Forum » Pomoč in nasveti » nadgradnja na ssd
nadgradnja na ssd
Skarje ::
dober dan,
doma imam HP Pavilion 15-ab114ng, nebi ga rad odpiral ker se mi zdi pre tvegano da bom kej poškodoval. zanima me ali lahko ssd disk vstavim direkt v režo kjer je sedaj cd player. kakor sem gledal vedno dajo ssd disk na mesto kjer je bil prej hdd, hdd pa v vmesnik ki ga vstavijo v cd režo. bi mi zanl kdo svetovati tudi kateri umesnik in ssd bi uporabil da bi bilo cenovno ugodno
doma imam HP Pavilion 15-ab114ng, nebi ga rad odpiral ker se mi zdi pre tvegano da bom kej poškodoval. zanima me ali lahko ssd disk vstavim direkt v režo kjer je sedaj cd player. kakor sem gledal vedno dajo ssd disk na mesto kjer je bil prej hdd, hdd pa v vmesnik ki ga vstavijo v cd režo. bi mi zanl kdo svetovati tudi kateri umesnik in ssd bi uporabil da bi bilo cenovno ugodno
- spremenilo: Skarje ()
frke ::
Potreboval boš adapter v katerega daš ssd disk in ki nadomesti cdrw enoto.
Obstajajo adapterji debeline 12,7mm in 9,5mm. Preveri, kakšna je debelina tvoje cdrw enote
Obstajajo adapterji debeline 12,7mm in 9,5mm. Preveri, kakšna je debelina tvoje cdrw enote
solatko ::
Skarje - Če ne znaš sam zamenjat (dost enostavno), nesi lokalnemu serviserju, pa ti bo za nekaj € še očistil prah in zamenjal termalno pasto.
Poglej v bios, če ima možnost boot-anja sistema iz DVD priključka.
HDD caddy rabiš 12,7 mm.
Poglej v bios, če ima možnost boot-anja sistema iz DVD priključka.
HDD caddy rabiš 12,7 mm.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri SSD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8805 (416) | Han |
» | Tehnična pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (976) | abazuu |
» | ssd disk v prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (917) | solatko |
» | Prenosnik, ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 5418 (3877) | r3dkv1c4 |
» | SSD - kabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7094 (5775) | fenix_ |