Forum » Sedem umetnosti » Masters of the Universe (2019)
Masters of the Universe (2019)
Temo vidijo: vsi

bambam20 ::
Sem razmišljal če bi šel kot cosplay lik na premiero, ampak se mi zdi malo nerodno za takega starega jarca, da naokoli skaklja z blond lasuljo in fejk muskularnim telesomTako da bo najverjetneje dovolj samo t-shirt s printom originalnega loga ter liki...
Internet hype je po prvem trailerju kar velik, tako da mislim da totalen flop tole ne bo.
Zdaj si mi dal idejo. Moram si natisnit kaksno majico z motivom gospodarje vesolja. Da. Hype je orjaski.
mAXTER ::
Jaz tudi mislim, da bo to kar prava mala (ali velika) uspešnica. Vsi fani pač niso tako zagrenjeni, kot nekateri tukaj na ST-ju (hint: saj veste na koga mislim).
@mAXTER: lahko si priskrbiš katero od teh variant ...
Na voljo pri več prodajalcih, enega sem našel tukaj na Aliexpressu:
https://shorturl.at/d9b1S
O super, hvala za tole
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kronološki pregled igrač za zdolgočasene oziroma trapasti artikli, ki so jih vsi kupo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13113 (10288) | opeter |
| » | John CarterOddelek: Sedem umetnosti | 3873 (1985) | opeter |
| » | Stripi in njihovi superherojiOddelek: Sedem umetnosti | 6118 (3048) | 2dark |
| » | Best risanka ever (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28327 (15983) | Vanich |
| » | Masters of the Universe (film)Oddelek: Sedem umetnosti | 3048 (2549) | opeter |