Forum » Sedem umetnosti » Rick and Morty
Rick and Morty
Tr0n ::
Originalna, odstekana, temna, sci-fi, smesna risana TV serija "za odrasle", ki je inspiracijo dobila po Back to the Future likih Doc in Marty.
Rick and Morty IMDB
Rick and Morty Rotten Tomatoes
And that's the wayyyyyy the news goes!
Rick and Morty IMDB
Rick and Morty Rotten Tomatoes
And that's the wayyyyyy the news goes!
Machete ::
Dobra zadevca, pogeldal vse že nekaj časa nazaj in sem se zelo zabaval.
Najboljši del mi je S02E06 - "The Ricks Must Be Crazy"
Čakam season 3..
Veliko ekipe je del tudi delno improvizirane serije 'Harmonquest', kjer se igralci pred občinstvom igrajo Role Playing improvizacijo (ki je seveda skriptana, ampak nič manj zabavna). Nima pa vsebinske povezave z Rick & Morty.
Najboljši del mi je S02E06 - "The Ricks Must Be Crazy"
Čakam season 3..
Veliko ekipe je del tudi delno improvizirane serije 'Harmonquest', kjer se igralci pred občinstvom igrajo Role Playing improvizacijo (ki je seveda skriptana, ampak nič manj zabavna). Nima pa vsebinske povezave z Rick & Morty.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
gusto ::
Meni je serija precej ok, samo ima pa obupno bazo fanov. Eni bi si najraje kar žile rezali, ko ni novih epizod, drugi, ki so ravno slišali za multiverse teorijo, imajo pa kar naenkrat vse fizikalne teorije v malem prstu in pametujejo po netu.
Drugače pa zanimiv in svež pristop, na trenutke malo dark, pa da se razmišljat/filozofirat o vsebini.
Drugače pa zanimiv in svež pristop, na trenutke malo dark, pa da se razmišljat/filozofirat o vsebini.
Heavy ::
Čakam season 3..
Prva epizoda je ze zunaj. :)
Prvoaprilska šala - se ne šteje
Zelo dobra serija, ki nakazuje, da risanke niso samo za otroke (kot npr. Archer, SouthPark, Bob's burgers...). Fani so pa res 'posebni'. Ravno pri tej prvoaprilski epizodi so ponoreli glede Sečuanske omake iz McDonaldsa. Par tednov je bil internet poln tega sranja.
Moja najljubša epizoda je Anatomy park. Z zabaviščnim parkom v klošarju.
#TeamFelix
CoreySteel ::
Čakam season 3..
Prva epizoda je ze zunaj. :)
Prvoaprilska šala - se ne šteje
Zelo dobra serija, ki nakazuje, da risanke niso samo za otroke (kot npr. Archer, SouthPark, Bob's burgers...).
Predlagam tudi BoJack Horseman, kdor ne pozna. Sem pogledal vse sezone v enmu tednu, zdaj ko čakam na Rick and Mortya :D
Twitter: @CoreySteel_
Bojack je meni vrhunski. Nima pa 'na horuk šal' ala Family Guy. Malček bolj prefinjene so in story based je čez vse tri sezone zelo kontinuiran. Bojack mogoče ne bo vsem takoj všeč, ker traja ene par epizod, da ga vzljubiš. Vsaj jaz sem rabil malo, da sem se navalil.
Bojacka sem gledal ene 6-7 delov. Na začetku mi je bil vrhunski, potem sem se pa malo naveličal. Sem pa slišal, da so kasnejše epizode "boljše" (2. sezona). Lahko kdo to potrdi?
CoreySteel ::
Graph TV se nekako strinja :)
http://graphtv.kevinformatics.com/tt339...
http://graphtv.kevinformatics.com/tt339...
Twitter: @CoreySteel_
Da. 2. je najboljša, ni pa slaba niti tretja. Sem že malo pozabil katera mi je boljša. Ampak je obvezno, da poznaš prvo in drugo.
Sam če ti generalno ne ustreza, dvomim da ti bo kasneje. Kasneje so šale malce bolj duhovite direktno in amorfičnost se večkrat izpostavi za potrebe humornih situacij. Se morš pa itak navezat na karakterje, če hočeš uživat :)
Sam če ti generalno ne ustreza, dvomim da ti bo kasneje. Kasneje so šale malce bolj duhovite direktno in amorfičnost se večkrat izpostavi za potrebe humornih situacij. Se morš pa itak navezat na karakterje, če hočeš uživat :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Je kdo gledal Gravity Falls?
http://www.imdb.com/title/tt1865718/
Je bolj za otroke mišljena, ima pa kar nekaj referenc in humorja za odrasle.
http://www.imdb.com/title/tt1865718/
Je bolj za otroke mišljena, ima pa kar nekaj referenc in humorja za odrasle.
#TeamFelix
8. epizoda je zunaj. Se še komu zdi, da je ta sezona od druge epizode naprej... rahlo dolgočasna?
#TeamFelix
gazer ::
Same for me. Best tv show on air right now. Epizoda 7 je bila top shit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gazer ()
Razjarena množica pred McDonald'si vzklikala: "Hočemo omako!"
Najbolj katastrofalni fani ever. Poglejte prvi video, ko skače po pultu, potem pa se zvija in dere po tleh. Direkt za umobolnico.
Najbolj katastrofalni fani ever. Poglejte prvi video, ko skače po pultu, potem pa se zvija in dere po tleh. Direkt za umobolnico.
Cruz ::
To be fair, you have to have a very high IQ to understand Rick and Morty. The humour is extremely subtle, and without a solid grasp of theoretical physics most of the jokes will go over a typical viewer's head. There's also Rick's nihilistic outlook, which is deftly woven into his characterisation- his personal philosophy draws heavily from Narodnaya Volya literature, for instance. The fans understand this stuff; they have the intellectual capacity to truly appreciate the depths of these jokes, to realise that they're not just funny- they say something deep about LIFE. As a consequence people who dislike Rick & Morty truly ARE idiots- of course they wouldn't appreciate, for instance, the humour in Rick's existential catchphrase "Wubba Lubba Dub Dub," which itself is a cryptic reference to Turgenev's Russian epic Fathers and Sons. I'm smirking right now just imagining one of those addlepated simpletons scratching their heads in confusion as Dan Harmon's genius wit unfolds itself on their television screens. What fools.. how I pity them.
And yes, by the way, i DO have a Rick & Morty tattoo. And no, you cannot see it. It's for the ladies' eyes only- and even then they have to demonstrate that they're within 5 IQ points of my own (preferably lower) beforehand.
And yes, by the way, i DO have a Rick & Morty tattoo. And no, you cannot see it. It's for the ladies' eyes only- and even then they have to demonstrate that they're within 5 IQ points of my own (preferably lower) beforehand.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cruz ()
Gregor P ::
V glavnem 4. sezona je tu
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Končno.
Vanich ::
kaj bo sedaj z to serijo, ko so Justina Rolanda vrgli ven? (arrest for domestic assault) On je dal glas in Ricku in Mortiju. Potem so tu še druge serije, kot recimo: Solar Opposites. Kako ga bodo nadomestili?
UI/Umetno generiran glas morda? Nekako si ne predstavljam te serije z nekim drugim glasom.
m0LN4r ::
Sej je dosti drugih dobrih dubberjev, samo navadit se bo treba na nov glas.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Sam sem se dejansko malo že naveličal te serije, ker mislim da so že "vse povedali"; tako da si zadnje sezone še niti nisem do konca ogledal. Sem dal malo na pavzo.
LeQuack ::
Po moje morajo nehat zdaj s to serijo ko so odpustili main guya. Vse ostalo bi bil money grab in bo polom.
Quack !
Itak se je izpela. Preveč možnosti so dali za plot, ker lahko Rick kar vse kar mu pade na pamet stori in to v komplet vesolju. To postane hitro preveč in na koncu brezveze. Niti pa ne bi gledal več kretena, če doma maltretira družino, ki bi jo moral prvotno varovati in skrbeti za njo.
LeQuack ::
Dan Harmon je pa alkoholik in to je OK.
Tudi orožja in ubijanje je tam kul čez lužo, ni pa kul če je nekdo nag par sekund.
Quack !
matobeli ::
Če bi serijo delal najbolj PC, straight, kosher, halal človek je pa ne bi nihče hotel gledat.
c3p0 ::
Par dobrih delov, par zeh delov. Se mi ne da gledat, da vidim če je dober ali beden, zato sem nehal gledat, preveč niha kvaliteta.
Phantomeye ::
matobeli ::
Se je bolj nanašalo na Harmona, Roland je zgolj igralec. Verjetno pa mal pomaga pri sami igri da je "piece of *buuurp* shit" tudi v RL.
Bolš da je alkoholik in umetnik kot samo alkoholik.
Bolš da je alkoholik in umetnik kot samo alkoholik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fear the Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Sedem umetnosti | 344597 (24584) | oo7 |
» | Star Trek: Lower DecksOddelek: Sedem umetnosti | 1768 (1360) | Gagatronix |
» | Kako animirane serije in glasbeniki osvajajo svet VR in AR aplikacijOddelek: Novice / Igre | 5610 (4552) | Aggressor |
» | Best risanka ever (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 26112 (13768) | Vanich |