Forum » Mobilne tehnologije » AMZS aplikacija - poraba baterije
AMZS aplikacija - poraba baterije
BCSman ::
Živjo.
Opazil sem, da je aplikacija AMZS stalno prižgana in pokuri precej baterije. Tudi če kliknem "force stop" bo čez nekaj časa spet tekla v ozadju. Odkar sem jo naložil, se tudi aplikacija GPS status stalno prižiga sama od sebe. Čeprav je Location izklopljen, izgleda da je vseeno GPS prižgan. Je sploh možna kaka blokada, ko je ne rabim ali bo treba odstranit aplikacijo? Telefon je Moto G 1.gen.
slika2
Opazil sem, da je aplikacija AMZS stalno prižgana in pokuri precej baterije. Tudi če kliknem "force stop" bo čez nekaj časa spet tekla v ozadju. Odkar sem jo naložil, se tudi aplikacija GPS status stalno prižiga sama od sebe. Čeprav je Location izklopljen, izgleda da je vseeno GPS prižgan. Je sploh možna kaka blokada, ko je ne rabim ali bo treba odstranit aplikacijo? Telefon je Moto G 1.gen.
slika2
Mare2 ::
Nimam AMZS aplikacje. Meni se tudi zdi, da Igo aplikacija porabi več kot mogoče googlova.
Seveda se jo da izklopit.
Seveda se jo da izklopit.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Mare2 ::
Tole je bolj homemade aplikacija.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
laguna1 ::
Poskusi pogledat v aplikaciji pod nastavitve in izklopi opciji delovanje v ozadju in delovanju v ozadju samo kadar p....
LP
LP
Mavrik ::
Aplikacija očitno ne zna pravilno ugasniti GPS posodobitev. Odstrani jo in se pritoži razvijalcem.
The truth is rarely pure and never simple.
BlaY0 ::
Ena varianta je, da aplikaciji ne dovoliš uporabe lokacijskih storitev. Druga, da lokacijske storitve nastaviš na "Battery Saving", se pravi samo mobile+wifi. Za takšno aplikacijo po moje tako ali tako ne nucaš tako točne lokacije.
laguna1, slika2 v prvem postu , vse to je izklopljeno.
Location imam stalno izklopljen, tudi ko odprem aplikacijo je opozorilo, da moram vklopit lokacijo za prejemat obvestila. Toda očitno je vseeno v ozadju vklopljen gps?
Location imam stalno izklopljen, tudi ko odprem aplikacijo je opozorilo, da moram vklopit lokacijo za prejemat obvestila. Toda očitno je vseeno v ozadju vklopljen gps?
BlaY0 ::
A imaš mogoče možnost explicitno onemogočiti lokacijske storitve za posamezno aplikacijo, ki teče v backgroundu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17762 (12565) | pirlo |
» | Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 46825 (36733) | Ales |
» | Zakaj imate pametne mobilne telefone? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24058 (20318) | MxxW5 |
» | ios swift 1.2Oddelek: Programiranje | 1696 (1102) | detroit |
» | Najbolj lačni podatkov uporabniki AndroidaOddelek: Novice / Android | 9003 (7890) | PrimozR |