Forum » Zvok in slika » Sennheiser uradni zastopnik v Sloveniji
Sennheiser uradni zastopnik v Sloveniji
JebatGa ::
Pozdravljeni, zanima me ali mi lahko kdo pove uradnega zastopnika Sennheiser v Sloveniji? Sem nekaj googlal pa ne vem če je Eventus res pravi ali je zastopnik kdo drug. Hvala za odgovore.
Blazz ::
zdravo,
ko sem sam imel težave s slušalkami, sem kar na sennheiser official strani odprl RMA ticket. Naslednje jutro so me kontaktirali iz slovenske podružnice Grothusen. Imajo res super support.
Tole je bil njihov tel:
+386 (0)1 505 57 69
mislim pa da je sedaj sennheiser kupil grothusen in se ne imenujejo več tako. upam da cifra še dela
ko sem sam imel težave s slušalkami, sem kar na sennheiser official strani odprl RMA ticket. Naslednje jutro so me kontaktirali iz slovenske podružnice Grothusen. Imajo res super support.
Tole je bil njihov tel:
+386 (0)1 505 57 69
mislim pa da je sedaj sennheiser kupil grothusen in se ne imenujejo več tako. upam da cifra še dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blazz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blazinice za sennheiser slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2711 (2544) | Avian |
» | in-ear sušalkeOddelek: Zvok in slika | 1529 (1529) | icko |
» | Nakup "Canalphones" slušalkOddelek: Zvok in slika | 1848 (1753) | Fatboyslim |
» | A dobim kje pri nas tak kabel za SennheiserOddelek: Zvok in slika | 1973 (1623) | AndrewSmith |
» | kateri MP3 predvajalnik??Oddelek: Zvok in slika | 1048 (932) | OldSkul |