» »

Masters of the Universe (2019)

Masters of the Universe (2019)

Temo vidijo: vsi
1
...
3 4
5
»

opeter ::

mAXTER je izjavil:

Zgleda fajn pa vse, samo sem vseeno mislil da ga bodo vsaj enmal bolj nabulkali v He-man transformaciji, pa magari s pomočjo cgi :|

Saj so ga. V filmu naj bi bil visok okoli tri metre ali še več. Tam je ena razširjena slika, ko nasproti stoji lik Skeletorja (na sliki se vidi povečana igrača). Čeprav je slednji spredaj, je He-Man še vedno orjak v primerjavi z njim.

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

mAXTER ::

Tole me res zanima kaj bojo skupaj spravl. Samo upam da ne bo Eternije prikazane za 30 minut filma, drugače dolgega 2 uri. Noben noče gledati Vladarjev vesolja na faking planetu Zemlji večina časa, smo imeli en tak film 40 let nazaj in je dovolj za vse večne čase :))

Ali se kej govori kolikšen je budget za film?

bambam20 ::

oo7 je izjavil:

Masters of The Universe | Title Reveal

5 junij 2026

Slabo. Cel film bo povprečen.

mAXTER je izjavil:

Tole me res zanima kaj bojo skupaj spravl. Samo upam da ne bo Eternije prikazane za 30 minut filma, drugače dolgega 2 uri. Noben noče gledati Vladarjev vesolja na faking planetu Zemlji večina časa, smo imeli en tak film 40 let nazaj in je dovolj za vse večne čase :))

Ali se kej govori kolikšen je budget za film?

To, da znova vlečejo v film planet Zemljo smao kaže, da nimajo pojma. In seveda bo v ospredju Teela. Ker to je pomembno, da je ona glavna in en He-man. Še dobro,da so imeli v 80ih pamet, da so vedeli, kdo prodaja igrače. Če dejansko ne bi bilo velikega vizionarja Luja Scheimerja in njegove žene, ki sta s pomočjo odličnih scenaristov spisala zgodbo pravo zgodbo, ki smo jo vzljubili.

Kot vemo, je bila prvotna zgodba popolnoam drugačna in popolnoma Conan kamena doba- začtni srednji vek. Skratka kar nekaj.

Pri Scheimer in njegovi sodelavci so spisali zgodbo na novo, kjer smo končno dobili svet Eternije kot ga poznamo.

No, meni je vseeno, ker si itak usvarjam lastne fantazijske slike, kjer je še vedno Teela prikazan kot super lepa, ženstzvena in ob enem povelnica eternijske garde.

oo7 ::

Full look at He-Man's power sword

Vidim da niso šli v neke eksperimente in so se držali original zadeve, odlično. Sem pa včeraj gleda Minecraft the movie in nato razmišljal, če lahko tam odlično naredijo okolico v celoti digitalizirano, potemtakem še je nekaj upanja, da bo tudi Eternia prvič predstavljena na filmu kot se gre :D

opeter ::

To je osnovna zgodba:

Desetletni Adam Glenn (Nicholas Galitzine) strmoglavi na planet Zemljo, domači planet svoje mame, in se tako loči od meča svojih prednikov, to je meča moči Sive lobanje (Power Sword of Grayskull). Dve desetletji kasneje si meč ponovno prisvoji in prevzame vlogo He-Mana, ko se bori za svoj dom, planet Eternijo, proti zlobnim silam Skeletorja (Jared Leto).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

mAXTER je izjavil:

Vidim da niso šli v neke eksperimente in so se držali original zadeve, odlično.

Ne vem kje ti vidiš originalno azdevo, saj meč ni niti pod razno meč, ki ga poznamo, je zgolj slab približek. Logo za film je povprečen. Enostavno delajo na filmu osebki, ki nimajo znanja in pripadnosti do MOTU:

opeter je izjavil:

To je osnovna zgodba:

Desetletni Adam Glenn (Nicholas Galitzine) strmoglavi na planet Zemljo, domači planet svoje mame, in se tako loči od meča svojih prednikov, to je meča moči Sive lobanje (Power Sword of Grayskull). Dve desetletji kasneje si meč ponovno prisvoji in prevzame vlogo He-Mana, ko se bori za svoj dom, planet Eternijo, proti zlobnim silam Skeletorja (Jared Leto).

Kako se bo ločil od meče, če Adam prvič sreča čarovnico , ko doseže 18 let oz. nekje pri teh letih in mu je predstavljjen prvič Power sword?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Motu

Motu

Kaj pa vem..men se zdi pa čisto dober približek...še krom fajn paše zraven.

Lundgrenov je bil bolj švoh za moje pojme:

Motu2

Motu2

takoel mora izgledat He-manov meč.

https://postimg.cc/q6xRv7CS

Zgodovina sprememb…

mAXTER je izjavil:

Motu

Motu

Kaj pa vem..men se zdi pa čisto dober približek...še krom fajn paše zraven.

Lundgrenov je bil bolj švoh za moje pojme:

Motu2

Motu2

Saj je celoten film iz 1987 švoh, ker so šli spreminjat večino zadev.

Sedaj si pa na spodnjem posnetku poglej, kako bi moral izgledat He-manov meč, ki ga ima v animirnai seriji. Ne pa tisti crap, ki ga bodo uporabili v filmu.

He-man ima oblikovno več mečov, eden je iz oroginalne Filamtion serije zgoraj, potem imaš originalni izgled, ki ga je narisal Alfredo Alcala ,...

Moja iz slike, ki sme jo prilepil odseva precejšnjo pravilnost kako mora POwer sword izgledat. Če se pa spravijo izdelovat zadeve ameterji , kar je vino od daleč, da nimajo ne znanja, niti ne razumejo zasnove MOTU-ja in kako obdržiš oroginalnost..

Še ena verzija moja Power sworda.

https://postimg.cc/0rzrg8Qt

In še slika, ki sem jo osebno ustvaril , kako bi moral oz. mora He-man izgledat.

https://postimg.cc/CBB02xNk

Zgodovina sprememb…

v današnjih časih ne boš takega buffed glavnega lika videl nikjer, tudi pri superherojih ne. Se strinjam, bi bilo osvežujoče, ampak ne, ni šans. Glede meča pa ne vem, meni osebno je približek tistega kar se spomnim, je pa mal varajoče ker je na stojalu in ni 100% razvidno kako bo izgledalo to na platnu. Ampak lahko bi bilo veliko slabše in bi šli nekaj na novo izumljat in še bolj pokvarili zadevo.

Če bo samo na meču ostalo da se boste/bomo fani bunili, potem bo tak še ok. Mene bolj zanima, kako bodo liki izgledali in koliko jih bodo lahko stiščali v film :D

mAXTER je izjavil:

v današnjih časih ne boš takega buffed glavnega lika videl nikjer, tudi pri superherojih ne.

Kaj ne. Za vlogo bi morali najeti bodybuilderja kot je to bil Švarci za Konana.

He-man je preveč fantazy zadeva, da bi v redu izpadla kot igrani film. So zadeve, ki se jih enostavno pusti v animirani verziji.

Iskreno me kot fana franšize veseli karkoli bo izšlo na to tematiko...od risank, filmov, dokumentarcev (BTW toplo priporočam The toys that made us epizodo na temo MOTU, na Netflixu :) ) itd. Me zanima kako bo izpadlo in grem naslednje leto definitivno na premiero v kino, že zaradi nostalgije če drugega ne 8-)

mAXTER je izjavil:

Iskreno me kot fana franšize veseli karkoli bo izšlo na to tematiko...od risank, filmov, dokumentarcev (BTW toplo priporočam The toys that made us epizodo na temo MOTU, na Netflixu :) ) itd. Me zanima kako bo izpadlo in grem naslednje leto definitivno na premiero v kino, že zaradi nostalgije če drugega ne 8-)

Od kar je A.I. napredovala si ustvarjam lastne slike iz sveta MOTU . Še malo, pa si bom lastne krajše animirane filme. Prej sem bil odvisen od drugih, da so ustvarjali slike, sedaj si jih lahko pa sam.

No super, se že veselim kakšnega tvojega končnega izdelka enkrat v prihodnosti. Sam žal nimam te umetniške žilice, tako da se moram zanesti na druge kanale.Bo pa definitivno prihodnost z AI prinesla individualizacijo in ogromno različnih idej..nekako bi rekel današnji Tiktok/Youtube na steroidih v smislu količine vseh vrst vsebin.

mAXTER je izjavil:

No super, se že veselim kakšnega tvojega končnega izdelka enkrat v prihodnosti. Sam žal nimam te umetniške žilice, tako da se moram zanesti na druge kanale.Bo pa definitivno prihodnost z AI prinesla individualizacijo in ogromno različnih idej..nekako bi rekel današnji Tiktok/Youtube na steroidih v smislu količine vseh vrst vsebin.

Zaenkrat samo slike.

https://www.deviantart.com/simonsodagos
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kronološki pregled igrač za zdolgočasene oziroma trapasti artikli, ki so jih vsi kupo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711666 (8841) opeter
»

John Carter

Oddelek: Sedem umetnosti
323587 (1699) opeter
»

Stripi in njihovi superheroji

Oddelek: Sedem umetnosti
355664 (2594) 2dark
»

Best risanka ever (strani: 1 2 3 )