Forum » Sedem umetnosti » Masters of the Universe (2019)
Masters of the Universe (2019)
Temo vidijo: vsi
mAXTER ::
Dejansko ni nek težek spoiler ker je par sekundni video, ampak She-ra se pojavi v drugem post credit videu.

bambam20 ::

Torej, oboževalci filma MOTU ... pripnite se!
Vprašanje ni več, ali bi si morali ogledati ta film ... ampak kdaj. In moj nasvet? Pojdite jutri.
Kot večina od vas ve, sem bil s svojimi slikami in objavami v zadnjih mesecih eden največjih kritikov prihajajočega filma Masters of the Universe.
Zakaj?
Ker sem si, tako kot mnogi oboževalci, ustvaril mnenje na podlagi napovednikov, posnetkov in promocijskega gradiva, ki ga je izdal MGM Amazon Studios. Žal je trženje sprožilo več vprašanj, kot jih je odgovorilo.
Nekatere stvari so bile skrite, druge so bile predstavljene na zmeden način, nekatere odločitve pa so ustvarile napačen vtis o tem, kaj ta film v resnici je.
Po mojem mnenju trženje temu filmu ni naredilo usluge.
V naslednjih vprašanjih in odgovorih bom odgovoril na nekatera največja vprašanja, ki smo si jih mnogi zastavili pred izidom. Nekaj lahkih spojlerjev je, vendar nič ne razkriva glavnih točk zapleta. Upam, da vam bo to pomagalo pri odločitvi, ali je ta film vreden ogleda na velikem platnu.??
In ja ...
Absolutno je. ???
V: Je film res tako slab, kot se sliši v nekaterih kritikah?
O: Ne. Niti približno. Pravzaprav menim, da so napovedniki in trženje filmu naredili veliko medvedjo uslugo. V kino sem šel z pričakovanjem, da bom razočaran. Namesto tega sem odšel prijetno presenečen. Film je zabaven, čustven, vznemirljiv in veliko bolj zvest filmu Gospodarji vesolja, kot sem pričakoval.
V: Je v filmu preveč Zemlje?
O: Ne. To je bila ena mojih največjih skrbi pred ogledom filma. Napovedniki so prikazovali, kot da se bo večina zgodbe odvijala na Zemlji. To preprosto ni res. Večina filma se odvija na Eterniji, prizori na Zemlji pa imajo pomemben namen na Adamovem potovanju. Pravzaprav so se nekateri od teh prizorov izkazali za veliko boljše, kot sem pričakoval.
V: Je Adam res Adam?
O: Da. Absolutno. To je bila še ena velika skrb, ki sem jo imel pred ogledom filma. Številni oboževalci so se bali, da se bo Adam spremenil do neprepoznavnosti, vendar preprosto ni tako. Ves film ostaja Adam - dobrosrčen, odločen, zabaven, pomanjkljiv in s katerim se je mogoče poistovetiti. Film si vzame čas za razvoj njegovega lika in njegove poti, zaradi česar se počuti kot resnična oseba in ne le kot bližnjica do He-Mana.
V: Je He-Man res He-Man?
O: Da. Brez dvoma.
Film razume, da Adam in He-Man nista ista oseba, in preobrazbo obravnava s spoštovanjem, ki si ga zasluži. Ko Adam končno dvigne Močni meč in sprejme svojo usodo, se zdi močna, zaslužena in resnično epska.
To ni prenagljena preobrazba. To je ključni trenutek v zgodbi.
Kot dolgoletni oboževalec lahko iskreno rečem, da film ponuja nekaj najbolj impresivnih trenutkov He-Mana, kar jih je bilo kdaj prikazanih na platnu. Prizori preobrazbe so spektakularni, čustveni in točno to, kar mnogi oboževalci čakajo že leta.
V: Je film preveč smešen?
O: Sploh ne.
To je bila še ena skrb, ki sem jo imel pred izidom. Nekateri napovedniki so dajali vtis, da se film preveč nagiba h komediji. Na srečo temu ni tako.
Da, film je smešen. Pravzaprav je pogosto zelo smešen. Humor izvira iz likov, njihovih osebnosti in situacij, v katerih se znajdejo. Veliko je resnično smešnih trenutkov, vendar komedija nikoli ne spodkopava zgodbe, akcije ali čustvenih prizorov.
Film presenetljivo dobro uravnoteži humor, pustolovščino, dramo in fantazijo.
Smejal sem se, navijal in na neki točki sem se celo čustveno razvnel.
V: Ali film spoštuje franšizo Mojstri vesolja?
O: Da.
Bolj kot sem pričakoval. Film jasno razume in spoštuje izvorno gradivo. Vsebuje reference, like, lokacije in trenutke, ki jih bodo dolgoletni oboževalci takoj prepoznali, medtem ko lahko novinci še vedno uživajo v zgodbi, ne da bi se počutili izgubljene.
Zdi se kot film Mojstri vesolja, ne kot film, ki se pretvarja, da je.
V: Je Eternia dobro predstavljena?
O: Absolutno.
Film se začne z Eternio in odlično predstavi svet skozi Adamovo zgodbo. Eternia se zdi živa, čarobna, nevarna in vredna boja zanjo.
Nikoli se ni zdela kot generični fantazijski svet.
V: Je Skeletor prikazan odlično?
O: Je fantastičen.
Nevaren, pameten, zabaven, zastrašujoč in popolnoma nepredvidljiv. To je ena najboljših igranih različic Skeletorja, kar sem jih kdaj videl. ??
V: Je v filmu kaj za oboževalce filma iz leta 1987?
O: Seveda.
Dolph Lundgren se pojavi v kratkem, a nepozabnem prizoru, ki je čudovit poklon filmu iz leta 1987. Kot dolgoletni oboževalec sem se ob njegovem pojavu iskreno nasmehnil.
In ja ...
"Srečno pot, mali." ?
V: Je Cringer v filmu?
O: Da!
In na moje presenečenje Cringer ni samo v filmu, ampak tudi govori. Je zabaven, ljubek in hitro je postal eden mojih najljubših stranskih likov. ??
V: Ali se She-Ra pojavi v filmu?
She-Ra se pojavi v enem od prizorov po odjavni špici. Vidimo jo od zadaj, kako stoji z mečem in gleda proti Območju strahu. Prizor predstavi Adoro in jasno začrta prihodnje zgodbe.
Za dolgoletne oboževalce je to fantastičen trenutek in odličen način za konec filma. ???
V: Je Orko v filmu?
Orko se pojavi v prizoru po odjavni špici, poda kratko moralno lekcijo v klasičnem slogu Filmation in konča z:
"Se vidimo naslednjič."
In ja, Orko je videti popolnoma čudovit. Ima svoj klasičen lebdeč videz, svoj znani visok glas in takoj se počutim kot Orko, s katerim smo mnogi odraščali. Bil je majhen trenutek, a tak, ki mi je narisal velik nasmeh na obraz. ???
V: Kakšni so stranski liki?
O: Presenetljivo dobri.
Trap Jaw je v boju absolutna zver in eden izmed izstopajočih zlikovcev v filmu. Beast Man je ogromen, močan, brutalen in točno to, kar sem upal videti na velikem platnu.
Skeletor je fantastičen. Nevaren, inteligenten, zabaven in nepredvidljiv. V nekaterih pogledih me je njegova osebnost celo spomnila na Scarja iz Levjega kralja - karizmatičen, manipulativen in vedno zabaven.
Teela je čustvena, pogumna in ima vse, kar bi pričakovali oboževalci Bojevniške boginje. Oboroženi mož je odličen mentor in hkrati mogočen bojevnik.
Film ponuja nepozabne trenutke tudi Evil-Lyn, Tri-Klops, Goat Man, Pig Boy, Spikor, Mekaneck, Fisto in Ram Man. Nekateri imajo večje vloge kot drugi, a večina jih dobi priložnost, da zasijejo in pokažejo svoje edinstvene sposobnosti.
In ja ... Spikor dobi nekaj zelo smešnih trenutkov. ???
Čudovit poklon originalni risanki. ???
Drinker lepo pove bistvo.
Ne poslušajte kritikov, pač pa mene!
Vprašanje ni več, ali bi si morali ogledati ta film ... ampak kdaj. In moj nasvet? Pojdite jutri.
Kot večina od vas ve, sem bil s svojimi slikami in objavami v zadnjih mesecih eden največjih kritikov prihajajočega filma Masters of the Universe.
Zakaj?
Ker sem si, tako kot mnogi oboževalci, ustvaril mnenje na podlagi napovednikov, posnetkov in promocijskega gradiva, ki ga je izdal MGM Amazon Studios. Žal je trženje sprožilo več vprašanj, kot jih je odgovorilo.
Nekatere stvari so bile skrite, druge so bile predstavljene na zmeden način, nekatere odločitve pa so ustvarile napačen vtis o tem, kaj ta film v resnici je.
Po mojem mnenju trženje temu filmu ni naredilo usluge.
V naslednjih vprašanjih in odgovorih bom odgovoril na nekatera največja vprašanja, ki smo si jih mnogi zastavili pred izidom. Nekaj lahkih spojlerjev je, vendar nič ne razkriva glavnih točk zapleta. Upam, da vam bo to pomagalo pri odločitvi, ali je ta film vreden ogleda na velikem platnu.??
In ja ...
Absolutno je. ???
V: Je film res tako slab, kot se sliši v nekaterih kritikah?
O: Ne. Niti približno. Pravzaprav menim, da so napovedniki in trženje filmu naredili veliko medvedjo uslugo. V kino sem šel z pričakovanjem, da bom razočaran. Namesto tega sem odšel prijetno presenečen. Film je zabaven, čustven, vznemirljiv in veliko bolj zvest filmu Gospodarji vesolja, kot sem pričakoval.
V: Je v filmu preveč Zemlje?
O: Ne. To je bila ena mojih največjih skrbi pred ogledom filma. Napovedniki so prikazovali, kot da se bo večina zgodbe odvijala na Zemlji. To preprosto ni res. Večina filma se odvija na Eterniji, prizori na Zemlji pa imajo pomemben namen na Adamovem potovanju. Pravzaprav so se nekateri od teh prizorov izkazali za veliko boljše, kot sem pričakoval.
V: Je Adam res Adam?
O: Da. Absolutno. To je bila še ena velika skrb, ki sem jo imel pred ogledom filma. Številni oboževalci so se bali, da se bo Adam spremenil do neprepoznavnosti, vendar preprosto ni tako. Ves film ostaja Adam - dobrosrčen, odločen, zabaven, pomanjkljiv in s katerim se je mogoče poistovetiti. Film si vzame čas za razvoj njegovega lika in njegove poti, zaradi česar se počuti kot resnična oseba in ne le kot bližnjica do He-Mana.
V: Je He-Man res He-Man?
O: Da. Brez dvoma.
Film razume, da Adam in He-Man nista ista oseba, in preobrazbo obravnava s spoštovanjem, ki si ga zasluži. Ko Adam končno dvigne Močni meč in sprejme svojo usodo, se zdi močna, zaslužena in resnično epska.
To ni prenagljena preobrazba. To je ključni trenutek v zgodbi.
Kot dolgoletni oboževalec lahko iskreno rečem, da film ponuja nekaj najbolj impresivnih trenutkov He-Mana, kar jih je bilo kdaj prikazanih na platnu. Prizori preobrazbe so spektakularni, čustveni in točno to, kar mnogi oboževalci čakajo že leta.
V: Je film preveč smešen?
O: Sploh ne.
To je bila še ena skrb, ki sem jo imel pred izidom. Nekateri napovedniki so dajali vtis, da se film preveč nagiba h komediji. Na srečo temu ni tako.
Da, film je smešen. Pravzaprav je pogosto zelo smešen. Humor izvira iz likov, njihovih osebnosti in situacij, v katerih se znajdejo. Veliko je resnično smešnih trenutkov, vendar komedija nikoli ne spodkopava zgodbe, akcije ali čustvenih prizorov.
Film presenetljivo dobro uravnoteži humor, pustolovščino, dramo in fantazijo.
Smejal sem se, navijal in na neki točki sem se celo čustveno razvnel.
V: Ali film spoštuje franšizo Mojstri vesolja?
Bolj kot sem pričakoval. Film jasno razume in spoštuje izvorno gradivo. Vsebuje reference, like, lokacije in trenutke, ki jih bodo dolgoletni oboževalci takoj prepoznali, medtem ko lahko novinci še vedno uživajo v zgodbi, ne da bi se počutili izgubljene.
Zdi se kot film Mojstri vesolja, ne kot film, ki se pretvarja, da je.
V: Je Eternia dobro predstavljena?
O: Absolutno.
Film se začne z Eternio in odlično predstavi svet skozi Adamovo zgodbo. Eternia se zdi živa, čarobna, nevarna in vredna boja zanjo.
Nikoli se ni zdela kot generični fantazijski svet.
V: Je Skeletor prikazan odlično?
O: Je fantastičen.
Nevaren, pameten, zabaven, zastrašujoč in popolnoma nepredvidljiv. To je ena najboljših igranih različic Skeletorja, kar sem jih kdaj videl. ??
V: Je v filmu kaj za oboževalce filma iz leta 1987?
O: Seveda.
Dolph Lundgren se pojavi v kratkem, a nepozabnem prizoru, ki je čudovit poklon filmu iz leta 1987. Kot dolgoletni oboževalec sem se ob njegovem pojavu iskreno nasmehnil.
In ja ...
"Srečno pot, mali." ?
V: Je Cringer v filmu?
O: Da!
In na moje presenečenje Cringer ni samo v filmu, ampak tudi govori. Je zabaven, ljubek in hitro je postal eden mojih najljubših stranskih likov. ??
V: Ali se She-Ra pojavi v filmu?
She-Ra se pojavi v enem od prizorov po odjavni špici. Vidimo jo od zadaj, kako stoji z mečem in gleda proti Območju strahu. Prizor predstavi Adoro in jasno začrta prihodnje zgodbe.
Za dolgoletne oboževalce je to fantastičen trenutek in odličen način za konec filma. ???
V: Je Orko v filmu?
Orko se pojavi v prizoru po odjavni špici, poda kratko moralno lekcijo v klasičnem slogu Filmation in konča z:
"Se vidimo naslednjič."
In ja, Orko je videti popolnoma čudovit. Ima svoj klasičen lebdeč videz, svoj znani visok glas in takoj se počutim kot Orko, s katerim smo mnogi odraščali. Bil je majhen trenutek, a tak, ki mi je narisal velik nasmeh na obraz. ???
V: Kakšni so stranski liki?
O: Presenetljivo dobri.
Trap Jaw je v boju absolutna zver in eden izmed izstopajočih zlikovcev v filmu. Beast Man je ogromen, močan, brutalen in točno to, kar sem upal videti na velikem platnu.
Skeletor je fantastičen. Nevaren, inteligenten, zabaven in nepredvidljiv. V nekaterih pogledih me je njegova osebnost celo spomnila na Scarja iz Levjega kralja - karizmatičen, manipulativen in vedno zabaven.
Teela je čustvena, pogumna in ima vse, kar bi pričakovali oboževalci Bojevniške boginje. Oboroženi mož je odličen mentor in hkrati mogočen bojevnik.
Film ponuja nepozabne trenutke tudi Evil-Lyn, Tri-Klops, Goat Man, Pig Boy, Spikor, Mekaneck, Fisto in Ram Man. Nekateri imajo večje vloge kot drugi, a večina jih dobi priložnost, da zasijejo in pokažejo svoje edinstvene sposobnosti.
In ja ... Spikor dobi nekaj zelo smešnih trenutkov. ???
Čudovit poklon originalni risanki. ???
Drinker lepo pove bistvo.
Ne poslušajte kritikov, pač pa mene!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

Kayzon ::
Evo včeraj pogledal film na predpremieri, moj interni otrok je zelo zadovoljen z izzidomBi lahko film bil še boljši?...definitivno. Zmotilo me je, da ni bilo še več likov predstavljenih, pa He-man je za moje pojme dejansko bil enmal prešvoh, magari bi ga morali z CGI še malo pojačat da bi res dosegel tisti vau efekt, tako pa malo izpade rahlo podhranjen
Nicholas Galitzine kljub mojim začetnim dvomom odlično zadene lik Adama, ima nek šarm in tisto prikupno nerodnost, kot jo je imel original lik v risankah. Ampak glavna nagrada gre pa Jared Letu, njemu pa kapo dol za nastop v vlogi Skeletorja. Prikaže ga točno tako kot je bil v canonu..zlobnež z dobro mero cinizma, temnega humorja in tudi krutosti.
Zgodba teče lepo, razen par vmesnih počasnih trenutkov, katere bi lahko tudi kamot prezrli, ker nekega razvoja likov v tem filmu dejansko ni, kar je tako in tako ok za moje pojme. Všeč mi je da se film zaveda da se gre za fantazijsko pripoved in se svojim koreninam ne izogiba, oz. noče biti nekaj več. Notri je tudi dobra mera humorja, ki lepo popestri dogajanje. Je totalen fan service in zato kot mega fan bi mu dal oceno 8/10.
Toplo priporočam ogled tudi tistim ki jim tema mogoče ni domača, ker je kot standalone fantasy popcorn summer film več kot dober za ogled. Sedaj pa upam na zadosten box office, da bodo naredili še kakšno nadaljevanje filma, držim pesti![]()
Se podpisem! Pravkar prisel iz odiseje in sem navdusen nas filmom
Gregor P ::
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Ja, ves čas si imel tak Flash Gordon, Queen Freddie Mercury občutek, tako so kar dobro zadeli našo 80' nostalgijo.

Zaenrkat je zaslužek pri 55 milijonih, kar se men zdi za 4dneve predvajanja v kinu v redu.
Ta taden dobijo še izdelke ( škatle za pop corn, kozarce za pijačo. Baje da v torek ali sredo).. grem pogledat, ker me zanima, kaj bomo mi dobili do mercha. Mogoče meč iz katerega se lahko pije?
Gregor P.. ti si dobil poster? Mi smo ga dobili v soboto.
Je pa za film ultra zanimanje po svetu. Pa za moj q&A review tudi.. ma že blizu 1000 komentarjev, full so ga delili, lajkan čez 4000-krat.
Ta taden dobijo še izdelke ( škatle za pop corn, kozarce za pijačo. Baje da v torek ali sredo).. grem pogledat, ker me zanima, kaj bomo mi dobili do mercha. Mogoče meč iz katerega se lahko pije?
Gregor P.. ti si dobil poster? Mi smo ga dobili v soboto.
Je pa za film ultra zanimanje po svetu. Pa za moj q&A review tudi.. ma že blizu 1000 komentarjev, full so ga delili, lajkan čez 4000-krat.

Pithlit ::
Ker sem si, tako kot mnogi oboževalci, ustvaril mnenje na podlagi napovednikov, posnetkov in promocijskega gradiva, ki ga je izdal MGM Amazon Studios.
Lepo da priznaš. Te bo to izučilo in boš malo manj sral po kakem drugem filmu? Upam... verjamem pa ne.
Life is as complicated as we make it...

Lepo da priznaš. Te bo to izučilo in boš malo manj sral po kakem drugem filmu? Upam... verjamem pa ne.
Kaj sem jaz sral, če je MGM AMAZON imel slab PR?
Opis je drugače moj ( v oroginalu v angleščini ) in mislim,da sem kar malo zaslužen, da so šli po svetu v kino, ko so ga prebrali!
Kaj sem jaz kriv, če se niso zjasnili ali se v filmu pojavijo Orko, She-ra,Dolph Lundgren in ali Cringer končno govori???
To so zadeve, ki jih moramo vedet, da lahko v miru se posvetimo filmu.
To je bilo po moje ključno, ko so fani, ki so se še odločali ali naj gredo, prebrali, da je vse tako mora biti, da je čas da gredo v kino gledat!
Promotorji so odpirali preveč vprašanj in motečih elementov, kot da bi jih zaprli. Ne dela se to tako z He-manom in Gospodarji vesolja.
Menda bom jaz kaj vedel o tem, glede, da ima eno od največjih MOTU skupin na FB-ju z več kot 1.6 milijona mesečnega ogleda!
Zgodovina sprememb…

Do konca leta bo skupina med top 5, naslednje leto pa ciljam da bo TOP 2 med vsemi.
Jaz sem eden izmed največjih poznavalcev Masters of the universe franšize. Realno in dokazano.
Če bi bil papak, bi mel v skupini mogoče 5000 folka. Mogoče.
Jaz sem eden izmed največjih poznavalcev Masters of the universe franšize. Realno in dokazano.
Če bi bil papak, bi mel v skupini mogoče 5000 folka. Mogoče.
Zgodovina sprememb…

Been there, done that, survived (pa ne motu, nekaj drugega). Good luck :)
AH MOTU bo preživel. Od kar je AI se razvil, lahko delam grafične MOTU novele. Eno sem že naredil. Sedaj delam drugo :).
Prva tako obsega 89 strani napete zgodbe o She-ri.
Zgodovina sprememb…
Gregor P.. ti si dobil poster? Mi smo ga dobili v soboto.Ne, nisem; sem bil v nedeljo. Ampak edina (pred-)premiera, kjer sem dejansko šel v kino je bila Batman, tako da tisto zlato Batman značko pa še imam
Skratka naredili so dostojen He-man film; obenem je tudi tako narejen, da je za celo družino, torej in otroke in odrasle z nostalgijo. Zdaj pa lahko le upamo, da bo ogleda dovolj, da bodo posneli še nadaljevanje ... pa Lego kocke (čeprav alternativne že imamo na voljo).
mAXTER ::
Meni osebno je že velik dosežek da so sploh spacali skupaj ta film (glede na leta in leta produkcijskih težav, odlaganja projekta, menjave scenarijev itd.), da pa je še dober za gledat povrhu vsega, je pa meni že luksuz 
Iskreno mi je čisto vseeno ali naredijo nadaljevanje ali ne, film so naredili kot zaključeno celoto in moje poglavje čakanja dobrih 30+ let se je s tem zaprlo
Sem pa pozabil omeniti res dobro glasbo v filmu, doda veliko karizme pri veliko scenah. (Brian May iz Queenov je izvajal vse kitarske zadeve v filmu)
Ampak moje največje zadovoljstvo v filmu je bil pa tisti zadnji prizor boja med He-manom in Skeletorjem...ko ga He-man po neuspelih pogovorih dobesedno - se opravičujem za izraz - ono PREFUKA do kosti
Res svetovna scena ki mi je še danes ostala v glavi
Malce sem bil edino razočaran nad predpremiero tega filma (Cineplexx Celje), niso imeli nobenega mercha (tam za pultom, mi je teta ponujala od Mandaloriana popcorn kozarec a jst pred njo stojim z MOTU majco
), noben cosplayer ni promoviral filma (za Mandalorian premiero so imeli enega tipa v full body armorju ko je naokoli skakal), v glavnem nobene slovesnosti, tako kot je bilo to še v starih časih Planet Tuš kina, tam so bile premiere res dobre. Tako pa smo dobili tisti plakat v roke in to je bilo to. Žalostno ampak ok, je bil pa vsaj film dober, to je še najbolj važno od vsega
Iskreno mi je čisto vseeno ali naredijo nadaljevanje ali ne, film so naredili kot zaključeno celoto in moje poglavje čakanja dobrih 30+ let se je s tem zaprlo
Sem pa pozabil omeniti res dobro glasbo v filmu, doda veliko karizme pri veliko scenah. (Brian May iz Queenov je izvajal vse kitarske zadeve v filmu)
Ampak moje največje zadovoljstvo v filmu je bil pa tisti zadnji prizor boja med He-manom in Skeletorjem...ko ga He-man po neuspelih pogovorih dobesedno - se opravičujem za izraz - ono PREFUKA do kosti
Malce sem bil edino razočaran nad predpremiero tega filma (Cineplexx Celje), niso imeli nobenega mercha (tam za pultom, mi je teta ponujala od Mandaloriana popcorn kozarec a jst pred njo stojim z MOTU majco

Malce sem bil edino razočaran nad predpremiero tega filma (Cineplexx Celje), niso imeli nobenega mercha
Merch pride ta teden ( torek ali sreda). Vidim, da me ne bereš.
Zgodovina sprememb…
Iskreno mi je čisto vseeno ali naredijo nadaljevanje ali ne, film so naredili kot zaključeno celoto in moje poglavje čakanja dobrih 30+ let se je s tem zaprlo![]()
Da, film je lepo zaključen, so pa na koncu nekako namignili, da bi lahko bilo še nadaljevanje, če bo kapital dopuščal.
Glasba je bila res dobra in predvsem pa filmu ustrezna vključno s ta staro He-man temo.
Ampak moje največje zadovoljstvo v filmu je bil pa tisti zadnji prizor boja med He-manom in Skeletorjem...ko ga He-man po neuspelih pogovorih dobesedno - se opravičujem za izraz - ono PREFUKA do kostiRes svetovna scena ki mi je še danes ostala v glavi
![]()
Da, čisto lepo po boksarsko
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kronološki pregled igrač za zdolgočasene oziroma trapasti artikli, ki so jih vsi kupo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14349 (11524) | opeter |
| » | John CarterOddelek: Sedem umetnosti | 4147 (2259) | opeter |
| » | Best risanka ever (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 29044 (16700) | Vanich |
| » | Masters of the Universe (film)Oddelek: Sedem umetnosti | 3200 (2701) | opeter |
| » | Ugani risanko (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37512 (29458) | DaMachk |