Forum » Pomoč in nasveti » PARTIS
PARTIS
tim13 ::
Zdravo
Zanima me kako popraviti povprečje na partisu oz. kako narediti seeding na uTurrent?
http://prntscr.com/fwaxue
To je zdaj moje povprecje...
Hvala
Zanima me kako popraviti povprečje na partisu oz. kako narediti seeding na uTurrent?
http://prntscr.com/fwaxue
To je zdaj moje povprecje...
Hvala
- zaklenil: bluefish ()
extr3m3 ::
Prenesi freeleech torrent z veliko pijavkami ali leecherji pa boš razmerje popravil kmalu.
o_O
To mislis da kar nekaj nalozim iz partisa kar ma to ko si napisal?
Kaj pa na uTurrentu ni mozno tega uredit?
Kaj pa na uTurrentu ni mozno tega uredit?
MadMax ::
Ti sploh razumeš kaj to razmerje je?
Pa daj-dam sistem?
Lahko pa doniraš nekaj EUR, pa rešeno.
Tega torenta, ki si ga DLjal, nikar ne zbriši, ampak pusti utorent lepo laufat dalje, sicer boš fasal hit&run opozorilo, ali še kaj več.
Pa stakni še kak najnovejši torent, po katerem bo zaradi povpraševanja tudi tvoj pc lahko kaj oddal.
Če si staknil le en leto ali več star torent, po katerem več ni povpraševanja, si z njim ne boš popravil razmerja.
Pa daj-dam sistem?
Lahko pa doniraš nekaj EUR, pa rešeno.
Tega torenta, ki si ga DLjal, nikar ne zbriši, ampak pusti utorent lepo laufat dalje, sicer boš fasal hit&run opozorilo, ali še kaj več.
Pa stakni še kak najnovejši torent, po katerem bo zaradi povpraševanja tudi tvoj pc lahko kaj oddal.
Če si staknil le en leto ali več star torent, po katerem več ni povpraševanja, si z njim ne boš popravil razmerja.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
facepalm ::
Hit and run detector sploh deluje? Jaz sem si "uploadal" par tb takoj ob registraciji in od takrat naprej je skoraj vsak pobran torrent h&r. Dostop do mojega accja ima se par ljudi (verjetno se kdo za katerega ne vem). Nikoli dobil nobenega opozorila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
Mislim da sicer ni avtomatike, ampak nekateri uploaderji čekirajo dogajanje par dni, sploh tisti s kratkim kur... .
Meni je tako en kratkokurčni blento prilimal H&R, ker se mi je kmalu po končanem dlju sesul pc, na katerem laufa t. Ker gre za namensko staro kanto ki je ne čekiram nonstop, seveda nisem opazil... Naključje, =biga.
Naj mu bo v veselje kot kost v grlu...
Meni je tako en kratkokurčni blento prilimal H&R, ker se mi je kmalu po končanem dlju sesul pc, na katerem laufa t. Ker gre za namensko staro kanto ki je ne čekiram nonstop, seveda nisem opazil... Naključje, =biga.
Skyman ::
Tim13 prenesi si kak novejsi torent in pusti racunalnik prizgan da se bo oddajalo,koliko hitro lahko oddas sam ves glede na to kaksno imas povezavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Jajca na oko ::
Mislim da sicer ni avtomatike, ampak nekateri uploaderji čekirajo dogajanje par dni, sploh tisti s kratkim kur... .
Ti dam cist prou
Ja sej pa kovk je ta folk zatezen s tem ratiom kokr da so placan na megabajt
Saj ne bi nič rekel ako bi imel švoh splošno razmerje, ki pa je generalno vedno blizu 2.
Pa bi tudi več imel, ako bi bil notri večji disk, pa kaj več kot švohni adsl...
Pa bi tudi več imel, ako bi bil notri večji disk, pa kaj več kot švohni adsl...
janezvalva ::
še moje razmerje:
sem dl torrent terminator quadrology ter ga nato sejal eno leto.
seveda sem imel pc priklopljen 24/7
lepi časi
vprašanje če bi porabljeno elektriko primerjal z ceno bluray dvd?
a se je splaaačaloooo??
beyotch!
lepi časi
a se je splaaačaloooo??
beyotch!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: janezvalva ()
N0t0ri0us ::
Par let nazaj sem downloadal nek torrent velikosti cca 4gb, 2 dni po downloadu dobim h&r opozorilo.. grem gledat v qtorrent in tam piše, da sem uploadal 1.4gb...
Pišem nazaj kako je to mogoče in seveda nisem dobil odgovora.. :D
Drugače pa v študentskih letih sem si pridobil 4tb uploada :D
Pišem nazaj kako je to mogoče in seveda nisem dobil odgovora.. :D
Drugače pa v študentskih letih sem si pridobil 4tb uploada :D
janezvalva je izjavil:
še moje razmerje:
lepi časi
a se je splaaačaloooo??
beyotch!
Kako si lahko jaz nalozim tud to?
Fritz ::
Kako si lahko jaz nalozim tud to?
Pa dobro, a ti ne razumeš slovensko?
Odpri Partis-klikni Brskaj torente-vklopi filter 'Pokaži samo freeleech'...potem najdeš freelech torrent (vsak torrent, ki ima oznako free pod imenom), ki je dokaj nov in ima malo sejalcev ter več pijavk, ga potegneš dol in pustiš komp prižgan kak dan, da ga oddaja drugim in se razmerje takoj popravi. Ponoviš x-krat in boš imel mir.
Po tem, ko boš DL nove reči in videl, da oddajaš blizu najvišje vrednosti tvojega uploada pa zadevo spet pustiš nekaj časa, da tvoj računalnik oddaja torrent drugim. Ker je tako prav in ker si tako izboljšuješ razmerje.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
markolobe15 ::
NOV PARTIS ZA VSE, KI IMATE SLAB INTERNET ZA UPLOAD.. Bomo vidli kok dougo bo partis pustu racun. :D
username: partiszavse1
geslo: uporabniki
Prosim ne spreminjajte podatkov na računu (geslo,mail) saj nebom moral prenasati svezih torrentou in potem seejati za ratio nad 1:1
Prosim ne spreminjajte podatkov na računu (geslo,mail) saj nebom moral prenasati svezih torrentou in potem seejati za ratio nad 1:1
Pinturicchio ::
Uporabnik ki je odprl to temo se mi zdi da nima pojma kako deluje torrent, sploh če je star toliko kot ima cifro v nickname-u.
shadeX ::
markolobe15 je izjavil:
NOV PARTIS ZA VSE, KI IMATE SLAB INTERNET ZA UPLOAD.. Bomo vidli kok dougo bo partis pustu racun. :D
Kaj zdaj.. zadeva ne deluje. Napačno geslo
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Seljak ()
feryz ::
A slabo spiš? Luna mogoče? Ali ti na glavo kaplje?
Partisa ne uporabljam, da ne bo pomote.
Ampak da bi pa kar brez veze z gobcem opletal po forumih, mi pa tudi ne potegne.
Torej ga prijavi. Kaj čakaš in jokaš tukaj?
Partisa ne uporabljam, da ne bo pomote.
Ampak da bi pa kar brez veze z gobcem opletal po forumih, mi pa tudi ne potegne.
Torej ga prijavi. Kaj čakaš in jokaš tukaj?
bauci ::
Ali se še komu dogaja, da ko dol potegne torrent datoteko, da je ta pokvarjena in v njej ni nič. to se meni dogaja že drugi dan. Npr. čudno ime PWwpAkwD.torrent in velikost samo 36 B.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 261591 (110794) | metalcamp1 |
» | PartiS in utorrentOddelek: Omrežja in internet | 27505 (18962) | T-h-o-r |