» »

Battlefield V (2018)

Battlefield V (2018)

strani: 1 ... 6 7 8 9 10 11

Machete ::

Ne. Imaš na sistemskem (ssdju)? Si normalno online, da ti shrani 'napredek'? Prestavi na drug disk, še prej pa provaj integriteto preveriti.
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

Berserker ::

barocco je izjavil:

Hja, sam bi raje vidu BFV neko mešanico RSO 2 Vietnam + tanki aviacija- War Thunder. pehota pa iz BF3 in da prevladuje ads merjenja ne hip fire.. v glavnem Bolj taktični pristop(seveda so to le moje sanje) :)
Bom pa špil nabavu ob izidu, beta se mi je zdela podobna kot BF1
Upam ,da se bom na koncu motil in me bo špil navdušu.
upajmo na najbolje..


Se strinjam. Gledal gameplay pri znancu, pa mi deluje preveč podobno COD. To je pač špil bolj za nove generacije, ko se jim more vse bolj bliskat pa izgledat kul.

V sodobnih špilih je zgodovinska avtentičnost zgleda neprivlačna, to se vidi predvsem v naboru vozil, orožij, ter uniform.

Machete ::

To je res. Ampak moraš pa priznat, da je red orchestra pa vseeno dokaj mučna, oz. rabiš dobro sativo.
Sicer pa se mi zdi dokaj kriminalno, da se ne da upravljati s squadi.
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

edi45 ::

Sem ga kupil na dan izida in ni tako slab kot sem mislil da bo, res da se zdi malo bolj kot COD in ne kot BF, kar se tiče gameplaya, je bolj dinamičen in ni takšnega recoilla na puškah ko streljaš in da ti kaže hit pointse je tudi malo tak no..ni pa slab.

tovsti55 ::

zanima me, ce se komu dropa fps.. Sem formatiral windowse, instaliral bf na ssd in je isto, imam pa i5 + 1060gtx 6gb 14gb rama.. ni razlike med low in ultra, kadar pridem v guzvo pade na okol 35fps in je precej neigralno, drugace je pa dober spil, predvsem so mi vsec raznolike mape v mp.

LunKi ::

Kje se ga najcenej kupi?

Machete ::

g2a
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

Predator X ::

tovsti55 je izjavil:

zanima me, ce se komu dropa fps.. Sem formatiral windowse, instaliral bf na ssd in je isto, imam pa i5 + 1060gtx 6gb 14gb rama.. ni razlike med low in ultra, kadar pridem v guzvo pade na okol 35fps in je precej neigralno, drugace je pa dober spil, predvsem so mi vsec raznolike mape v mp.


menjaj plato in ram ter cpu. kupi r5 2600+ ddr4 3200

Machete ::

Ostale nastavitve? Spusti kaj v grafičnih nastavitvah, tole bi moglo delati čisto ok. Jaz nimam niti najmanjših težav, hw v podpisu.
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

barocco ::

Ne vem ali se mi samo zdi amapak toliko nekega grafičnega dogajanja ,da se mi zdijo" vojaki" nasprotniki majhni in ji posledični težko pobijem..igram na 23" (dell2312hm) monitorju..
ali bi na 27" 1440P bilo kaj bolje..

v BC3 in B4 je blo OK v BF1 so bili vojaki "že manjši" sedaj še manjši..
Težko jih lociram na daljavo in zadanem ,upam da razumete na kaj ciljam(vidljivost nasprotnika).. težko pojasnim..
Bom očitno res mogu nabavt večji monitor.. da bom bolje vidu,pa ne rabim očal zaenkrat..

igral kake 2 urci je ok mape so velike,sm pa čisto zmeden ker še ne poznam map itd, pa tudi odklepanje orožij bi bilo lahko bolj enostavno ne vem zakaj toliko nekega " vejevja" ko upgrejdaš orožje ma me čisto zmeša, naj bi ostalo kot je bilo v BF4 ali Bf3..
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|RM650x|H100iv2|

Machete ::

Bliže zaslonu se premakni.
Poglej koliko imaš nastavljen FOV. Privzeto je 60, jaz sem si dal na 70 (vidiš malo več okolice, vojački so posledično manjši :P).
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

neverjetni99 ::

tovsti55 je izjavil:

zanima me, ce se komu dropa fps.. Sem formatiral windowse, instaliral bf na ssd in je isto, imam pa i5 + 1060gtx 6gb 14gb rama.. ni razlike med low in ultra, kadar pridem v guzvo pade na okol 35fps in je precej neigralno, drugace je pa dober spil, predvsem so mi vsec raznolike mape v mp.


Že BF1 je bil problematičen za i5, zato pa rabiš i7, očitno imaš cpu bottleneck.

Machete ::

Nikoli težav, 90+ fps praktično vse ultra na 1920x1080 (bf1)
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

barocco ::

Tud sam težav z FPS-ji nimam na ultra(film grain..)-1070+i7 Min 75+FPS..Samo sem znižu vse na High ,HBAO na oFF..dovolj spektakla še vedno..
FOV je malo povečan, od monitorja sem pa oddalajen 45-60cm (23").
razmišljam naj vzamem 27" 1080P , da bom vidu večje ali 27" 1440P ,škoda da ne morem vidt v živo..:/
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|RM650x|H100iv2|

kitl76 ::

32 inch vzemi 27 je premalo.

Machete ::

55'' - 100 cm here :)
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

kitl76 ::

To sem tudi jaz na xbox-u na 55" slab meter. Računalnik pa 32" 20 cm :))

LunKi ::

Najbolj epic intro gameplay ever.

Tr0n ::


https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/c...

Vecji client patch predvidoma 4. decembra, ko pride Tides of War Chapter 1.

Tr0n ::


Sneak Peek at Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture Update

Kar nekaj zanimiv sprememb glede TTD in TTK in balance-a.

kajetan ::

no ja .

atmosfera še ni taka kot v bf1 ...pa deluje mi kot če bi igral v sedanjem času ne pa v WW2. preveč futuristično. pa dosti težje je opaziti nasrpotnika. ni pa tako slaba kot je bila beta.

Machete ::

Jup vzdušja niso ujeli, da daš pa nekomu izpod kamna igrat in mu veliš naj zgodovinsko umesti dogajanje, bi imel težavo. Mislim, da imamo sedaj kakih 8 let mir pred ponesrečenimi sprehodi v ww1 in 2 vseh aaa velikanov. Cod 5 je bila zadnja dokaj prepričljiva ww fps.
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

Berserker ::

Sej to je že trend zadnji par let v vseh zgodovinskih igrah. Pogosto napačna glasbena podlaga(seven nation army v bf1 recimo), preveliki vpliv sodobnih družbenih in političnih tematik, "izjema je pravilo", gambling, monetizacija, posiljevanje z battle royali, itd... Avtentičnost izgleda ni več zaželjena.

kajetan ::

bf1 sem preigral na stotine ur - s kakim par mesečnim premorom - ampak zaradi novih map sem se vrnil. bilo je zabavno - - - vendar ne vem kako bo s petko.. vse je le vzdušja ni :)

Tr0n ::

Jaz sem BF1 izpustil, ker mi ni bil vsec setting in orozja. Nazadnje sem po vec sto ur preigral v BF4, BF5 pa me malce po feelu orozja in hitrosti gameplaya spominja nanj.

Which is good! :D

Tr0n ::



Na voljo so tudi novi NVIDIA gonilniki 417.22, ki predvsem izboljsajo RTX performance v igri (pravijo, da za 50%).

M-Power ::

Battlefield V Angry Review

M-Power ::

EA še naprej iziva.

Battlefield V launch event na Švedskem




Kot, da si še niso naredili dovolj škode. No ja saj se jim pozna pri prodaji 1 teden in igra že na razprodaji.

tovsti55 ::

Meni še vedno stuttera v mapah kjer je veliko zgradb. :/ Postane neigralno 35 fps na conquest, dominition je pa ok

Tr0n ::

tovsti55 je izjavil:

Meni še vedno stuttera v mapah kjer je veliko zgradb. :/ Postane neigralno 35 fps na conquest, dominition je pa ok

DX11 ali 12? Ker DX12 je trenutno malo bugged.

Probaj tudi novejse NVIDIA gonilnike, so malce zoptimizirali. Jutri pride tudi prvi vecji patch, lahko da bo se tam kak frejm vec. :D

Se overview nove mape, ki pride jutri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

tovsti55 ::

ja upam da bodo jutri kej bolš, drugač pa uživam v špilu :)

Skyman ::

UPDATE: Battlefield V Overture : Chapter 1 has been Delayed
:4770K@4.2GHz:Corsair H110; Asus Maximus VI Exstreme Z87; 16GB RAM :
:AsusStrix 2080 OC8G ;SSD OCZ Vector 150 240GB;WD Black2TB; ASUS 27"IPS
:Corsair HX850W;Asus Phoebus 7.1;Corsair Obsidian900D+k95,Logitech g700s,z906

kajetan ::

mah - bf V naj gre u 3 ------- krasne.




jaz bom ostal na enki. fajn igrajte - mogoče za pol leta preverim če se je kaj spremenilo.

Enemy spotting je res katastrofalen v BF5 - komaj koga vidiš, kaj če bi igral na 1440p? LOL. sovražniki se kar zlijejo z okoljem - perfect camping igra je BF5. pa tudi orožja zgledajo kot neke igračke- mislim zajebali so na celi črti. mape so lepe ja, to je pa tudi vse. :)

BF Vagina - še ena nekompletna igra.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kajetan ()

Tr0n ::

kajetan je izjavil:

Enemy spotting je res katastrofalen v BF5 - komaj koga vidiš, kaj če bi igral na 1440p? LOL. sovražniki se kar zlijejo z okoljem - perfect camping igra je BF5.

Priporocam FOV 74 (90 horizontal) in izklop dodatnih settingov kot so vignette, distortion etc. Bos dosti lazje videl enemije. :D

Sem pa se moral kar odvadit hitrega rusha in bolj pocasi, previdno postopat po mapi in checkirat vse cornerje, kjer bi potencialno lahko bil folk, sploh pri 64 igralcih. Tole definitivno ni Call of Duty. ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

kajetan ::

Tr0n je izjavil:

kajetan je izjavil:

Enemy spotting je res katastrofalen v BF5 - komaj koga vidiš, kaj če bi igral na 1440p? LOL. sovražniki se kar zlijejo z okoljem - perfect camping igra je BF5.

Priporocam FOV 74 (90 horizontal) in izklop dodatnih settingov kot so vignette, distortion etc. Bos dosti lazje videl enemije. :D

Sem pa se moral kar odvadit hitrega rusha in bolj pocasi, previdno postopat po mapi in checkirat vse cornerje, kjer bi potencialno lahko bil folk, sploh pri 64 igralcih. Tole definitivno ni Call of Duty. ;((


hvala! vedno izklopim vse kar se da. saj bom še vmes igral.. pa smešno je to, da sem pred tednom na computeruniverse naročil rtx 2070 - in zdaj so mi poslal kao "darilni bon" za BF V. QL! haha.. zdaj nevem.. a vsi k kupijo rtx dobijo bf5? jaz tega nisem vedel. sicer sem pa videl neko akcijo ampak sem mislil da je že potekla.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kajetan ()

Misasagi ::

The team has discovered an issue with the #Battlefield Chapter 1: Overture update. Rather than create issues in the game, we're holding the update for the time being. We don't anticipate a long delay and we'll be back with more news tomorrow or as soon as we have it.

bo ko bo.

Tr0n ::

Ok, danes pa zgleda bo. :)


Battlefield V Chapter 1: Overture Release Timing Confirmed & Update Notes

Download Available Starting: Wednesday, December 5th at 12am PT / 3am ET / 8am UTC / 9am CET

Downtime: Expecting 1-hour downtime per platform

Update Accessibility:

PC - Wednesday, Dec 5th at 1am PT / 4am ET / 9am UTC / 10am CET
PlayStation 4 - Wednesday, Dec 5th at 2am PT / 5am ET / 10am UTC / 11am CET
Xbox One - Wednesday, Dec 5th at 3am PT / 6am ET / 11am UTC / 12pm CET

Tr0n ::

Pa se 16 strani dolg patch notes. :))

http://eaassets-a.akamaihd.net/dice-com...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Tr0n ::

Danes bo se en hotfix patch, kjer bodo koncno pofixali spot bug, ko si nekoga ubil. ;((


https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/c...

Players no longer get spotted on the mini-map after killing an enemy.
Fixed an issue where high-level Recon players lost access to the Throwing Knife.
Adjusted the initial respawn count on specific maps in Domination mode.
Fixed a crash that could occur when being in the Practice Range as a squad.
Fixed a crash that could occur when viewing the Tides of War menu.
Fixed a crash that could occur when playing the Nordlys War Story.
Corrected the Tides of War countdown notice to show the correct number of days.
Fixed broken audio when watching the tutorial videos.

Machete ::

lol kiri bugi :]
Sem mislil, da določeni pretiravajo v tej temi, ampak je včasih res skoraj nemogoče ločiti glavo sovražnika od terena. Precej bizarno se kar zlije s teksturami. Nikoli še videl česa podobnega.
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

fireX88 ::

Machete je izjavil:

lol kiri bugi :]
Sem mislil, da določeni pretiravajo v tej temi, ampak je včasih res skoraj nemogoče ločiti glavo sovražnika od terena. Precej bizarno se kar zlije s teksturami. Nikoli še videl česa podobnega.


temu se reče kamuflaža...verjetno zlo nenamerno iz DICE strani...:))
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Predator X ::

Machete je izjavil:

lol kiri bugi :]
Sem mislil, da določeni pretiravajo v tej temi, ampak je včasih res skoraj nemogoče ločiti glavo sovražnika od terena. Precej bizarno se kar zlije s teksturami. Nikoli še videl česa podobnega.


anti aliasing... tega z MSAA ni bilo.

Machete ::

A ni AA prazgodovinsko stara funkcija glajenja? Menda je res nekaj na camotu, ampak je to potem prvi bf, kjer to celo vpliva na vidnost?
Asrock-Z87Pro4|i5-4670K@4,3|4x4GB|GTX-1080|850EVO-250GB|WD2TB|W10Pro
Galaxy S10

Predator X ::

Kr dobr dela na RTX 2070...
ima kdo ryzen 1700 in RTX 2070?


Machete je izjavil:

A ni AA prazgodovinsko stara funkcija glajenja? Menda je res nekaj na camotu, ampak je to potem prvi bf, kjer to celo vpliva na vidnost?


Ni dost GPU powerja. Recimo BF4 MSAA x4 vs FXAA.. probaj in boš videl razliko kamuflaže

Zgodovina sprememb…

bobi_palčka ::

Tr0n ::

Na zalost pa ne mores popolnoma izklopit AA za boljso vidljivost playerjev, kar je malce cudno za frostbite game. Upam, da se tole dodajo.

Predator X ::

MSAA bi rabil

Tr0n ::

Off switch bi rabo. :)

miraldi ::

A ta špil ne more normalno lavfat, brez da fpsji skačejo od 40 do 80 in vse šteka?
Vem da nimam nove mašine ampak BF1 izgleda 100x bolje pa mi lepo lavfa na višjih nastavitvah. Vse kar se da sem spustil na LOW in OFF pa še zmeraj ni vredno pol k****. Na srečo sem vzel samo Origin Access BF5 10urni Trial in ne igre za polno ceno. Realno jaz teh 10ur nebom porabu v enem mescu, ker to ni nič.
Intel i5 2500K 4.2GHZ
R9 290 TRI-X 4GB
16Gb Crucial Ballistix Tactical 1866mhz

kitl76 ::

Meni nič ne šteka. Očitno imaš prešvoh mašino.
strani: 1 ... 6 7 8 9 10 11