 3 in LAN 4 na bridge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14848 (13437) | styled |
» | Uporaba popcorn time povzroči izpad interneta?Oddelek: Programska oprema | 3957 (3055) | sandmodnigga |
» | strežnik skozi dva ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6523 (5829) | Yohan del Sud |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3367 (3101) | barbara2 |
» | ICS na win7, t-2 dynamicOddelek: Omrežja in internet | 931 (855) | DuleKrtola |