» »

Pomoč pri nakupu prenosnika

Pomoč pri nakupu prenosnika

Jhorvat ::

Pozdravljeni.

Potreboval bi pomoč, oz nasvet od kot se mi najbol splača kupiti prenosnik. Kot primer bom podal prenosnik Lenovo y520, ki v amereiki stane okrog 800$, v Sloveniji pa te enak prenosnik stane več kot 1000€. Vem da je takšna razlika v ceni zaradi carin. Torej zanima me kateri prenosnik se mi splača kupiti, oz od kot se mi splača kupiti, da ne bi potreboval preplačati carine (torej neke evropskega). Ni nujno tudi ne da je prenosnik ravno lenovo y520, samo rad bi imel zmogliv računalnik, tudi da bi gdaj lahko na njem zagnal kakšno igerco in kakšen zahtevnejši program za oblikovanje. Zelo bi bil hvaležen če bi mi lahko priporočali tudi kakšno spletno stran, lahko tudi tujo, na kateri bi najdel ugodnejšo ceno.

Hvala vsem za odgovor.

Lp

vinojko ::

Pozdravljen. Ravno danes sem naletel na facebooku na dobro ponudbno,

https://www.gepl.si/prenosnik/12756-asu...

Specifikacije se mi zdijo zelo dobre za ceno, sam tudi uporabljam računalnik za grafično oblikovanje, s tem se tudi preživljam, kdaj pa kdaj pa tudi kakšna igrica pade. :) Razmišljam o nakupu, sem pa videl, da imajo tudi Lenovo Y700 znižan, je pa še boljši. Drugače pa imaš klasične spletne trgovine, v tujini pa so se v zadnjih letih cene nekoliko zvišale, pred leti sem naročil komponente iz nemčije, danes se ne splača vseč, so naše cene v Sloveniji zelo dobre.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
527543 (2544) Han
»

Prenosnik za faks in igre (strani: 1 2 )

508760 (7828) krin
»

Asus prenosnik N551JM ali kaj drugega?

121012 (787) dj_uro
»

prenosnik za igre

333473 (2875) r3dkv1c4

Več podobnih tem