Forum » Strojna oprema » Fizični gumbi na androidu
Fizični gumbi na androidu
Excavator ::
Iz plate na telefonu mi je uspelo odtrgati celoten connector za side buttone.
Menjava cele plošče ne pride v poštev, zanima me, če si lahko nekako minimalistično zvežem skupaj neke 3 gumbe in vse skupaj prilotam na ploščo.
Short ground pola(GND) in želenega gumba(npr. PWRBTN) deluje tudi na samem telefonu, kot klik.
Kakšna ideja kako bi to spravil skupaj v čim manjši velikosti?
Menjava cele plošče ne pride v poštev, zanima me, če si lahko nekako minimalistično zvežem skupaj neke 3 gumbe in vse skupaj prilotam na ploščo.
Short ground pola(GND) in želenega gumba(npr. PWRBTN) deluje tudi na samem telefonu, kot klik.
Kakšna ideja kako bi to spravil skupaj v čim manjši velikosti?
Mad_Lion ::
Za kateri telefon gre? Če je kak bolj znan se skoraj zagotovo gumbi dobijo zelo poceni na ebayu. Potem pa še rabiš samo kakšen neuraden servis telefonov ali pa koga ki se ukvarja s tem da ti gumb zaspajka gor.
Excavator ::
Gre za Redmi note 4x. Problem je v tem, da gubi pridejo z kablom za connector, a tega connectorja več nimam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 6 Charging Port ReplacementOddelek: Mobilne tehnologije | 3945 (3372) | WallSreet |
» | so vsi mhl to hdmi adapterji enaki oziroma..Oddelek: Mobilne tehnologije | 996 (727) | gendale |
» | Prenovljen standard USB 3.0 z 10 Gb/s predstavljenOddelek: Novice / Ostale najave | 8539 (6600) | cegu |
» | Applova zamujena priložnost z Lightning konektorjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 38030 (32416) | Gandalfar |
» | ATI, X.org in tv outOddelek: Operacijski sistemi | 969 (836) | BigWhale |